první mise Inferno kampaně

Vše ohledně hradu Peklo
Nahodny

Post by Nahodny »

Mám taky nainstalovanej patch, jestli to sním neni lehčí.
Verdona

Post by Verdona »

teď jsem zkoušela jinou taktiku - úplně jako první jsem šla zabrat ten sylvan hrad napravo a pak až do podzemí na inferno hrad, obojí jsem dobyla úspěšně bez velkejch ztrát a oba hrady mi prosperovaly a stavěla jsem, jak jen to šlo - ještě jsem zabrala v podzemí všechny doly - no jenže si zas přijel ten zeshora a bez námahy mi ten hrad zabral, takže jsem s tím zas švihla :evil:
já chci tuhle misi konečně dokončit :cry: asi jsem fakt lamka nebo už nevim
VIk

Post by VIk »

Verdona wrote:teď jsem zkoušela jinou taktiku - úplně jako první jsem šla zabrat ten sylvan hrad napravo a pak až do podzemí na inferno hrad, obojí jsem dobyla úspěšně bez velkejch ztrát a oba hrady mi prosperovaly a stavěla jsem, jak jen to šlo - ještě jsem zabrala v podzemí všechny doly - no jenže si zas přijel ten zeshora a bez námahy mi ten hrad zabral, takže jsem s tím zas švihla :evil:
já chci tuhle misi konečně dokončit :cry: asi jsem fakt lamka nebo už nevim

no ja zacal tim sylvanem dole a zabral u nej doly, pak se vydal dolu pro inferno, nez jsem se vratil, tak si ten sylvan vzal zpet, ale ja predtim vykoupil jednotky, takze mu to moc nepomohlo a ja ho sejmul i se sylvanem, no a pak uz jen ubranit ten najezd na spodni mesto a je to, na nic dalsiho se ten zelenej nezmuze
VIk
Verdona

Post by Verdona »

jupííííí :lol: muhehe takže vlastním momentálně jak inferno hrad, tak i tři sylvan hrady a zbejvá mi ten poslední nahoře, jak tam ten hrdina stepuje u vchodu a nikam se ani nehne - ale nepřišla jsem na to, kudy se tam k němu mám dopracovat / zbožňuju nepřehledný mapy a hlavně podzemí :roll:
pls pls kudy se tam leze?
/možná na to do zejtřejšího rána přijdu i sama :D /
Verdona

Post by Verdona »

Verdona wrote:jupííííí :lol: muhehe takže vlastním momentálně jak inferno hrad, tak i tři sylvan hrady a zbejvá mi ten poslední nahoře, jak tam ten hrdina stepuje u vchodu a nikam se ani nehne - ale nepřišla jsem na to, kudy se tam k němu mám dopracovat / zbožňuju nepřehledný mapy a hlavně podzemí :roll:
pls pls kudy se tam leze?
/možná na to do zejtřejšího rána přijdu i sama :D /

lol tak jsem to našla a jsou tam dvě garrison a nejsou vůbec špatně chráněný :lol: cca 500 master hunters proč ne, že?
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Protoze tam muzes jit "od lesa" cili podzemim a vylezes vlevo nahore a po ceste naberes asi 100 Succubus Mitress, coz vyrazne micha kartami, nehlede na to, ze se takto vyhnes garrisonum a jdes rovnou na toho smetaka 8) :arrow:
Image
Verdona

Post by Verdona »

muhehe tak já jsem teda šla přes ty garrison a pak hned i rovnou na něj a fakt mazec :) tohle byla asi nejdelší bitva, kterou jsem kdy před sebou měla, páč já se s každou misí asi moc mazlim a pak musim porážet gigantický armády :lol:
Verdona

Post by Verdona »

btw teď už další misi rozhodně nezačnu hrát - ale jen tak pro informaci - co tam na mě v tý poslední za inferno čeká? :twisted: a budou tam nějakou roli hrát lodě a bitvy na vodě? :)
Nahodny

Post by Nahodny »

Je to spíš taková prolízačka. Žádnej hrad jen pár baráčku na nákup a jeden na vylepšení jednotek. Loď neobjevuje mapu ,musi se přistát ,nebo dojit k rozhledně
Verdona

Post by Verdona »

:twisted: inferno campaign finished :twisted:
ta poslední mise se mi líbila úplně nejvíc
tak teď se jde hrát za necromanty, to jsem zvědavá, páč většina lidí za ně právě nechce nebo neumí moc hrát - btw vůbec jsem nepochopila to úvodní intro k první misi :lol:
---
jo a pls nemažte mi tenhle topic - stejně dřív nebo později budu zakládat novej :D jen jsem to blbě pojmenovala mno
Incomer

Post by Incomer »

Myslis to jak slintak Markal mluvi k zesnule kralovne - Nicolaiove matce a s usmevem na rtech ji rika ze jde podvest celou grifi risi hlave ze na to vydela on?
Wodka

Post by Wodka »

Jen tak mimochodem... Necromanti podle mě jsou (alespoň v kampani) zatím nejjednodušší - když je dobrá necromancie, rychle přibývají skeleton archers, a to nemluvím o tom, že co necromant jednotka (neutrál), to nové posily do armády - vždy se přidají. I ti Dark Knights se půl na půl přidávají :) ale to je na jiný topic..
Kat

Post by Kat »

:!: Název tématu je 1. mise za Inferno a vy tu rozebíráte i jiné mise. :!:
Incomer

Post by Incomer »

Nazev je 1. pekelna mise protoze dotycna slecna potrebovala poradit avsak jak postupuje pribehem dostava se k dalsim problemum a je zbytecne kvuli nim zakladat nove toppicy :wink:
Kat

Post by Kat »

Incomer wrote:Nazev je 1. pekelna mise protoze dotycna slecna potrebovala poradit avsak jak postupuje pribehem dostava se k dalsim problemum a je zbytecne kvuli nim zakladat nove toppicy :wink:

Podle mě se tohle téma už změnilo v pokec.
Měla napsat název tématu:
,,Jsem strašná lama,nevím si skoro s žádnou misi rady,pomozte mi pls." a ne tohle.
Post Reply