ako na upírov???

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 4
Post Reply
m486

ako na upírov???

Post by m486 »

ako najlepsie bojovať proti upírom? s ktorou rasou? s ktorou jednotkou?
(predpokladáme, ze má protivník tých upírov aspon 50 kusov...)
StreetX38

Re: ako na upírov???

Post by StreetX38 »

Buď s Akademií a jejich chrliči, golemy, titány od kterých si emůže brát život nebo třeba s enty kteří ho spoutají a používej spomalení a případně slovo světla nebo použij vampirismus a budete na tom podobně a nebo hraj za Nekropoli na ni neplatí vysátí života.. Hlavně na ně útoč jako na první. Jsou asi nejnebezpečnější takže hodně iniciativy a střelců.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Donnie

Post by Donnie »

coze?? dyt tohle je Homam IV zadna Homam V !!!!
Image
Klik na dráčka :)
StreetX38

Post by StreetX38 »

Ježiši sorry já si toho nevšimnul! Já HoMM IV nehraju takže nepomůžu ale sorry já si nevšim že to neni o hoMM V. Já ten minulej smažu.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Bušák

Post by Bušák »

Mozna s necropoli protoze tem zivoty nevysava nekterym ...
A nebo za lidi ..do predu si postav balistu popr. katapult a naky silny aby kdyby se dostal brzo na utok aby ti je nevysal tolik a do zadu strelecke jednotky ..kusnik,mnich... no a muzes je ustrilet drive nez stihnou zpusobit velke skody ..
hotsanny

Post by hotsanny »

m486 wrote:ako najlepsie bojovať proti upírom? s ktorou rasou? s ktorou jednotkou?
(predpokladáme, ze má protivník tých upírov aspon 50 kusov...)

Jednotky smrti stacia - napriklad kosteni draci :-)
roman

Post by roman »

Příroda je nejůčinější vlci zaůtočej dvakrát, jednorožci můžou způsobit slepotu a elfové nejenže ůtočej davkrát ale sejmou si ho i na dálku
Lemonexe
Location: Temná věž kdesi v divočině, kde shromažduji hordy kostlivců!

Post by Lemonexe »

Mít hordy skeletonů, nebo nějaké UNDEAD příšery. Hlavně držet hrdiny vzadu a s undead postupně využít převahu (musíte jí mít :D ) a vykuchat je. Hlavně aby nemohli nic sát!
gemball

Post by gemball »

Na Upíry se opravdu musí útočit jako první a snažit se je taky jako první zlikvidovat jinak jít na ně s necropoli není špatnej nápad a vlastně asi nejlepší protože si nemůžou z jejich jednotek sát zpátky při útoku život.
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Post Reply