3.mise za Inferno pls poradte mi
-
Destabilizator
- Čestný člen
Napiste me sve tipy jak jste udelali tuhle blbou misi. za vsechny rady budu vdecnej a piste me prosim jak jste postupovali(jestli jste cekali a shromazdovali armadu nez prijde ten hlavni cuchacm kytek nebo jestli jste to delali jinak) Dik moc a prosim piste,piste a piste ja uz si vazne newim rady hraju to po 20 a uz asi tyden a porad jsem na tom stejne.
Dik za ardy(teda jestli budete tak hodni a nejkay napiste)
Dik za ardy(teda jestli budete tak hodni a nejkay napiste)
Dom wrote:Vime ale pochop me uz to strasne stve ja jsem nasranej jako nikdy predtim kdyz uz to hraju po 20 a porad nic
no ja jsem rychle dobil ten prvni elfov a pak se porozhlizel kolem a jak jsem mel volnou tu cestu asi uprostred mapy mezi tak jsem tam videl Gilraena jak jede ze SZ hradu a jeste jednoho hrdinu u SV hradu, oba meli priblizne stejnou armadu jako ja, tak jsem si rekl, ze pokud se spoji, tak Gilraen bude 2x silnejsi a tak jsem za nim vyrazil a sejmul ho driv nez se spojil s tim druhym, ten zustal u hradu, takze jsem pak mel cas dozbrojit.
VIk
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Destabilizator
- Čestný člen
Re: 3.mise za Inferno pls poradte mi
Dom wrote:Jsem v trapu. V teto misi vazne nedokazu nic udelat. Prvni mesto obsadim hned to elfsky, druhy na severo-vychodu jeste taky a apk na me zautoci ten hrdina kteryho mam zabit s obrovskou armadou a vzdycky me dostane. Hraju to uz asi do 20 a porad nic. Ja vim ze se asi opakuju ale odpuste mi a poradte moc prosim.
Nauc se hrat za nekrouse a nepratele nebudou vedet kde jim hlava stoji a to doslova : )
ICQ 277648843 : )
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
-
Destabilizator
- Čestný člen
Inf
Joj taky jsem teď načal tu 3. Inferno
Nalítl na mě s emerald dragonama co asi zčořil napravo uprostřed
No protožr mi předtim 400plague zombáků trochu usměrnilo armádu směrem dolů tak jsem ho nedal....
Nalítl na mě s emerald dragonama co asi zčořil napravo uprostřed
No protožr mi předtim 400plague zombáků trochu usměrnilo armádu směrem dolů tak jsem ho nedal....
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''

''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''

1) Na začátk jsem si vybral kouzelníky.
2) Nabrat master huntery (kousek vpravo od počátečnmí pozice)
3) Nabrat druidy (nahoru od počáteční pozice)
4) Paxu zašel na návštěvu do elfího města vlevo nahoře (dobyl jsem ho)
5) šel su doprava podél řeky (nad ní), za zatáčkou jsem objevil zepár Archdevils (tak 5 jich bylo). Hned jsem se srazil se silným elfím hrdinou, díky archdevilům jsem ho dal docela slušně... taxu vyrazil na elfí město dole. Jakmile máte 2 elfí města, jste za vodou - pekelník z podzemí nevyjede, a elf už nemá dost sil
2) Nabrat master huntery (kousek vpravo od počátečnmí pozice)
3) Nabrat druidy (nahoru od počáteční pozice)
4) Paxu zašel na návštěvu do elfího města vlevo nahoře (dobyl jsem ho)
5) šel su doprava podél řeky (nad ní), za zatáčkou jsem objevil zepár Archdevils (tak 5 jich bylo). Hned jsem se srazil se silným elfím hrdinou, díky archdevilům jsem ho dal docela slušně... taxu vyrazil na elfí město dole. Jakmile máte 2 elfí města, jste za vodou - pekelník z podzemí nevyjede, a elf už nemá dost sil
-
Destabilizator
- Čestný člen