Nejlepší alternativní jednotka 3. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 3. úrovně

Plamenný pes
7
12%
Poltergeist
6
11%
Vůdce minotaurů
4
7%
Štváč
2
4%
Jezdec na bílém medvědu
3
5%
Zastánce
6
11%
Magnetický golem
3
5%
Mystický střelec
26
46%

Total votes: 57

Eru

Re: Nejlepší alternativní jednotka 3. úrovně

Post by Eru »

Coach wrote:1) Že by neměl kdo chránit Fanatika? A odkdy potřebuje fanatik chránit, když jde dopředu?
On je ochránce jak řemen:
- není ani rychlý, ani pomalý, s hastem dost nepříjemný
- má výdrž jako prase
- brutální útok 20, rozumný armor 14
- šanci na debuf (jen při útoku ZBLÍZKA)
- žádná penalizace NA BLÍZKO
- má slabý dmg, který se navíc púlí, když střílíš

Co ti z toho logicky vychází? :)

4) Myslel jsem firebalem na mistra kuše, ne na zastánce nebo panoše. Ale tady si trochu zaváhal a víš proč? Protože azyláci se firebalů bát nemusí. Mají totiž v light magic pod masovou obranou a deflektama skill "Ohnivá Odolnost", který snižuje dmg z fire kouzel o 50% a zabraňuje ničení armoru (armagedon nuda).
Ale to je taky jediný pořádný skill proti kouzlům, takže stačí jet lightningy nebo frosty a lidi se budou jen dívat :D

1) Hra na jednoho střelce je dost ošemetná (pro mě). Debufem myslíš Očistec? Ten má i při útoku zdálky.
4) Ale, Panoš stojí vedle, nebo ne? Používáš ho přece kvůli schopnosti, že střelecké škody působí jen 50%. V tom případě musí stát vedle a taky dostane zásah. Ohnivzdornost nepoužívám: Zeslabím Firebally proto, aby na mě protivník kouzlil raději Kamenné hroty, Kruh ledu nebo Déšť meteoritů (možná jsem nějaké další plošné kouzlo zapomněl).

A nezaváhal jsem.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Coach

Post by Coach »

Eru wrote:1) Hra na jednoho střelce je dost ošemetná (pro mě). Debufem myslíš Očistec? Ten má i při útoku zdálky.
4) Ale, Panoš stojí vedle, nebo ne? Používáš ho přece kvůli schopnosti, že střelecké škody působí jen 50%. V tom případě musí stát vedle a taky dostane zásah. Ohnivzdornost nepoužívám: Zeslabím Firebally proto, aby na mě protivník kouzlil raději Kamenné hroty, Kruh ledu nebo Déšť meteoritů (možná jsem nějaké další plošné kouzlo zapomněl)

1) Já někde četl, že je to na melee......no i kdyby, to na věci moc nemění, prostě střílet s fanatikem je na můj vkus hrozně neefektivní. Já s ním střílím jen tehdy, když se nudím.
4) Samozřejmě, že tam bude, kde jinde by byl :) S jeho solidní odolností a hlavně počtem mu to nevadí. Na rozdíl od kušníka. A vzhledem k tomu, že azyl prakticky nemá jak útočit kouzly, tak natlačit magic resisty a magic proofy je nutnost. Třeba levňučké fialové botečky +10% je pro azyl skoro výhra :lol:
SirChristian

Post by SirChristian »

Mysticky Strelec ale jeho druha verzia teda - Mistr Lovec je lepsia .:D
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Šá´ir

Post by Šá´ir »

Magnetický golem...

Vysloužil si u mě pověst ochránce - díky jeho schopnosti absorbovat nějaké to mag. poškození a navíc je relativně pomalý (pokud mu nejsou dodány vytamíny v podobě artefaktů) a tak je to bránce ve vlastních řadách a především mágů a gremlinů, kteří jsou častými útoky.
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Coach

Post by Coach »

Je zajímavý, mě osobně se ty ability líbí,jenže nejsou příliš využitelné v praxi. Enemy ti do něj bohužel magicky útočit nebude, pokud není hloupý..... nebo pokud má jen splash kouzla :lol:
A protože golemík nemá moc hp ani armor, musíš to mocně dohánět miniartefakty, ale i tak ti golema rozbije průměrně silná pěchota nebo lítači.
Raelag

Post by Raelag »

Zehir wrote:Já rovněž hlasoval pro mytického střelce, je fakt dobrý, ale když máte luk z rohu jednorožce, tak je lepší mít mistry lovce.

Tak to je stejný jako s kušijníky
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Zehir

Post by Zehir »

Raelag wrote:
Zehir wrote:Já rovněž hlasoval pro mytického střelce, je fakt dobrý, ale když máte luk z rohu jednorožce, tak je lepší mít mistry lovce.

Tak to je stejný jako s kušijníky

Přesně tak.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
mecway

Post by mecway »

ja som tiez zahlasoval za elfa :twisted: zda sa mi neuveritelne silny nato ze je to len 3 uroven a zvlast na zaciatku pri dobyvani dolov pomoze.
Raelag

Post by Raelag »

Coach wrote:
Eru wrote:1) Hra na jednoho střelce je dost ošemetná (pro mě). Debufem myslíš Očistec? Ten má i při útoku zdálky.
4) Ale, Panoš stojí vedle, nebo ne? Používáš ho přece kvůli schopnosti, že střelecké škody působí jen 50%. V tom případě musí stát vedle a taky dostane zásah. Ohnivzdornost nepoužívám: Zeslabím Firebally proto, aby na mě protivník kouzlil raději Kamenné hroty, Kruh ledu nebo Déšť meteoritů (možná jsem nějaké další plošné kouzlo zapomněl)

1) Já někde četl, že je to na melee......no i kdyby, to na věci moc nemění, prostě střílet s fanatikem je na můj vkus hrozně neefektivní. Já s ním střílím jen tehdy, když se nudím.
4) Samozřejmě, že tam bude, kde jinde by byl :) S jeho solidní odolností a hlavně počtem mu to nevadí. Na rozdíl od kušníka. A vzhledem k tomu, že azyl prakticky nemá jak útočit kouzly, tak natlačit magic resisty a magic proofy je nutnost. Třeba levňučké fialové botečky +10% je pro azyl skoro výhra :lol:

Já používám spíše zastánce, když jedu na light m., vedení, štěstí, útok a dark magic
když mám v plánu oželet dark magic a vzít obranu, tak panoše, jednou jsem měl přípravu, úžasná schopnost, dojel na mě pekelný řezník a já ho udeřil úderem ještě před jeho útokem a ani si neškrt
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Post Reply