3.mise za Inferno pls poradte mi

Vše ohledně hradu Peklo
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Taxi nainstaluj ten patch a dej si to na easy, je to tak tezke?
Image
Dom
Upozornění: 2

Post by Dom »

Napiste me sve tipy jak jste udelali tuhle blbou misi. za vsechny rady budu vdecnej a piste me prosim jak jste postupovali(jestli jste cekali a shromazdovali armadu nez prijde ten hlavni cuchacm kytek nebo jestli jste to delali jinak) Dik moc a prosim piste,piste a piste ja uz si vazne newim rady hraju to po 20 a uz asi tyden a porad jsem na tom stejne.
Dik za ardy(teda jestli budete tak hodni a nejkay napiste)
VIk

Post by VIk »

Dom wrote:Vime ale pochop me uz to strasne stve ja jsem nasranej jako nikdy predtim kdyz uz to hraju po 20 a porad nic

no ja jsem rychle dobil ten prvni elfov a pak se porozhlizel kolem a jak jsem mel volnou tu cestu asi uprostred mapy mezi tak jsem tam videl Gilraena jak jede ze SZ hradu a jeste jednoho hrdinu u SV hradu, oba meli priblizne stejnou armadu jako ja, tak jsem si rekl, ze pokud se spoji, tak Gilraen bude 2x silnejsi a tak jsem za nim vyrazil a sejmul ho driv nez se spojil s tim druhym, ten zustal u hradu, takze jsem pak mel cas dozbrojit.
VIk
Dom

Post by Dom »

Uz jsem stahoval vsechny patche ktery jsem nasel a nic. proste em zadnej nejde nainstalovat.
Dom

Post by Dom »

Petche me tam porste nejdou dat tak na petche kaslu. Potrebuju jen od vas kteri sem chodite sde divat radu jak jste postupovali vy a prosim co nejpodrobnejsi radu. Dik a piste prosim.
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Jit musi... Jen stahujes spatny jazykovy verze, posilal jsem Ti soukromou zpravu, ale asi nevis kudy k ni... GL :arrow:
Image
Dom

Post by Dom »

Jestli myslis verzi toho HOMAM 5 tak to mam prepalovany od kamose a petch jsem vzane zkousel vsechny a nic.
Dom

Post by Dom »

Teda no abych pravdu rekl tak jsem stahoval EU verzi a ta tam sla ale pak jsem si tam chctel dat stahlou cestinu na to a pak uz to zase neslo me se to nechce hrat v anglictine a ten petch a cestina nejde dohromady :(
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Noojo... Radsi hraju se zaplatama :arrow:
Image
Caryfuk

Re: 3.mise za Inferno pls poradte mi

Post by Caryfuk »

Dom wrote:Jsem v trapu. V teto misi vazne nedokazu nic udelat. Prvni mesto obsadim hned to elfsky, druhy na severo-vychodu jeste taky a apk na me zautoci ten hrdina kteryho mam zabit s obrovskou armadou a vzdycky me dostane. Hraju to uz asi do 20 a porad nic :(. Ja vim ze se asi opakuju ale odpuste mi a poradte moc prosim.

Nauc se hrat za nekrouse a nepratele nebudou vedet kde jim hlava stoji a to doslova : )
ICQ 277648843 : )
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

2Caryfuk: co maji nekrousi spolecneho s timto topicem?
Image
Caryfuk

Post by Caryfuk »

Destabilizator wrote:2Caryfuk: co maji nekrousi spolecneho s timto topicem?

Sorry prehlidl jsem topic myslel jsem ze se hovori o kampani za necro...omlouvam se
ICQ 277648843 : )
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
Sharp

Inf

Post by Sharp »

Joj taky jsem teď načal tu 3. Inferno
Nalítl na mě s emerald dragonama co asi zčořil napravo uprostřed
No protožr mi předtim 400plague zombáků trochu usměrnilo armádu směrem dolů tak jsem ho nedal....
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Image
Wodka

Post by Wodka »

1) Na začátk jsem si vybral kouzelníky.
2) Nabrat master huntery (kousek vpravo od počátečnmí pozice)
3) Nabrat druidy (nahoru od počáteční pozice)
4) Paxu zašel na návštěvu do elfího města vlevo nahoře (dobyl jsem ho)
5) šel su doprava podél řeky (nad ní), za zatáčkou jsem objevil zepár Archdevils (tak 5 jich bylo). Hned jsem se srazil se silným elfím hrdinou, díky archdevilům jsem ho dal docela slušně... taxu vyrazil na elfí město dole. Jakmile máte 2 elfí města, jste za vodou - pekelník z podzemí nevyjede, a elf už nemá dost sil :)
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Devily jsem bral az pozdeji, je jich pak vic (bral jsem tusim 10 kousku) :wink: :arrow:
Image
Post Reply