Kampaň 4, mise 4
Kampaň 4, mise 4
Zdarec, mám dost závažý problém při dokončení této kampaně.Mám všechno
splněno, jen dobát ten zat... hrad.Zkoušel jsem přehazovat artefakty, ale nic nepomáhá a 80 angelů a jemu podobných z jiných hradů nic nezmůže proti Démonům.
Zapoměl jsem na něco, někde?
Už tu bitvu mastím po 50 a stále 0 úspěch.
Budu rád za každou radu.
splněno, jen dobát ten zat... hrad.Zkoušel jsem přehazovat artefakty, ale nic nepomáhá a 80 angelů a jemu podobných z jiných hradů nic nezmůže proti Démonům.
Zapoměl jsem na něco, někde?
Už tu bitvu mastím po 50 a stále 0 úspěch.
Budu rád za každou radu.
Re: Kampaň 4, mise 4
No nerada ti radím protože nakonci zemřu ale hlavní je mít u Zehira mystickou vševědoucnost.Potom záleží na tvé strategii, atributech a vojácích.já mněla 50 bouřnejch titánů a nějakejch 25 arch.andělů draků lávových černých a krve.kyklopů.Používala jsem pán loutek,přízračné síly,vyhnanství,přivolání fénixe a elementála.Ale vyhrála jsem o chlup nejhorší byla biara ajejí kouzla.
Rytíři,mágové,elfové,skřeti,trpaslíci,nekromanté všechny tyto rasy zemřou a Urgash Bude vládnout!
nevim kde si vzala teda tech kyklopu atd. ja jedu na Biaru se Zehirem (24,26,40,47 - vlastnosti) mam na nem 110titanu a 700dark rideru a ani ho*no a to pouzivam jak phantom forces tak puppets master. Ta krava tam nagatuje tolik lidi ze proste nemam sanci. Navic kdyz dam puppet master tak se snizi iniciativa jednotky o 50% a nekdy s ni ani nejedu protoze to kouzlo driv vyprsi
Vyhnanství + exorcismus si zkoušel?
Jo a chtělo by to vyjmenovat skilly, co máš u hrdiny.
Jo a chtělo by to vyjmenovat skilly, co máš u hrdiny.
vyhnanstvi , exorcismus? co to je ... vidim , ze si budu muset nainstalovat cestinu
.
skilly ... ability
Expert Artificier - mark of the wizard , consume artifacts , magic mirror
Expert Luck - magic resistance , soldiers luck , warlocks luck
Expert Sorcery - magic insight, arcane brillance, distract
Expert Enlightenment - scholar , arcane intuition, arcane exaltation
Expert Summoning magic - banish , exorcism
Expert Destructive magic - master of fire , mana burst , sap magic
jo a jeste jako jednotku dalsi mam okolo 430 shadow matriarchs jak jsem je osvobodil z toho podsveti
skilly ... ability
Expert Artificier - mark of the wizard , consume artifacts , magic mirror
Expert Luck - magic resistance , soldiers luck , warlocks luck
Expert Sorcery - magic insight, arcane brillance, distract
Expert Enlightenment - scholar , arcane intuition, arcane exaltation
Expert Summoning magic - banish , exorcism
Expert Destructive magic - master of fire , mana burst , sap magic
jo a jeste jako jednotku dalsi mam okolo 430 shadow matriarchs jak jsem je osvobodil z toho podsveti
tak nic .. uz jsem ji killnul
.. tak dik za nic
)) .. stacili kouzla phantom forces a puppets master akorat trochu vic rafinovane je sesilat
Banish je vyhnanství a exorcism je exorcismus. Takže si měl obojí. Proti infernu je to povinnost.
A co týče skillů, slušný výběr. Akorát jedna věc.
Když už si se rozhodl pro destruktivní magii + ohěň a mocně ji podpořit warlocks luckem, tak si měl místo mana burstu a sap magic jet na Secrets of destruction a Ignite. Když už kouzla, tak pořádně
A co týče skillů, slušný výběr. Akorát jedna věc.
