první mise Inferno kampaně
teď jsem zkoušela jinou taktiku - úplně jako první jsem šla zabrat ten sylvan hrad napravo a pak až do podzemí na inferno hrad, obojí jsem dobyla úspěšně bez velkejch ztrát a oba hrady mi prosperovaly a stavěla jsem, jak jen to šlo - ještě jsem zabrala v podzemí všechny doly - no jenže si zas přijel ten zeshora a bez námahy mi ten hrad zabral, takže jsem s tím zas švihla
já chci tuhle misi konečně dokončit
asi jsem fakt lamka nebo už nevim
já chci tuhle misi konečně dokončit
Verdona wrote:teď jsem zkoušela jinou taktiku - úplně jako první jsem šla zabrat ten sylvan hrad napravo a pak až do podzemí na inferno hrad, obojí jsem dobyla úspěšně bez velkejch ztrát a oba hrady mi prosperovaly a stavěla jsem, jak jen to šlo - ještě jsem zabrala v podzemí všechny doly - no jenže si zas přijel ten zeshora a bez námahy mi ten hrad zabral, takže jsem s tím zas švihla![]()
já chci tuhle misi konečně dokončitasi jsem fakt lamka nebo už nevim
no ja zacal tim sylvanem dole a zabral u nej doly, pak se vydal dolu pro inferno, nez jsem se vratil, tak si ten sylvan vzal zpet, ale ja predtim vykoupil jednotky, takze mu to moc nepomohlo a ja ho sejmul i se sylvanem, no a pak uz jen ubranit ten najezd na spodni mesto a je to, na nic dalsiho se ten zelenej nezmuze
VIk
jupííííí
muhehe takže vlastním momentálně jak inferno hrad, tak i tři sylvan hrady a zbejvá mi ten poslední nahoře, jak tam ten hrdina stepuje u vchodu a nikam se ani nehne - ale nepřišla jsem na to, kudy se tam k němu mám dopracovat / zbožňuju nepřehledný mapy a hlavně podzemí
pls pls kudy se tam leze?
/možná na to do zejtřejšího rána přijdu i sama
/
/možná na to do zejtřejšího rána přijdu i sama
Verdona wrote:jupííííímuhehe takže vlastním momentálně jak inferno hrad, tak i tři sylvan hrady a zbejvá mi ten poslední nahoře, jak tam ten hrdina stepuje u vchodu a nikam se ani nehne - ale nepřišla jsem na to, kudy se tam k němu mám dopracovat / zbožňuju nepřehledný mapy a hlavně podzemí
![]()
/možná na to do zejtřejšího rána přijdu i sama/
lol tak jsem to našla a jsou tam dvě garrison a nejsou vůbec špatně chráněný
-
Destabilizator
- Čestný člen
ta poslední mise se mi líbila úplně nejvíc
tak teď se jde hrát za necromanty, to jsem zvědavá, páč většina lidí za ně právě nechce nebo neumí moc hrát - btw vůbec jsem nepochopila to úvodní intro k první misi
---
jo a pls nemažte mi tenhle topic - stejně dřív nebo později budu zakládat novej
Jen tak mimochodem... Necromanti podle mě jsou (alespoň v kampani) zatím nejjednodušší - když je dobrá necromancie, rychle přibývají skeleton archers, a to nemluvím o tom, že co necromant jednotka (neutrál), to nové posily do armády - vždy se přidají. I ti Dark Knights se půl na půl přidávají
ale to je na jiný topic..
Incomer wrote:Nazev je 1. pekelna mise protoze dotycna slecna potrebovala poradit avsak jak postupuje pribehem dostava se k dalsim problemum a je zbytecne kvuli nim zakladat nove toppicy
Podle mě se tohle téma už změnilo v pokec.
Měla napsat název tématu:
,,Jsem strašná lama,nevím si skoro s žádnou misi rady,pomozte mi pls." a ne tohle.