To je neskutečné to vaše hádání, nechcete o tom založit celé téma?
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
No a když jsi tu nebyla ty tak tu nebyla ani žádná hádka. Ach jo!
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Kdyby ses choval alespoň způlky jako tvoje ségra tak by tu byl božskej klid.
Krvavá fůrie wrote:TEn ZEhir musí mit na všechno nějakou poznámku!
A ty Furie, myslíš si že je to pěkné jak se tu pořád hádáme? Mě to hezké vůbec nepřipadá.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Lidi jsme snad rozumní ne? Tak se nehádejte a nenadávejte si. Fůrie trochu se klidni okamžitě zareagujěš na toho který má odlišný názor než ty!Klidně obhajuj své oblíbené jednotky i hrady ,ale nepřeháněj to.
Fanatik wrote:Lidi jsme snad rozumní ne? Tak se nehádejte a nenadávejte si. Fůrie trochu se klidni okamžitě zareagujěš na toho který má odlišný názor než ty!Klidně obhajuj své oblíbené jednotky i hrady ,ale nepřeháněj to.
No konečně někdo další kdo je rozumný, díky Fanatiku, máš to u mně.
JJ souhlas. Vidíš fůrie kolik si to myslí lidí! tak se nad sebou laskavě zamysli!
noo zaujimave to tu je ja som dal bratov lichov lebo su proste najlepsi kuzelnikci ... teda ja si to tak myslim ... ale dlho som rozmyslal nad runovymi magmi a patriachmi ... ti sa im tiez vyrovnaju