jednotky z Nekropole
Re: jednotky z Nekropole
Chcel by som sa spytat ze ten patch na zmenu jednotky smrtonoše na temneho rytire, funguje i v H5- Tribes of the East, pretoze mne to nejde. Ak by ste prosim niekdo vedeli ako sa to da dat aj na ten dodatok tak napiste. Dikes 
Ne nefunguje je dělaný zásadně jen na Klasicke HoMaM V
(jeden z hlavních důvodů je že zatím není druhé vylepšení pro temného rytíře)
Zda se tento mood bude upravovat se neví. je spíš pravděpodobné že ne
(jeden z hlavních důvodů je že zatím není druhé vylepšení pro temného rytíře)
Zda se tento mood bude upravovat se neví. je spíš pravděpodobné že ne
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
jo a spektra ma vihodu ze se doni blbe trefuje
Re:
Iris wrote:Vzhledově Smrtka a bojově Upír:-)
Bojove upir a vzhledove je taky peknej ale smrtka je taky dobra...ale nejlepsi je drak
- Krvavá fůrie
škoda že tady není pán lichů a bánší ale jinak jsem pro přízrak(smrtka nebo jak tomu říkáte).Dá zraňujicí dotek a nazdar
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
vzledově lich a bojove upír
kdo tady byl pro licha
me se liby jak si vezme tu hul a dat to zeleny svetlo to je dobry a ta knizka 
Re:
bpmpog wrote:naj je smrtka ale black knight je aj tak the best
Black knight je môj najobľúbenejší vojak v H3 a škoda že nie je aj v H5.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Já jsem dal licha, líbí se mi vzhledově, a navíc schopnost smrticího oblaku je velmi dobrá.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Pán Lichů, tady alternativní upgrade licha 
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
jednotky z Nekropole
Ja som dal upíra pretože sa my páči vzhľadom aj silou(aj tak je dread knight naj).
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dread Knight byl v H3, v H5 je to neutrální jednotka.
- Lord Stepha
Best vzhledově je ta smrtka(myslim tu neabgrejdlou,je cerna,a ma tu kosu),a bojove je asi best ten 2.abgrejd upira
Zde není zákon,zde je válka