pecha nuda wrote:Je to argument, protoze v prvnim datci mel vojevudce stejny schopnosti jak ta jeho nevylepsena verze zatimco v toe ma jiny nez thor a nez pan hromu, takze pan hromu
Thor? Myslíš Thane, ne? No a co tím teda chceš říct?
Stejně záleží na tom, co jedeš za skilly.
Pán ohně i pán bouří mají dost podobné staty, skill na splash a skill na dálku. A protože já hrdinu táhám na destruktivní magii ohně a vojenské štestí, výběr je pro mě naprosto jasný. Klíčové slova pána ohně jsou: Znak ohně, imunita na oheň a ohnivá vlna. Pokud nejedeš vojenské štestí a ohnivou.magii, ano, pak se vyplatí víc bouřkový, ale jinak nemůžeš jednoznačně od oka vystřelit, kdo je jasně lepší. Podle mě jsou si dost podobní.
2 Eru: I trpaslík se někdy potřebuje pohnout

Mazec.
Taky jsem zjistil, že mám radši spíš původní trpaslíky. Skoro ve všem s tebou souhlasim.
A volil jsem po dlouhém uvažování zuřivce. Na Berserkrovi mi totiž vadila jedna věc. Syndrom červeného draka

sice silná abilita, ale bohužel ji můžeš použít až ve druhém tahu po tom, co se dostaneš k nepříteli. A s jeho nulovou výdrží to byla nehorázná nevýhoda. Zuřivec má o něco víc hp a hlavně nepřijde o svůj armor kvůli abilitě. Nejvíc se mi ale líbí abilita na velké jednotky a bojová zuřivost, ta je lahůdková. A protože za trpaslíky jezdim vojenské štestí, údery padají dostatečně často, abych měl úsměv na xichtě. A neméně důležité taky je, že je to jedna z těch mála rychlých jednotek v pevnosti (pupci a medvídci).
Upgrade pána bouří je taky hodně dobrej, ale to pán ohně taky. Takže tam neni podle mě moc tak velký rozdíl jako u bersekra/zuřivce. Dál. Útok do kříže + ohnivá stěna u patriarchů rozhodně přebijí fireball u ochránců, navíc mají i o chlup lepší iniciativu, takže tady není co řešit. Další je drak, který vydrží jak kráva a ještě si o něho vracíš 40% fyzického dmg. To prostě mluví samo za sebe. Štítonoš je o chlup iniciativnější a má skvělou abilitu. A já se s ním taky občas rád hýbu, takže strážce hor nepřipadá v úvahu. Jediný medvěd mi připadá trochu ...nepatrné přehození útoku s obranou a téměř stejná abilita....připadá mi relativně dost stejný
A harpunář...já ho náhodou zezačátku jezdim. Proč?
1) Záškodník má hrozně trapný dmg
2) Harpuník má (jen) trapný dmg
3) Zezačátku je to tvůj jediný střelec, tak nutně potřebuješ každý dmg navíc kvůli farmení. I těch blbých 2-5 se při farmení trochu projeví, ale je fakt, že to prostě chce božskou silu.
4) Jediný proto, že priesty jezdim až o dost později, protože jsou předražení jako prase
5) S harpunováním je náhodou sranda, když víš jak ho použít. Hlavně proti jiným střelcům nebo obráncům střelců. Prostě je odstrčíš, když ti zavazí.