Ylaya wrote:ale horší je nezadržitelný výpad.
V TOE zesílil, protože pusobí na trvalo a zabít čtyři nebo pět dáblu nájezdem to není špatné.
Ylaya wrote:ale horší je nezadržitelný výpad.
Ylaya wrote:Fakt?NAtrvalo?Tak to už je lepší!
Zehir wrote:.....oni stejně jako rytíři jsou spíše na magii světla nebo temnoty....
Coach wrote:Zehir wrote:.....oni stejně jako rytíři jsou spíše na magii světla nebo temnoty....
Tak teď ses usvědčil z toho, že za hvozd vůbec nehraješ. Elfům totiž magie temnoty témeř vůbec nepadá. Nebo ti 2% šance přijde vysoká?![]()
Je to typický "hodný" národ, takže temnota ne.
Zehir wrote:Ale uznej sám, že u nich je třeba hromadné zpomalení lepší, než sesílat nějaké destruktivní kouzla...

Rakšasa Raja wrote:A protože se zde již nějakou dobu neobjevila žádná nová anketa týkající se ToE, tak nechci kazit tradici a budeme pokračovat ve volení nej alt. jednotky 4. úrovně
Takže já začnu!Rozhodování nebylo opět jednoduché!A musím začat, jako zastánce Academy hradu ohodnocením bojového mága.Od uveřejnění alt. jednotek jsem se na tuto jednotku obzvláště těšil!Tím větší pak pro mě bylo zklamání, když jsem si bojového mága poprvé zkusil.Např. jsem čekal širší škálu bojových kouzel i za cenu, že nebude mít žádné jiné nebojové kouzla.A nebo daleko větší způsobené poškození a né, že bude chránit před kouzlama okolní jednotky.![]()
Takže rozhodování probíhalo hlavně mezi bojovým gryfem, princem upírů, hbitým nájezdníkem a zuřivcem!
Po chvilkovém rozjímání a přemýšlení jaké zkušenosti v boji mě nejvíce zaujaly jsem vybral 2 jednotky a to Prince upírů, kde se mi líbila jeho schopnost strnulost a Zuřivce se schopnostmi úder, bojová zuřivost a zabiják obrů![]()
A protože můj druhý(po Akademii) oblíbený hrad je Pevnost a schopnosti, které dostal Zuřivec oproti Berserkrovi mě osobně vyrazily dech, tak jsem zvolil Zuřivce![]()