3.mise za Inferno pls poradte mi

Vše ohledně hradu Peklo
Dom
Upozornění: 2

3.mise za Inferno pls poradte mi

Post by Dom »

Jsem v trapu. V teto misi vazne nedokazu nic udelat. Prvni mesto obsadim hned to elfsky, druhy na severo-vychodu jeste taky a apk na me zautoci ten hrdina kteryho mam zabit s obrovskou armadou a vzdycky me dostane. Hraju to uz asi do 20 a porad nic :(. Ja vim ze se asi opakuju ale odpuste mi a poradte moc prosim.
Incomer

Post by Incomer »

Use search :D
Ja to vyhral tak ze jsem si dobyl hned to prvni mesto (elfonzky) a pak cekal az se ke me nepritel proseka a pusti me tak k dalsimu hradu, ktery obvykle nechava prazdny a je tam nejsilnesi opevneni za kterym to nandas i giraenovy a jeho bande dlouhousaku :wink:
Dom

Post by Dom »

Dik vyzousim to. Ale on se na me vyriti i ten typek ze severo-zapadu.
Pokud mate jeste enkdo jinej napad tak napiste dik moc. 8)
echidna

Post by echidna »

Já je pokosil hned jak jsem je viděl. To ještě neměli tak silnou armádu.Vyhrál jsem sice o prsa, ale získal jsem tím potřebný čas na vybudování mého vražedného kombajnu :-)
May the downforce be with you. (GTR motlitba)
Dom

Post by Dom »

A kdys je uvidels sels jako po nich hledals je nebo tam zabili ty draky a objevili se a jeste se chci zeptat co se vypalti investovat do elfskyho hradu nebo inferna? tady v te misi
a lidi piste dal sve taktiky protoze jsem to ted dal jka mi tady prvni borec poradil a stejne me roznesli na kopytech :(
echidna

Post by echidna »

Na inferno jsem se vykašlal. Zabral jsem to elfí město, pobral pár desítel víl a luků a jakmile se zelený objevil, šel jsem do něj.Armádu měl na podobné úrovni jako já, tak jsem ho udolal. A postupně jsem mu obsadil i to město napravo nahoře i nalevo nahoře. Potom jsem s armádou sestoupil do podzemí a sejmul oranžového. A pak už syslil armádu na poslední město :-)
Dom

Post by Dom »

no jestli par vil a luku dokaze zabit 10 smaragdovych draku tak jo :D ale o tom pochybuju. Ma nekdo dalsi jinou taktiku pls?? Uz jsem to zase zkousel podle rad a nic :(((
echidna

Post by echidna »

A tak je jasné že Gilraena nebo jak si ten čuchač kytek říká jsem si nechal nakonec, toho jsem zrovna nevyhledával. A než mě poctil návštěvou tak už jsem měl celkem army dobrou. Víly nepodcenuj, na draky fungujou dobře, jsou levné, a za chvíli jich máš stovky...
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Hlavne to Vilam nevraci a jsou dost rychly :lol:
Image
Dom

Post by Dom »

Porad nic zkousel jsem uz vsechno uz se tady s tou misi otravuju tyden. Jsem na dne. Prosim,moc prosim piste me vsechny taktiky ja to podle nich aspon zkusim prosim piste,piste a piste, Dik
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Ani na Easy Ti to nejde? Kdyz jsem zainstaloval patch, tak mi to automaticky hodilo Easy a nevsiml jsem si toho a rozjel jednu mapu z kampane za Dungeon a bylo to SILNE easy :roll: :arrow:
Image
Nahodny

Post by Nahodny »

Spousta rad k 3 misi je i ve foru (první mise Inferno kampaně)
Dom

Post by Dom »

A jakje petch? jestli mysis tady ten z te stranky ten cz tak ten me nesel nainstalovat nahalsil me ze HOMAM5 jsou nainstalovany.
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Snad hlasil, ze NEjsou nainstalovany... Stahni patch v te jazykove verzi v jake mas HM5, je jasny, ze na EU verzi nenacpes CZ patch... On internet je trosku vetsi nez jen tahle stranka, vime? :roll: :arrow:
Image
Dom

Post by Dom »

Vime ale pochop me uz to strasne stve ja jsem nasranej jako nikdy predtim kdyz uz to hraju po 20 a porad nic
Post Reply