Pán vzpomínek, mód hrdinů, nahodne mapy

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Silverman

Pán vzpomínek, mód hrdinů, nahodne mapy

Post by Silverman »

Zdarvim,

omlouvam se, ale mam par dotazu, uz jsem Heroes dyl nehral a potrebuju poradit s nasledujicim. Posledni vec, omlouvam se, ze zakladam novy topic, pak ho muzete smaznout, az a jestli bude zodpovezeno.

a) Prosim, kde se da stahnout mod, aby slo hrat za Kampanove hrdiny i v normalnich mapach?? Existuje ze ano? A jak presne prosim funguje? Je pomoci nej mozne najimat kampanove hrdiny v obycejnych mapach napr. dedictvi apod.

b) Dalsi vec je vec, na kterou uz byby kladeny dotazy, ale nikde jsem nenasel uspokojivou odpovded. Verim ale, ze jsou tady hraci, kteri maji heroes pod palcem a proto odpoved znaji... V ToE byl pridan pan vzpominek a ja se ptam, na kterych mapach se tahle atrakce nachazi. Je mi jasny, ze to bude na mapach, ktere byly pridane v ToEm ale ze zkusenosti vim, ze taky ne na vsech. A abych je vsechny hral a vsechny prochazel to by asi nebylo tak hned. Vite na kterych je?? Aspon par mi hodte prosim. Vim, ze je treba na souboji titanu, ale tam zase nejde hrat za Akademii :-).

c) Posledni, prosivas, jak se da pouzivat generator nahodnych map?? Nevim jak se nastavuje, porad mi to hazi ze je to scenar, a kdyz bych to chtel treba pro dva hrace na jednom pocitaci, jak to mam nastavit???

Predem dekuji za odpovedi na moje vice ci mene hloupy dotazy.

Asha potrebuje vsechny :)
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Kunyak

Re: Pán vzpomínek, mód hrdinů, nahodne mapy

Post by Kunyak »

Silverman wrote:Zdarvim,

omlouvam se, ale mam par dotazu, uz jsem Heroes dyl nehral a potrebuju poradit s nasledujicim. Posledni vec, omlouvam se, ze zakladam novy topic, pak ho muzete smaznout, az a jestli bude zodpovezeno.

a) Prosim, kde se da stahnout mod, aby slo hrat za Kampanove hrdiny i v normalnich mapach?? Existuje ze ano? A jak presne prosim funguje? Je pomoci nej mozne najimat kampanove hrdiny v obycejnych mapach napr. dedictvi apod.

b) Dalsi vec je vec, na kterou uz byby kladeny dotazy, ale nikde jsem nenasel uspokojivou odpovded. Verim ale, ze jsou tady hraci, kteri maji heroes pod palcem a proto odpoved znaji... V ToE byl pridan pan vzpominek a ja se ptam, na kterych mapach se tahle atrakce nachazi. Je mi jasny, ze to bude na mapach, ktere byly pridane v ToEm ale ze zkusenosti vim, ze taky ne na vsech. A abych je vsechny hral a vsechny prochazel to by asi nebylo tak hned. Vite na kterych je?? Aspon par mi hodte prosim. Vim, ze je treba na souboji titanu, ale tam zase nejde hrat za Akademii :-).

c) Posledni, prosivas, jak se da pouzivat generator nahodnych map?? Nevim jak se nastavuje, porad mi to hazi ze je to scenar, a kdyz bych to chtel treba pro dva hrace na jednom pocitaci, jak to mam nastavit???

Predem dekuji za odpovedi na moje vice ci mene hloupy dotazy.

Asha potrebuje vsechny :)

a)nevim kde ho stáhnou a myslim si že ani neni...Já jen vim že si je do volný mapy můžeš dát přes Editor Map
b)V kampaních jsem pána vzpomínek viděl většinou v 5 misích.V 5 misi za Nekromanty(Srdce Temnot) bude vidět pán vzpomínek chráněný jednotkou 6 úrovně a já v tý době pána vzpomínek nepotřeboval.Pak jsem Pána vzpomínek iděl v 5 misi za skřety(Lov na lovce) a tam byl na cestě do Shadyadiy(nebo nějak tak).
c)V GNM jde jen scénář zabít všechny,taky jsem se to snažil aby to bylo jako dva proti jednomu ale nešlo to,ale dám ti radu:Zkus to u té volné hry dva proti jednomu změnit přes GNM a snad to půjde jako dva proti jednomu
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Silverman

Post by Silverman »

Dekuji za odpoved ohledne generatoru map, ovsem dalsi dve otazky zustaly nezodpovezeny..

Mod na kampanove hrdiny uz jsem nasel, dekuji.

