Heroes 4 je nej.
-
Vituna
Heroes 4 je nej.
Podle me je Heroes 4 lepsi nez 3 protoze muzes asponboovat i s hrdinou, mas 3D boj coz se mi hodne libilo a grafika je mnohem lepsi. Ze tam neni tolik hradu mi ani moc nevadi protoze ve 3 trba konflux byl uplne na ho*no a byl taky pekne hnusnej.
-
Guest
Tak to bych zrovna nesouhlasil. Záleľí, komu se co líbí. Mne zrovna boj s hrdinou nepřiąel jako krok spravnym smerem. Treba takovej barbar si od 10. levlu chodil po mape vesele sam. A kdyz nekdo nehral za barbary, tak si vzal necro a jel na upiry. Dalsi mesta pak docela ztracela. V H3 bylo víc mest. Conflux byl podle tabe na ... asi jen proto, ze si za nej neumel hrat. A konecne, nejvic me na H4 stve nizkej pocet jednotek ve meste a zadny upgrade. A chybi mi TP 
-
joe
Musim souhlasit, ze ve 4ce bylo dokonaly vylepsovani hrdinu, a jejich ucast v boji. To ze byli hoodne silny je jedine dobre - jednou je to HRDINA, tak by to mel snad bejt schopnej dokazat v bitve, a ne jako drevo stat mimo a priblble prihlizet...
Co se tyce grafiky, tak v tom me 4ka silne zklamala, kdyz si vzpomenu na ty nadherny mesta ve 3ce, tak se to neda vubec srovnavat...
Doufejme, ze Heroes 6 budou mit opet aktivni hrdiny.
Co se tyce grafiky, tak v tom me 4ka silne zklamala, kdyz si vzpomenu na ty nadherny mesta ve 3ce, tak se to neda vubec srovnavat...
-
Marek
H3xH4
Ctyrka urcite neni spatna hra. Ale aktivni zacleneni hrdinu do boje samotneho mi nesedelo. Vyznamne to snizovalo vyznam jednotek, a tudiz zasadni podstaty Heroes jako takove. I kdyz ctyrka mela i dobre napady (karavany, rozsahlejsi vyvojovy strom hrdiny (i kdyz, kdo dokazal hrdinu dotahnout 'naplno' ve vsech vlastnostech?), rozdeleni magie na utocnou, vyvolavaci atd.), jsem rad, ze petka se jednoznacne vratila ke trojce.
H3 totiz maji unikatni atmosferu a s ni spojenou hratelnost, ktere se ctyrka bohuzel nepriblizila. Pokud nebude hrdina s town portalem na experta nesmyslne moci poskakovat libovolne z hradu do hradu, a trojka bude vylepsena i v dalsich aspektech, budu spokojen.
Ze zatim znamych novinek H5 se mi hodne libi rozdeleni magie nebo treba specialni schopnosti jednotlivych narodu (vedle stare zname necromancy, napriklad lide upgradovani jednotek nebo akademie vytvareni 'malych' artefaktu pro jednotky). Take se mi libi, ze by melo byt slozitejsi bojovat s jednotkami 'ciziho' naroda. Takze vse se zda byt na dobre ceste...
H3 totiz maji unikatni atmosferu a s ni spojenou hratelnost, ktere se ctyrka bohuzel nepriblizila. Pokud nebude hrdina s town portalem na experta nesmyslne moci poskakovat libovolne z hradu do hradu, a trojka bude vylepsena i v dalsich aspektech, budu spokojen.
Ze zatim znamych novinek H5 se mi hodne libi rozdeleni magie nebo treba specialni schopnosti jednotlivych narodu (vedle stare zname necromancy, napriklad lide upgradovani jednotek nebo akademie vytvareni 'malych' artefaktu pro jednotky). Take se mi libi, ze by melo byt slozitejsi bojovat s jednotkami 'ciziho' naroda. Takze vse se zda byt na dobre ceste...
-
Semi
Re: H3xH4
Marek wrote:Ctyrka urcite neni spatna hra. Ale aktivni zacleneni hrdinu do boje samotneho mi nesedelo. Vyznamne to snizovalo vyznam jednotek, a tudiz zasadni podstaty Heroes jako takove.
A proč se to teda jmenuje Heroes, kdyľ tam ten hrdina jen stoji jak kul v pltě? Pětku jsem sice jeątě neviděl, ale tady z toho jsem pochopil, ľe se hrdina uľ neučastni a to je dost ąpatný návrat!!!!! ®e mohl hrdina bojovat byl absolutně nejlepąí nápad co mohl ve čtverce být a je mi líto, ľe od toho ustoupili. A samotný Berbar, kdyľ by proti němu bylo X draků a Y hyder, by se z toho asi podělal nemít sebou aspoň pár Behemonů nebo Tunderbirdů. A« ®IJE ČTVERKA!!!!!
-
conqbl
HEROES 3 Forever
ja hram HEROES hodne dlho od 1-4 a mozem zhodnotit ze 4 je na dost nizkej urovni.naopak 3 je nej.4 moze mat aj grafiku ak svet ked nesplna zakladne veci kazdej strategie.proste keby som menoval blbosti v 4 tak asi by som pisal celu noc.atd.
nehovorim da sa 4 hrat aj zabavit sa pri tom ale neni to proste ta genialna 3 ktorej fakt neni co vytknut kde vyvojari si na nej dali fakt zalezat.
nehovorim da sa 4 hrat aj zabavit sa pri tom ale neni to proste ta genialna 3 ktorej fakt neni co vytknut kde vyvojari si na nej dali fakt zalezat.
-
Fatallty
joe wrote:Musim souhlasit, ze ve 4ce bylo dokonaly vylepsovani hrdinu, a jejich ucast v boji. To ze byli hoodne silny je jedine dobre - jednou je to HRDINA, tak by to mel snad bejt schopnej dokazat v bitve, a ne jako drevo stat mimo a priblble prihlizet...
