Heroes VI.

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Zehir

Re: Heroes VI.

Post by Zehir »

Ylaya wrote:No ty se snad oženíš!?Já budu pokračovat v uctívání malassy a malsarry a jinak nevím :lol: :lol:

SVATBA :?: :!: :?: :!: :?: Tak na to hezky zapomeň, navíc ženská by mě jenom odrazovala od dalšího studia Sar Elamovy magie.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Ylaya

Post by Ylaya »

HAHAHAHAHAHA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
LaRosse

Post by LaRosse »

Přehlednější grafika.
Rychlejší hra.

A zlatý Ironfisti.
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

Zehir wrote:
Ylaya wrote:No ty se snad oženíš!?Já budu pokračovat v uctívání malassy a malsarry a jinak nevím :lol: :lol:

SVATBA :?: :!: :?: :!: :?: Tak na to hezky zapomeň, navíc ženská by mě jenom odrazovala od dalšího studia Sar Elamovy magie.

Hmmm takže žádná ženská aha,někdo tu chce skončit jako starej panic :lol: :lol: :lol:
Image
Kunyak

Post by Kunyak »

Ornella wrote:
Zehir wrote:

Hmmm takže žádná ženská aha,někdo tu chce skončit jako starej panic :lol: :lol: :lol:

Mě by to nevadilo že bych byl panic,copak nestačí že mě otravuje Kudžin s jejíma věždbama(ve snu)a já jí jako ten blbec vyhovím.Chlapy se obejdou i bez ženský 8)
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

Možná ale pak budou muset říck bye-bye úžasnej zážitku na jednu noc a když seš skřet tak by ti mělo záležet na tom aby si měl potomky ať už s kujin nebo s nějakou jinou.
Image
Kunyak

Post by Kunyak »

Ornella wrote:Možná ale pak budou muset říck bye-bye úžasnej zážitku na jednu noc a když seš skřet tak by ti mělo záležet na tom aby si měl potomky ať už s kujin nebo s nějakou jinou.

No jo,stejnak skřetů je málo,ale mezi nimi se stejnak najdou budoucí chánové
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Ylaya

Post by Ylaya »

Jen ho nech bejt.já si taky poradím bez muže.Akorát by mně otravovali.A o uřvaný děcko zatím nemám zájem.(ale uvidí se :lol: )
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
Zehir

Post by Zehir »

Myslím že byste se měli začít bavit o něčem jiném. :D
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Coach

Post by Coach »

Kdyby tam byl egyptský národ jako v rozšířeném datadisku H3 (awake of the gods nebo jak se tomu nadávalo), tak bych se nezlobil.
Nikdy nezapomenu na předposlední jednotku :arrow: bojového slona, který měl výdrž jak tank a dokázal ničit hradby, ale měl kuriózní bonus: všechny jednotky z 1.levelu mu víc nakládali, takže ho mohli ubodat i peasanti. No dobře, hodně peasantů :lol: A měli krásný hrad (pyramidu s okolím a fontánkou).
SirChristian

Post by SirChristian »

Myslim, ze svet by sa menit nemal tako ako tomu bolo z 3. na 4. a zo 4. na 5. diel.

Co tak vzat to retrospektivne?

Prva vojna s demonmi by bola fajn a v datadiskoch veci odohravajuce sa po nej, napr odclenenie temnych elfov a vznik ich rise.
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Post Reply