Peklo - mise "THE SHIP"
Peklo - mise "THE SHIP"
Zdarec právě jsem tuto misi projel a rád bych věděl co bych dostal od těch draku co jsou v podzemi u te brany když jim dam tech 100 lučišníků??? Já se na to vybodl... zabil jsem draky a dohrál misi...
-
Destabilizator
- Čestný člen
poradite mi plz,jak mam tu misi dohrat?Hraju ji uz asi po 5-ty.Ted sem se dostal k 2.brane a zbylo mi jen par jednotek se kteryma ten hrad nedobiju ani kdybych se postavil na rasy.
A navic jednotky porad ubyvaji.Nakoupim si 8 nej.draku a nez nekam prijedu mam jich jen 5...podobny je to se vsema jednotkama. Mam 3 Elfy hrady. Timhle tempem nez udelam armadu
Na svoz priser mam 4 dalsi hrdiny,ale porad to trva moc dlouho....navic to ubyvani jednotek.
Nebo by bylo lepsi kdybych si dobil hrad v podzemi? Myslim si,ze mi to moc nepomuze,ale nevim. Sice mi nebudou ubyvat jednotky,ale zase budu mit jen "jeden hrad" + ty Elfy a nez udelam armadu
Jakou ste zvolili strategii na dohrani te mise? Me uz to opravdu nebavi.
Predem diky
A navic jednotky porad ubyvaji.Nakoupim si 8 nej.draku a nez nekam prijedu mam jich jen 5...podobny je to se vsema jednotkama. Mam 3 Elfy hrady. Timhle tempem nez udelam armadu
Nebo by bylo lepsi kdybych si dobil hrad v podzemi? Myslim si,ze mi to moc nepomuze,ale nevim. Sice mi nebudou ubyvat jednotky,ale zase budu mit jen "jeden hrad" + ty Elfy a nez udelam armadu
Jakou ste zvolili strategii na dohrani te mise? Me uz to opravdu nebavi.
Predem diky
-
Destabilizator
- Čestný člen
********LOĎ*******
Je to docela dost těžká mise.Na začátek je dobrý vědět,že jednotky hvozdu u hrdiny Agraela začnou dezertovat,ale pokud je veze jiný hrdina,nebo jsou v hradě nedezertují. Nejlepší taktika je asi dobýt 1.hrad hvozdu,co je po cestě.Potom jet na ten hrad pekla(v podzemí).Dále co nejrychleji pokračovat na 2.hrad hvozdu,co je vpravo nahoře.Průběžně zabírat doly a stavět hrady(hlavně pekelnej).Vrátit se do hradu pro jednotku a jet na 3.hrad vlevo nahoře, a porazit všechny hrdiny hvozdu.Dál je potřeba pár týdnů sedět na pekelným hradě a postavit jednotku(je dobré svážet jednotku i z hradů hvozdu-hlavně draky),protože je potřeba se dostat přes 2 brány(na severu),které hlídá obrovská armáda.Pak stačí jen porazit hrad. 
Kééééécy tuhle misi dál i heroes mlíčnák,normálně jsem obsadil sylvan,dobyl inferno,hodil army do sylvanu a už jel 100% na inferno,ten rpvní garrison jsem dobyl,pak jsem se na to vykašlal a normálně sjem dodal 100elfů páč je nemám rád
i když huntři nejsou zas tak špatný ale na nekro to nemá 
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''

''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''

Je to nemožny dohrát
Ta pekelna mise je fakt peklo jak ten pristav dobyt ,to snad nejde,ty vojclove me vzycky totalne zrubou a kdyz obsadim pekelnej hrad a jedu dal dobyvat jejih mesta tak mi mezitim vlezou do hradu a taky konec mise a
pokud ho chi branit tak mi nestaci mi armada a zas konec mie,co mam delat
¨
prosim pomoc od nekoho kdo tu 2 misi 4level udelal
pokud ho chi branit tak mi nestaci mi armada a zas konec mie,co mam delat
prosim pomoc od nekoho kdo tu 2 misi 4level udelal
The Ship
Ad dráčci - když obětuješ elfíky, dostaneš mnohem více expů - víc jak dvojnásobek....
2yesfrost: už se to řešilo opravdu jinde - můj tip je obsadit rozhodně nejdřív Inferno - koupit hrdinu - předat Sylvan armu a dát Agraelovi démony (ze začátku mohou oba hrdinové jezdit společně - a na tužší boje předat Elfy Agraelovi... a před ukončením turnu je zas předat zpět)
S pekelnou armou (gatingem) pak není problém dohrát celou misi...
2yesfrost: už se to řešilo opravdu jinde - můj tip je obsadit rozhodně nejdřív Inferno - koupit hrdinu - předat Sylvan armu a dát Agraelovi démony (ze začátku mohou oba hrdinové jezdit společně - a na tužší boje předat Elfy Agraelovi... a před ukončením turnu je zas předat zpět)
S pekelnou armou (gatingem) pak není problém dohrát celou misi...
ukrutne tesky
mam pocit ze tenhle level je prehnane tezkej,uz u nej sedim dva dny a nemuzu se moc daleko dostat.to snad nejde udelat,kazda strategie mi zatim selhala
Udelal to nekdo
Udelal to nekdo
Re: ukrutne tesky
yesfrost wrote:mam pocit ze tenhle level je prehnane tezkej,uz u nej sedim dva dny a nemuzu se moc daleko dostat.to snad nejde udelat,kazda strategie mi zatim selhala
Udelal to nekdo
určitě, a to hodně lidí. Já bych ti pomohl, ale už si to nepamatuju a zrovna nejsem doma u pc, takže si to ani nemůžu loadnout a poradit. možná k večeru
"Пошел ты!"
to bylo jodnoduchy. proste dobijes pekelnej hrad a pak uz si jedes. vsecky boje, kde nesjou moc rychly jednotky das gatingem bez ztrat. A ty brany sly jednim zatahem... ani sem myslim nemel zadnou extra army. hlavne to chce mit hrdinu naslaplyho naplno... coz s gatingem neni problem zaridit, jednotek tam je po mape dost. to mi teda prisla MNOHEM tezsi naka ta mapa predtim (uz nevim kolikata)
Re: Peklo - mise "THE SHIP"
docela jednoducha mise sem prvne dobyl sylvanskej (jako kazdy asi) pak sem obsadil inferno(ten druhej sem ani neobsazoval sem ani nevedel ze tam naky 2. je
) pockal na poradnou army zrubal draky a pak sem dobyl ten nahore s pristavem sice docela tezko ale prece jen 100 nocnich mur a 80 pit lordu to zvladne