Hlášky hrdinů
Re: Hlášky hrdinů
Sukuba:Arogatní hajzle!
Agrael:A já se jmenuji agrael.Jak se máte paní hajzle?Nebo vám přátelé říkají spíše arogantní?
Sukuba:Jen se směj brzy budeš plivat krev!máš mnoho nepřátel,kteří mají mnoho přátel.
Agrael:ano slyšel jsem že tvý páni,rozmazlení démoničtí princové zatoužili pokousku mé kůže,že do konce zvažovali jestli nemají vylézt s postele.Uprostřed orgií jak jinak.TAkové energie!
Sukuba:Až z tebe příjdou tu kůži stáhnout přivedou jsi nejen své démony ale i schromážděné uctívače z celého Ashanu!
Agrael:Vidím že mně zbožňuje celá hajzlovská rodina.No,jejich srdce tu budou výtána.Sklizeň je náročná a krev je vynikající hnojivo!
Agrael:A já se jmenuji agrael.Jak se máte paní hajzle?Nebo vám přátelé říkají spíše arogantní?
Sukuba:Jen se směj brzy budeš plivat krev!máš mnoho nepřátel,kteří mají mnoho přátel.
Agrael:ano slyšel jsem že tvý páni,rozmazlení démoničtí princové zatoužili pokousku mé kůže,že do konce zvažovali jestli nemají vylézt s postele.Uprostřed orgií jak jinak.TAkové energie!
Sukuba:Až z tebe příjdou tu kůži stáhnout přivedou jsi nejen své démony ale i schromážděné uctívače z celého Ashanu!
Agrael:Vidím že mně zbožňuje celá hajzlovská rodina.No,jejich srdce tu budou výtána.Sklizeň je náročná a krev je vynikající hnojivo!
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
Wulfstan, útok na hrad v posl. kampani: Zdá se, že Zehir má stále problém s démony, možná bychom mu s tím měli pomoci , poslední v citadele uklízí všechen ten bordel
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Zehir v poslední misi TOE: Nepřátelští temní elfi na severozápadě. Snesu se mezi ně jako písek z jižních pouští! Aah. Já neumím říkat takové výrazy jako to uměl starý Godrik.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
poslední mise 2. kampaně v HoF:
Freyda: Laszloooo!!!
*výbuch*
Wulfstan: Kdo to tu křičál?
Duncan: Freydo...?
Wulfstan: Estli má takový hlas, tak bych sa pořádně rozmyslel, estli si ju mám vzít. Ale Laszlo to už má za sebú. Je to hodná děvčica.
Freyda: Laszloooo!!!
*výbuch*
Wulfstan: Kdo to tu křičál?
Duncan: Freydo...?
Wulfstan: Estli má takový hlas, tak bych sa pořádně rozmyslel, estli si ju mám vzít. Ale Laszlo to už má za sebú. Je to hodná děvčica.
Ať si věří, kdo chce, v co chce, mně je to úplně jedno...

~Killunia Firewind~
~Killunia Firewind~
poslení misev v nedatadisku:
raelag: to bylo za Isabeu
raelag: to bylo za shadyu
biara shadya jsem bylo preci ja
raelag:fajn tak to bylo za to ze te proste rad mlatim
PSmozna to bylo trochu jinak
raelag: to bylo za Isabeu
raelag: to bylo za shadyu
biara shadya jsem bylo preci ja
raelag:fajn tak to bylo za to ze te proste rad mlatim
PSmozna to bylo trochu jinak
Only a foces spirit can walk the power for the warior
Zehir v Heroes V: Mám chuť něco vyhodit do vzduchu, například Markala.
P.S. to LETHOS: To s tím Raelagem a Biarou už je na první straně ode mě.
P.S. to LETHOS: To s tím Raelagem a Biarou už je na první straně ode mě.
posledni mide v hof:
jednotky azylu se stahují ,tohle je náš den(má dobrý hlas)
jednotky azylu se stahují ,tohle je náš den(má dobrý hlas)
Only a foces spirit can walk the power for the warior
Toto bola len bitka vo vojne aj tak zvíťazím.(H5 posledná animácia)
neviem či to je presne keď nie tak ma opravte.
neviem či to je presne keď nie tak ma opravte.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
5. mise 2. kampaně v Heroes V - Agrael: Stejně jako leopardi nemění své skvrny, sukuby nemění spojence. Sbohem, zlato.
Poslední mise v HoF - Duncan: Stahují se, haha..eh..hm..stahují se?
3. mise 2. kampaně v HoF - Wulfstan: Dobrá zpráva chlapi, Arkath je k nám milosrdný. Tož móžeme nakopať pár dalších řití.
3. mise 2. kampaně v HoF - Wulfstan: Dobrá zpráva chlapi, Arkath je k nám milosrdný. Tož móžeme nakopať pár dalších řití.
Biara-Cože to nemůže být pravda,no však zvracenostem muselo jednou odzvonit nastal čas na změnu plánu.
Zatracená Asha a její děti Flamshrein padl ty blazne zatím co si honil skřety posvatné město bylo dobyto.
Alarik-Vy kralovno Démon musím se vyzpovídat
Zatracená Asha a její děti Flamshrein padl ty blazne zatím co si honil skřety posvatné město bylo dobyto.
Alarik-Vy kralovno Démon musím se vyzpovídat
Zehir: Tak tady někde se objeví můj přítel Gotai. Doufám, že se mi podaří odstranit mu z cesty všechny nebezpečné překážky jako jsou: větve, kameny, hordy démonů..... 
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!