najlepsi hrdina u sylvanu

Vše ohledně hradu Hvozd

Kto je podla vas najlepsi nekampanovy hrdina za Sylvan

Gilraen
15
18%
Ythin
6
7%
Anwen
14
17%
Dirael
1
1%
Ossir
25
30%
Talanar
5
6%
Vinrael
6
7%
Wyngaal
12
14%

Total votes: 84

Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Re: najlepsi hrdina u sylvanu

Post by Ornella »

já hlasoval pro Anwen sice nemůže mítpřirozené štěstí ale hraje se mi za ní nejlíp.
Image
Raelag

Post by Raelag »

Přirozené štěstí je blbě dosažitelný, nikdo nemá tu správnou potřebu a když je na mapě pán vzpomínek, tak to může mít každý
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Raelag

Post by Raelag »

V tribech může
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Zehir

Post by Zehir »

Pro normální hru (Heroes V a HOF) existuje mod, který schopnosti pro všechny jednotky upravuje a zlehčuje je, díky tomu modu jsem u Findaana Absolutnho štěstí dosáhl. Jinak hraju za Anwen.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Coach

Post by Coach »

Anwen? Asi všem fanouškům Anwena zkazím den. Jeho schopnost je totiž v češtině špatně přeložená. Nezvyšuje dmg svým jednotkám, ale zvyšuje dmg svým jednotkám JEN na cíle, které mají označené jako hlavní. To je poser co?
Raelag

Post by Raelag »

To já vim
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Post by Ornella »

Coach wrote:Anwen? Asi všem fanouškům Anwena zkazím den. Jeho schopnost je totiž v češtině špatně přeložená. Nezvyšuje dmg svým jednotkám, ale zvyšuje dmg svým jednotkám JEN na cíle, které mají označené jako hlavní. To je poser co?

hm dobrý no :x :x :x
Image
Raelag

Post by Raelag »

Přesně proto raději používám - Wyngaala, Gilraena, Vinraela
Coach

Post by Coach »

Já beru většinou Vinraela. Na začátku je sice trochu jalový, ale v pokročilých fázích a na velkých mapách je excelentní, díky extra rychlému učení a skillu osvícení si nabouchá vysoký level a tím pádem nechutně hodně obrany a znalostí. Borec.
A na menší mapy Gilraen nebo třeba Ilthin.
Ervd

Post by Ervd »

Ossir, jednoznacne a hlavne je skvelej na zacatku
Coach

Post by Coach »

Tak jednoznačné to zase není. Nemůže mít ulti, to je jasná nevýhoda. Ale těch cca 10-12 "zmetků" hned od začátku je bonus jak noha, díky jim si můlžeš dovolit vyfarmit silnější spoty.
zelot

Post by zelot »

No prece Wyngaal :!: Aspon me se za nej hraje nejlip 8) jo a s prirozenym stestim no rekneme ze se me pak zda neporazitelnej :lol:
Lopicia

Post by Lopicia »

tady promluvím nejprv za sebe a pak za ségru... MOJE nejoblíbenější hrdinka je Anwen a SÉGRY nejoblíbenější hrdinka je Ylthin díky jednorožci
Ať si věří, kdo chce, v co chce, mně je to úplně jedno...
Image
~Killunia Firewind~
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

No..já mám sice taky rád Vinraela, ale zas tak slavná ta jeho schopnost není. Všechno je to spíš o tom osvícení. Proto se teď radši vrátím k Wyngaalovi, protože když pak na vysokým levelu všechny bitvy začínáte vy, tak že díky jeho taktice můžete naskládat všechny do první lajny.
scorage

Re:

Post by scorage »

Ossir wrote:Jací hrdinové můžou mít vůbec to přirozené štěstí? :?:

vsetci okrem ossira a ylthin

ja som hlasoval za ossira sice rad hram aj za arwen wingaala a gilraena
Post Reply