Ylaya wrote:No ty se snad oženíš!?Já budu pokračovat v uctívání malassy a malsarry a jinak nevím
SVATBA Tak na to hezky zapomeň, navíc ženská by mě jenom odrazovala od dalšího studia Sar Elamovy magie.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Ylaya wrote:No ty se snad oženíš!?Já budu pokračovat v uctívání malassy a malsarry a jinak nevím
SVATBA Tak na to hezky zapomeň, navíc ženská by mě jenom odrazovala od dalšího studia Sar Elamovy magie.
Hmmm takže žádná ženská aha,někdo tu chce skončit jako starej panic
Mě by to nevadilo že bych byl panic,copak nestačí že mě otravuje Kudžin s jejíma věždbama(ve snu)a já jí jako ten blbec vyhovím.Chlapy se obejdou i bez ženský
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Možná ale pak budou muset říck bye-bye úžasnej zážitku na jednu noc a když seš skřet tak by ti mělo záležet na tom aby si měl potomky ať už s kujin nebo s nějakou jinou.
Ornella wrote:Možná ale pak budou muset říck bye-bye úžasnej zážitku na jednu noc a když seš skřet tak by ti mělo záležet na tom aby si měl potomky ať už s kujin nebo s nějakou jinou.
No jo,stejnak skřetů je málo,ale mezi nimi se stejnak najdou budoucí chánové
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Myslím že byste se měli začít bavit o něčem jiném.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Kdyby tam byl egyptský národ jako v rozšířeném datadisku H3 (awake of the gods nebo jak se tomu nadávalo), tak bych se nezlobil. Nikdy nezapomenu na předposlední jednotku bojového slona, který měl výdrž jak tank a dokázal ničit hradby, ale měl kuriózní bonus: všechny jednotky z 1.levelu mu víc nakládali, takže ho mohli ubodat i peasanti. No dobře, hodně peasantů A měli krásný hrad (pyramidu s okolím a fontánkou).