proc se mi to seka?a jede strasne pomalu?
Re: proc se mi to seka?a jede strasne pomalu?
Bohužel, hra je špatně optimalizovaná, tedy na můj vkus, a tahy cpu protivníků trvají opravdu dlouho ( u mě třeba kolem 10 vteřin na 1protivníka) a to dělá i na high-end herních pc. Je to děs čekat oproti sekunde,dvoum jak tomu bylo v heroesech 1-4
- Azelfadhage
Zdar a sílu,
já mám podobný problém, s tím rozdílem, že mě to jede celkem rychle až do okamžiku kdy se můj hrdina dostane tak cca na 10tou úroveň. Od té doby trvá tah soupeře příšerně dlouho (asi tak 1-10 min). Mám Athlon 1,8, 1GB paměti, Radeon x700 (256MB) s novýma ovladačema. Nevíte co s tím??
já mám podobný problém, s tím rozdílem, že mě to jede celkem rychle až do okamžiku kdy se můj hrdina dostane tak cca na 10tou úroveň. Od té doby trvá tah soupeře příšerně dlouho (asi tak 1-10 min). Mám Athlon 1,8, 1GB paměti, Radeon x700 (256MB) s novýma ovladačema. Nevíte co s tím??
Pouze nejmocnější mohou vládnout. Xaltotun z Acheronu
- Krvavá fůrie
mně to šlo taky pomalu dokud jsem tu hru nepřeinstalovala.Nevim jestli to zabere tobě ale....
Všichni kdo ublížili Temným elfům za to zaplatí.(životem)
- Azelfadhage
To Krvavá fůrie: to bohužel nezabírá
asi budu muset počkat až vylepším zase PC ... stejně už na hraní není moc času 
Pouze nejmocnější mohou vládnout. Xaltotun z Acheronu
take zalezi na tom jakou mas ramku.Ja mam na notesu 512 grafarnu ale mam 4gb ram a hraju na plne rozliseni a vse je vpoho 
- Sir Worton
Zajímavý, já mam procák 1045 MHz, pamět 512, grafiku 128 a dá se to hrát