A co se Pana vzpominek tyce, vim ze byl v kampanich, dyt jsem je dohral. Me jde o to, ve kterych mapach je ve vlastni hre - mapy jako Dedictví, Draci prusmyk apod. Rozhodne se mi je nechce hrat vsechny a jenom je tam prochazet jestli tam nahodou neni. Jsem si jisty, ze jsou tu lide, kteri hraji tak casto, ze maji oblibene mapy s touto atrakci. Staci mi hodit jenom par nazvu map, kde je.

Nebo mam jeste jeden napad. Jde treba i mapy, ktere byly uz v Heroes V pridat Memory Mentora pomoci editoru a pak ji normalne hrat, jenom s touto miniaturni upravou?? Neudela to neco s tou mapou?? Bude stale hratelna napr. pro 2 hrace na jednom pocitaci???

Dekuji predem.
Říkam si, že kdyby lidé věděli, jaká zábava je vyhazovat věci do vzduchu, chtěli by být všichni čaroději.
Kunyak

Post by Kunyak »

Silverman wrote:Dekuji za odpoved ohledne generatoru map, ovsem dalsi dve otazky zustaly nezodpovezeny..

Mod na kampanove hrdiny uz jsem nasel, dekuji.

A co se Pana vzpominek tyce, vim ze byl v kampanich, dyt jsem je dohral. Me jde o to, ve kterych mapach je ve vlastni hre - mapy jako Dedictví, Draci prusmyk apod. Rozhodne se mi je nechce hrat vsechny a jenom je tam prochazet jestli tam nahodou neni. Jsem si jisty, ze jsou tu lide, kteri hraji tak casto, ze maji oblibene mapy s touto atrakci. Staci mi hodit jenom par nazvu map, kde je.

Nebo mam jeste jeden napad. Jde treba i mapy, ktere byly uz v Heroes V pridat Memory Mentora pomoci editoru a pak ji normalne hrat, jenom s touto miniaturni upravou?? Neudela to neco s tou mapou?? Bude stale hratelna napr. pro 2 hrace na jednom pocitaci???

Dekuji predem.

Pána vzpomínek jsem viděl ve volný hře zvané Válka o přežití jinak volnou hru moc nehraju takže nevim kde všude je pán vzpomínek

A můžu se tě zeptat,kde si ten mod našel?
Silverman

Post by Silverman »

Kunyak

Post by Kunyak »

Silverman wrote:Diky, mod jsem nasel tady:

http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=24168

Já děkuju,tohle jsem hledal hooooooodně dlouho.A po nějakých pánů vzpomínek se s radostí podívám
Kunyak

Post by Kunyak »

Kunyak wrote:
Silverman wrote:Diky, mod jsem nasel tady:

http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=24168

Já děkuju,tohle jsem hledal hooooooodně dlouho.A po nějakých pánů vzpomínek se s radostí podívám

Jen teď nevim jak to aktivovat,já blbá skřetí hlava...
Silverman

Post by Silverman »

Vzhledem k tomu, ze ted nemam moznost to vyzkouset muzu jenom citovat forum, ze kteryho jsi to stahoval. Pisou tam, ze to mas jenom zkoupirovat do usermods adresare.
Kunyak

Post by Kunyak »

Silverman wrote:Vzhledem k tomu, ze ted nemam moznost to vyzkouset muzu jenom citovat forum, ze kteryho jsi to stahoval. Pisou tam, ze to mas jenom zkoupirovat do usermods adresare.

Jo dík,zkusim to.Stejnak ty mapy nechci,jen ty hrdiny
Kunyak

Post by Kunyak »

Kunyak wrote:
Silverman wrote:Vzhledem k tomu, ze ted nemam moznost to vyzkouset muzu jenom citovat forum, ze kteryho jsi to stahoval. Pisou tam, ze to mas jenom zkoupirovat do usermods adresare.

Jo dík,zkusim to.Stejnak ty mapy nechci,jen ty hrdiny

A jde ti to vůbec?Mě teda ne...apsolutně nic.A v tom foru psali že stačí jedna chybička a můžu reinstalovat celý HEROES 5.Myslim,že budu pokračovat hledání pánů vzpomínek ne s Gotaiem,ale s Goršakem...
Silverman

Post by Silverman »

Tak jsem konecne mel moznost to vyzkouset a jde to uplne vyborne. Pridava to opravdu vsech tech 44 (nebo kolik jich tam je) kampanovych hrdinu. Proste jsem jenom ten soubor zkopiroval do usermods a bylo to.
Ylaya

Post by Ylaya »

Ano to je velice dobrý mod!
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
Kunyak

Post by Kunyak »

Ylaya wrote:Ano to je velice dobrý mod!

A mě doprčic nejde
Ylaya

Post by Ylaya »

Mohl bys tam hrát za sebe.
Zabíjíme ve jménu Malassy,sloužíme Malasse a uctíváme Malassu.To je naše povinnost.
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

Jojo je dobrej já hraju za Shadyu a Ylayu
Image
Post Reply