Když už si se rozhodl pro destruktivní magii + ohěň a mocně ji podpořit warlocks luckem, tak si měl místo mana burstu a sap magic jet na Secrets of destruction a Ignite. Když už kouzla, tak pořádně
no jako ja jen daval ability ktere sem mel na vyber , kdyz tam nebylo nic lepsiho tak sem klikl treba i na to sap magic atd
mot wrote:no jako ja jen daval ability ktere sem mel na vyber , kdyz tam nebylo nic lepsiho tak sem klikl treba i na to sap magic atd
Ale vždyť si mohl využívat Pána vzpomínek (anglicky to je myslím něco jako Master of Memory, nebo tak nějak). Není to sice zadarmo, ale vyplatí se to, když si musíš vzít při postupu na novou úroveň nějakou schopnost, která se ti moc nehodí.
to mas pravdu .. na to jsem nejak zapomel ...
Přesně tak. Sap magic vůbec nepotřebuješ, když jsi wizard. Máš magic mirror, magic resisty a ještě miniartefakty. Pokud vůbec nějaké kouzlo projde přes mirror, máš ještě šanci ho zresistovat. A když ani to nepomůže, máš miniartefakty. To samé mana burst. To je pro tebe v 90% případů úplná kravina, vyplatí se jen proti armádám, kde je hoodně kouzelnických jednotek. Takže proti málokteré.
1) dává dost malý dmg
2) dává ho jen a pouze kouzelnickým jednotkám
3) a to jen tehdy, když něco zakouzlí.....blbost na entou. Kapiš?
1) dává dost malý dmg
2) dává ho jen a pouze kouzelnickým jednotkám
3) a to jen tehdy, když něco zakouzlí.....blbost na entou. Kapiš?
Chtěl bych se zeptat ve III i ve IV šla udělat v hradu karavana . Tady na to nemohu přijít, ale nepřítel je má a bojuji proti nim. Může mi někdo poradit.
- EuroMarkos
Prosím o radu.Jsem zoufalý.Nemůžu dobýt ten poslední hrad.Je to poslední boj v celé kampani (alespoň si to myslím).Mám 31 úroveň (21,20,40,37),morálka 4,štěstí 7.A ani si neškrtnu.Nemám žádný bersek,vyhnanství apd.Jedině pán loutek a ten mi moc nepomáhá.Zničím jí sotva půlku.Nic nedělám a jenom kouzlím,protože útočit je sebevražda.Ona má 2xútok a obranu než já.
Já mám pouze 50 titánů, 70 draků, 70 andělů, 70kyklopů, 70 lávových draků.
Hraju na normální obtížnost.
Musí být v tom nějaký háček nebo něco.Potřebuju víc jednotek,ale kde je vzít?
Prosím o pomoc,děkuji
Já mám pouze 50 titánů, 70 draků, 70 andělů, 70kyklopů, 70 lávových draků.
Hraju na normální obtížnost.
Musí být v tom nějaký háček nebo něco.Potřebuju víc jednotek,ale kde je vzít?
Prosím o pomoc,děkuji
Musim říct, že tenhle souboj je snad nejtežším soubojem, co jsem kdy hrál. Abych pravdu řekl, byl jsem na tom i hůř než ty, hrál jsem ten souboj snad 10., než se mi to podařilo. Jenom bych ti chtěl říct, že kouzlo bojové šílenství by ti stejně nepomohlo, protože má na něj imunitu, nejspíš díky trpasličímu štítu. Navíc ona má hlavní skill Urgashovo volání, ale já ji porazil tak, že jsem neútočil, ale bránil se a používal nejvíce tyto kouzla: Pán loutek, slepota a přízračné síly. Pokud se ti to nepodaří ani třeba na po 10., budeš muset Zehirovi naflákat lepší skilly, protože ty jsou rozhodující víc, než armáda. Na tenhle souboj je dobrá magie temna a přivolávání, morálka, protože ona ti ji snižuje, pokud vím, a štěstí a ještě třeba kouzelnictví, abys měl levnější kouzla. Nebo je tu ještě jedna varianta - Zahrát si tu kampaň znova a získat se Zehirem hlavní skill mágů, což je Mystická vševědoucnost. Nevim jestli to víš, ale pokud získáš tento skill, budeš znát okamžitě všechna kouzla ze všech magií a budeš je sesílat na expertní úrovni. Stačí se inspirovat při získávání skillů Skill Wheelem.