Nejhorší alternativní jednotka 1.úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Jáká je Podle vás nejhorší alternativní jednotka 1. úrovně?

Vymahač
19
35%
Kostlivý válečník
5
9%
Nymfa
3
6%
strážce hor
2
4%
gremlin sabotér
4
7%
stopař
3
6%
Rošťák
4
7%
Goblin medicinman
14
26%

Total votes: 54

Anonymní Voják

Nejhorší alternativní jednotka 1.úrovně

Post by Anonymní Voják »

kdo si myslíte že je nejhorší?
"We fight for Elrath!"
Good(Azyl,Academie,Sylvan a pevnost) VS Bad(Inferno,necropolis,tvrz a Kobka)
Image
Image
Image
Image
Image
Raelag

Re: Nejhorší alternativní jednotka 1.úrovně

Post by Raelag »

Vymahač
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
StreetX38

Post by StreetX38 »

taky - podle mě naprosto nevyužitelná jednotka (pro mě) max. na vycvičení
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Gonzáles

Post by Gonzáles »

Já bych to viděl na stopaře...
Sice se může zneviditelnit a má jedovatý útok, ale jestliže je jako nabídnuto ještě zlepšení, které střílí, tak je to podle mě naprosto jasné...
Raelag

Post by Raelag »

Ano, ale vrah má na vzdálenost střelecký postih + postih na vzdálenost
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Eru

Post by Eru »

Hlasoval jsem pro goblina, protože jeho protějšek aspoň něco málo umí a hlavně víc vydrží. Stopař je taky dobrá připomínka. Narozdíl od Raelaga a StreetX38 žádný rozdíl mezi Vymahačem a Brancem nevidím (defacto bych si mohl hodit korunou :) ).
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Eru

Post by Eru »

Raelag wrote:Ano, ale vrah má na vzdálenost střelecký postih + postih na vzdálenost

Ale střelecký postih nesnižuje sílu otravy. Taky otráví 2-3 jednotky než Vrah někam dojde.
Alarik

Post by Alarik »

Nemohu jinak, než hlasovat pro Vymahače. Jsou sice i horší jednotky, ale právě Vymahač je ze všech alt. upgradů 1. úrovně nejhorší.
Coach

Post by Coach »

Další originální anketa :lol: Stopař je nejhorší? Tak to jsem se musel zasmát, vždyť vymahač a goblin jsou mnohem horší:
:arrow: Peasant: všechny staty má maximálně minimální, když se na ně podívám, vypadá to jako vysvědčení se samýma jedničkama. Jediné, co je něm dobřé je to, že je levný, dává prachy a má dobrou abilitu. A je pomalý jak přežrané prase (taky tak vypadá).
:arrow: Goblin: taky looser, staty má na velmi podobné úrovni ale s vyjímkou toho, že může na dálku sesílat znesvěcení, je o něco rychlejší a když do nich někdo omylem tloukne, zdrhají jak vzteklí.
:arrow: Stopař: zhruba 2-3x násobně lepší staty, nesrovnatelně rychlejší, jed a neviditelnost.
StreetX38

Post by StreetX38 »

To Eru: no právě a podle mě jsou ostatní alt. upgrady i když jenom o něco, ale podle mě o trochu lepší zatímco vymahač je stejně na h***o jako jeho nealternativní bratříček
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Eru

Post by Eru »

StreetX38 wrote:To Eru: no právě a podle mě jsou ostatní alt. upgrady i když jenom o něco, ale podle mě o trochu lepší zatímco vymahač je stejně na h***o jako jeho nealternativní bratříček

Ano, ale podstata této ankety není jak jsou jednotky použitelné v bitvách, ale v celé hře. Konkrétně Vymahači a Branci mi způsobí, že do bitvy přijdu s větším množstvím jednotek (2.,3.,5. a 6. levelu).
Eru

Post by Eru »

Coach wrote:Další originální anketa :lol: Stopař je nejhorší? Tak to jsem se musel zasmát, vždyť vymahač a goblin jsou mnohem horší:
:arrow: Peasant: všechny staty má maximálně minimální, když se na ně podívám, vypadá to jako vysvědčení se samýma jedničkama. Jediné, co je něm dobřé je to, že je levný, dává prachy a má dobrou abilitu. A je pomalý jak přežrané prase (taky tak vypadá).
:arrow: Goblin: taky looser, staty má na velmi podobné úrovni ale s vyjímkou toho, že může na dálku sesílat znesvěcení, je o něco rychlejší a když do nich někdo omylem tloukne, zdrhají jak vzteklí.
:arrow: Stopař: zhruba 2-3x násobně lepší staty, nesrovnatelně rychlejší, jed a neviditelnost.

Ano, ale vzhledem k Vrahovi je o dost horší. Neboli: Rozdíl mezi Vrahem a Stopařem je vyšší než mezi Brancem a Vymahačem.
Zehir

Post by Zehir »

Taky si myslím, že nejhorší je Vymahač, obecně až na vrahy platí, že máte jednotek 1. stupně několik legií, a Vymahačské nejsou nijak extra.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Coach

Post by Coach »

Eru wrote:Ano, ale vzhledem k Vrahovi je o dost horší. Neboli: Rozdíl mezi Vrahem a Stopařem je vyšší než mezi Brancem a Vymahačem.

To ano, mezi brancem a vymahačem jsou tak směšné rozdíly, že to nestojí za komentář (jeden má útok 1 a obranu 2 a druhý naopak :lol: a jinou abilitu).
Ale to už mluvíme o všech jednotkách, v nabídce je pouze vymahač a stopař, takže bavíme se o všech upgradech nebo jen o alternativních?
Teď by mě něco zajímalo, berte to jako kvízovou otázku. Koho používáte raději, když už si musíte vybrat, vymahače nebo brance? Nepočítám vitalitu a bojovou zuřivost. Jsem zvědavej.
Eru

Post by Eru »

Coach wrote:
Eru wrote:Ano, ale vzhledem k Vrahovi je o dost horší. Neboli: Rozdíl mezi Vrahem a Stopařem je vyšší než mezi Brancem a Vymahačem.

To ano, mezi brancem a vymahačem jsou tak směšné rozdíly, že to nestojí za komentář (jeden má útok 1 a obranu 2 a druhý naopak :lol: a jinou abilitu).
Ale to už mluvíme o všech jednotkách, v nabídce je pouze vymahač a stopař, takže bavíme se o všech upgradech nebo jen o alternativních?
Teď by mě něco zajímalo, berte to jako kvízovou otázku. Koho používáte raději, když už si musíte vybrat, vymahače nebo brance? Nepočítám vitalitu a bojovou zuřivost. Jsem zvědavej.

Alternativní je od slova Alternativa = NUTNOST výběru mezi dvěma nebo několika vzájemně se vylučujícími možnostmi. V případě ToE jde o porovnávání 7 alternativních s jejími 7 alternativami (klasické upgrady).

Já osobně Brance, protože toho moc nevydrží, tak je částečně chráním Úderem.
Post Reply