Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Kostlivý válečník
15
16%
Gremlin sabotér
9
10%
Vymahač
5
5%
Rošťák
3
3%
Nymfa
13
14%
Stopař
32
35%
Strážce hor
10
11%
Goblin medicinman
4
4%

Total votes: 91

Zehir

Re: Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Post by Zehir »

Ylaya wrote:mně ne.

To máš trochu blby, a když je těch gryfů hodně, tak je to horší.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Fanatik

Post by Fanatik »

Nejlepší je odhadnout kam zaútočí většinou na střelce tak všechny střelce rozmísti ale nesmí stát u sebe jednou se mi to taky stalo.
Death or Glory vyber jsi!
Zehir

Post by Zehir »

Fanatik wrote:Nejlepší je odhadnout kam zaútočí většinou na střelce tak všechny střelce rozmísti ale nesmí stát u sebe jednou se mi to taky stalo.

Já když mám gryfy tak zkouším předvídat a nepřítel si myslí že mi zaútočí tam kde dřív ty jedntoky stály a vejde mi přímo do cíle.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
StreetX38

Post by StreetX38 »

Jo to taky dělám ale mě se nestalo nic s podváděním. já jsem se všema jednotkama odešel o pole dopředu a gryf slítnul na prázdno.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Krvavá fůrie

Post by Krvavá fůrie »

Ale myslím že moje sestra myslela bojové gryfy.
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
Zehir

Post by Zehir »

Krvavá fůrie wrote:Ale myslím že moje sestra myslela bojové gryfy.

Bojoví jsou dobří, ale oni tu sílu soustředí do všech, zato královský gryf jen na jeden cíl.
Eru

Post by Eru »

Moji nejoblíbenější jsou Kostlivý válečník (Hrad sice přejde o jednoho střelce, ale stejně nebyl nic moc. A na střelecké útoky bohatě vystačí Arcilichův plošný útok. No a Válečník má jednoznačně lepší hodnoty a schopnosti než lučištník) a Strážce hor (skvěle zapadá do "úplné obrany" trpaslíků, zvlášť s dovedností Příprava).

Naopak moc nemusím Stopaře, protože než přejde bitevní pole, tak uběhnou min. 3 kola, za které Vrah stihne otrávit hned 3 ze 7 jednotek. Když už tam dojde, tak dá sice úder, ale soupeř ho rychle zabije, protože bude nechráněný narozdíl od Vraha na opačném konci bitevního pole, který bude dál vesele střílet :-)
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Ylaya

Post by Ylaya »

to se teda mýlíš.Uběhnou max.2 kola.A nebude chráněnej ale zaútočí třeba na střeleckou jednotku a ta moc neoplácí.
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
StreetX38

Post by StreetX38 »

Ne za dvě kola na konec bojiště nedobjehne. scházelo by mu asi jedno nebo dvě pole.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Eru

Post by Eru »

Ylaya wrote:to se teda mýlíš.Uběhnou max.2 kola.A nebude chráněnej ale zaútočí třeba na střeleckou jednotku a ta moc neoplácí.

Věřím, že 3 kola: V 1. kole se zneviditelní, v 2. kole ujde max. 6 políček (jednotky nejsou od sebe vzdáleny 6 políček :) ), a až ve 3. kole tam dojde. A aby mi protivník zaútočil na střelce, tak bude muset přejít přes mé jednotky, které mu budou stát v cestě. :D

Ještě dodatek: Vrahem otrávím střelce jako první a nemá postih při útoku zblízka.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Ylaya

Post by Ylaya »

Stopař je určitě lepší než vrah.
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
StreetX38

Post by StreetX38 »

si myslíš ty

Drizzt Do´Urden
Ylaya

Post by Ylaya »

A zase seš nepřátelskej! :cry:
Brugk

Post by Brugk »

Nejlepší je kostlivý válečník,který celkem dobře vypadá a je celkem silný.
Budeme věrni Syllaně,až do samotného konce.
Coach

Post by Coach »

....celkem dobře vypadá a je celkem silný.....Co to je za argumenty proboha???

A ten váš slavný stopař je lepší než vrah pouze statisticky, ale prakticky ne.
Problém č.1: Zneviditelnit se :arrow: tah v prdeli.
Problém č.2: Nepřítel přesně ví, kam nastřelit firebal.
Problém č.3: Je jich hrozně málo.
Problém č.4: Neumí střílet.
Problém č.5: Potřebuje 3 tahy, aby se zneviditelnil a přeběhl celé bojiště :arrow: trapas.
Post Reply