Nejlepší alternativní jednotka 2. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 2. úrovně

Harpunář
2
3%
Mistr kuše
28
40%
Kentauří nájezdník
3
4%
Rohatý veterán
3
4%
Krvavá sestra
21
30%
Hnijící zombie
3
4%
Elementální chrlič
3
4%
Tanečník větru
7
10%

Total votes: 70

Eru

Re: Nejlepší alternativní jednotka 2. úrovně

Post by Eru »

Podle mě nejlepší je Krvavá setra (Má sice menší iniciativu než fúrie, ale vynahrazuje to vyšším počtem životů. Ataky líp vypadá :lol: ), Rohatý veterán (Rohatý dozorce byl nejslabším článkem Pekla před ToE, díky pomalosti, která moc nekorespondovala s vysokou rychlostí a iniciativou ostatních jednotek, zato veterán sedí do party a skok mu defacto dává rychlost 8 a 180% škody. Utrpí sice silnou odvetou, ale aspoň něco užitečného v boji dělá) a Tanečník větru (Obdobně slabý článek hvozdu je nízká obrana Tanečníka války, Tanečník větru sice nezaútočí na víc jednotek najednou, ale alespoň po boji zůstane více jednotek do dalších bojů).
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Coach

Post by Coach »

Přesně tak, Toe vylepšil některé skoro nepoužitelné jednotky na zajímavé jednotky. Sestra mě ani moc nepřekvapila, ale mistr kuše mě napoprvé dost nevybíravě šokoval. V nějaké nepodstatné bitce mi ten malej parchant (cca 120, což máte za chvilku) sejmul 3 drahé červené draky hned v prvním tahu, jakoby to bylo úplně normální :) A ten jejich dmg 2-8, jak vidim, že mu hrdina s Expert Light Magic nahazuje božskou sílu, tak bojim bojim :lol: Nebo hůř, božská síla + spravedlivá moc + mistr kuše = poprava z dálky za málo peněz. Od té doby respekt.
Brugk

Post by Brugk »

Nej. je krvavá sestra a to bez diskuse.
Budeme věrni Syllaně,až do samotného konce.
The Death Knight

Post by The Death Knight »

Brugk wrote:Nej. je krvavá sestra a to bez diskuse.

sestra je vyborna... ale myslim ze sa mistr kuse viacej zide... cisto moj nazor :)
SirChristian

Post by SirChristian »

Krvava Sestra o chlp pred Mistrom Kuse.
Velmi nebezpecna, hlavne ak ju ma nepriatel. :D
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
pecha nuda

Post by pecha nuda »

podle me Mistr kuše (supr je ze nema postih na vzdálenost)
StreetX38

Post by StreetX38 »

Aha ale kdo dal body např. tanečníku větru? no mohli by obětovat své 2 minuty svého času a laskavě napsat alespoň větou proč koho zvolili.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
SirChristian

Post by SirChristian »

hej je to masox ked vystrelia a este magicky zvysene poskodenie na max ale furia je furia - iniciativa, pohyb, uder nevrateny, staty 8)
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Šá´ir

Post by Šá´ir »

Tady volím opět svou jednotku - i když jiné bych mohl vyhodnotit jako lepší, přesto však pro mne znamená Elementární chrlič "díru" do srdce problému.
Přiletí, usedne a hrdina pak do přilehlích jednotek může sesílat kouzla se silou, která potěší...
Určitě strategická jednotka...
Písmo není pro slepce, nýbrž pro ty, kteří mají kořeny ve světle člověka. Z ostatních snadno vznikne svůdce a bludař. Proto se učte a pátrejte ve všem, z čeho se dá učit a dozvídat
Alarik

Post by Alarik »

Šá´ir wrote:Tady volím opět svou jednotku - i když jiné bych mohl vyhodnotit jako lepší, přesto však pro mne znamená Elementární chrlič "díru" do srdce problému.
Přiletí, usedne a hrdina pak do přilehlích jednotek může sesílat kouzla se silou, která potěší...
Určitě strategická jednotka...

Nic proti tobě, ale Elementální chrlič se dá využít taky opačně. Nemá zrovna zázračnou iniciativu a pokud budou něpřátelští kouzelníci a hrdina táhnout dřív než Chrlič, můžou ti v armádě nadělat pěknou paseku, nehledě na to, že i samotného Chrliče ti rychle oddělají. Jakmile s ním vyletíš dopředu, nikdo nebude dlouho čekat a sejme ti ho tak rychle, jak to jenom půjde. Já mám mnohem radši Obsidiánového chrliče, kterého využívám jako záložní obranu hned po Golemovi.
Coach

Post by Coach »

Tady naprosto vyjímečně s Alarikem nesouhlasím :)
Garga je na svůj level právěže velice odolná jednotka, takže ti ji tak rychle zase nesejmou. A s tou iniciativou sis to nejspíš s něčím spletl, protože žlutá garga má iniciativu 11, což je hodně, navíc jsi wizard, takže ji múžeš nádherně zvýšit přes miniartefakty.
A využívat ji k obraně? No, může být. Ale Garga je hlavně čistokrevný rychlý létající blokovač střelců, který nemá dmg, ale vydrží.
Raelag

Post by Raelag »

Jednoznačně mistr kuše, kam se hrabe obyčejný kušijník.
Na druhé místo bych dal tanečníka větru, protože ta jeho hbitost je přímo úžasná, krvavá sestra je taky fajn, ale schopnostma je jen o malinko lepší než krvavá fúrie, což mě jako zastánce kobky dost zklamalo
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Coach

Post by Coach »

Cožee? Tebe zklamalo, že už tak silná jednotka je ještě o chlup lepší? :lol: :lol:
Už to nepij :lol:
Raelag

Post by Raelag »

Coach wrote:Cožee? Tebe zklamalo, že už tak silná jednotka je ještě o chlup lepší? :lol: :lol:
Už to nepij :lol:

Odolnost vůči slabosti - lepší
Poškození - Horší
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Coach

Post by Coach »

a zapoměls na:
iniciativa - menší
životy + armor - lepší :lol:
Post Reply