omlouvam se, ale mam par dotazu, uz jsem Heroes dyl nehral a potrebuju poradit s nasledujicim. Posledni vec, omlouvam se, ze zakladam novy topic, pak ho muzete smaznout, az a jestli bude zodpovezeno.
a) Prosim, kde se da stahnout mod, aby slo hrat za Kampanove hrdiny i v normalnich mapach?? Existuje ze ano? A jak presne prosim funguje? Je pomoci nej mozne najimat kampanove hrdiny v obycejnych mapach napr. dedictvi apod.
b) Dalsi vec je vec, na kterou uz byby kladeny dotazy, ale nikde jsem nenasel uspokojivou odpovded. Verim ale, ze jsou tady hraci, kteri maji heroes pod palcem a proto odpoved znaji... V ToE byl pridan pan vzpominek a ja se ptam, na kterych mapach se tahle atrakce nachazi. Je mi jasny, ze to bude na mapach, ktere byly pridane v ToEm ale ze zkusenosti vim, ze taky ne na vsech. A abych je vsechny hral a vsechny prochazel to by asi nebylo tak hned. Vite na kterych je?? Aspon par mi hodte prosim. Vim, ze je treba na souboji titanu, ale tam zase nejde hrat za Akademii
c) Posledni, prosivas, jak se da pouzivat generator nahodnych map?? Nevim jak se nastavuje, porad mi to hazi ze je to scenar, a kdyz bych to chtel treba pro dva hrace na jednom pocitaci, jak to mam nastavit???
Predem dekuji za odpovedi na moje vice ci mene hloupy dotazy.
Asha potrebuje vsechny