Coze
-
Guest
Marek wrote: I kdyz ctyrka mela i dobre napady (karavany, rozsahlejsi vyvojovy strom hrdiny (i kdyz, kdo dokazal hrdinu dotahnout 'naplno' ve vsech vlastnostech?),...
ja myslim ze prave ani o to neslo vis?dotahnout hrdinu ve vsech vlastnostech na maximum..jednou je to treba barbar tak ho prece nebudu ucit nakou magii ci co atd..o to asi slo..ne udelat totalne nabusenyho hrdinu kterej umi uplne vsechno
-
Fatallty
Semi wrote:Marek wrote:Ctyrka urcite neni spatna hra. Ale aktivni zacleneni hrdinu do boje samotneho mi nesedelo. Vyznamne to snizovalo vyznam jednotek, a tudiz zasadni podstaty Heroes jako takove.
A proč se to teda jmenuje Heroes, kdyľ tam ten hrdina jen stoji jak kul v pltě? Pětku jsem sice jeątě neviděl, ale tady z toho jsem pochopil, ľe se hrdina uľ neučastni a to je dost ąpatný návrat!!!!! ®e mohl hrdina bojovat byl absolutně nejlepąí nápad co mohl ve čtverce být a je mi líto, ľe od toho ustoupili. A samotný Berbar, kdyľ by proti němu bylo X draků a Y hyder, by se z toho asi podělal nemít sebou aspoň pár Behemonů nebo Tunderbirdů. A« ®IJE ČTVERKA!!!!!
JJ to se mi na ty 4 prave libilo nejvic..zasahovani hrdinu do boje bylo fakt husty a bude to jedna (snad) z mala veci co mi bude na 5 chybet
Hrdina v boji... dobry napad..hrdina v boji v H4 kardinalan chyba..ked nieco nevedia spravit tak nech to nerobia.. A som rad ze v H5 nebude hrdina v boji.. pochybujem ze by sa nasiel nejaky zmysluplny system ktory by to nejako dokazal vyvazit a zvladnut.. Proste v H4 bol hrdina uplne na ho*no ktory bol jasny ciel ako vyhrat bitvu alebo nesrmtelna cicina..
to proste neni strategia..
A inac..grafika v mestach h3 bola nadherna.. h4 v emstach vyzeralo oproti tomu ako...hm... zidovsky pomnik vedla sochy slobody. .
A inac..grafika v mestach h3 bola nadherna.. h4 v emstach vyzeralo oproti tomu ako...hm... zidovsky pomnik vedla sochy slobody. .
-
Macko
A co takhle toto : 1. Nemůľete srovnávat grafickou stránku, protoľe H4 je o 4 roky starąí a za takovou dobu se toho hodně změnilo (Něco jako Duke Nukem 3D a No One Lives Forever).
2.Nepřátelé jsou ve 4 o hodně hloupějąí a proto kdyľ jsi zaútočil/a na počítačův hrad, tak ti stačilo houzlo jed, aby jsi počkal 50 kol a vąichni (aľ tak na dva) vytuhly...i tak je zde hodně zákysů nepřítele a první tři obtíľnosti jsou pro naprosté nováčky a čtvrtá obtíľnost pro uľ hodně zkuąené hráče a tak ti průměrní to mají na jednu stranu hodně těľké a na druhou aľ trapně lehké...
3.Boje nejsou ve 3D ale jako celá mapa dobrodruľství v izometrickém 2D rozhraní...3D znamená mít alespoň o trochu volnějąí pohyb ve směru x, y, z (ąířka, výąka, hloubka/déla).
To by bylo asi tak vąechno co mě v danou chvíli napadlo, ale je toho určitě mnohem více. Jo a sory jestli jsem opakoval, co se tady uľ říkalo, protoľe jsem si četl jen první příspěvek.
2.Nepřátelé jsou ve 4 o hodně hloupějąí a proto kdyľ jsi zaútočil/a na počítačův hrad, tak ti stačilo houzlo jed, aby jsi počkal 50 kol a vąichni (aľ tak na dva) vytuhly...i tak je zde hodně zákysů nepřítele a první tři obtíľnosti jsou pro naprosté nováčky a čtvrtá obtíľnost pro uľ hodně zkuąené hráče a tak ti průměrní to mají na jednu stranu hodně těľké a na druhou aľ trapně lehké...
3.Boje nejsou ve 3D ale jako celá mapa dobrodruľství v izometrickém 2D rozhraní...3D znamená mít alespoň o trochu volnějąí pohyb ve směru x, y, z (ąířka, výąka, hloubka/déla).
To by bylo asi tak vąechno co mě v danou chvíli napadlo, ale je toho určitě mnohem více. Jo a sory jestli jsem opakoval, co se tady uľ říkalo, protoľe jsem si četl jen první příspěvek.
-
Macko
Ale neříkám ľe H4 mělo i své klady...třeba hrdina v boji mi připadal jako dobrý nápad, jelikoľ předtím neměl velké vyuľití. Toto by se ale nemělo ohodnocovat, protoľe kaľdý má vlastní názor a znám lidi, kteří pustili H4 k ledu jen kvůli tomu, ľe je hrdina v boji a proto je aľ do nějakého 25 levelu opravdu snadný terč(obzvláą» pro 50 černých draků
) Hlavním tahákem pro nové hráče (ikdyľ teď uľ jich aľ tak moc není) je dvěstěkoruna, podle mých rodičů, vyhozena do kanálu, a za to opravdu výborná čeątina, oba dva datadisky a spousta novinek oproti minulému dílu (a» uľ jsou dobré nebo ąpatné)