Nejhorší alternativní jednotka 6. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Pán hromů
3
5%
Pekelný řezník
2
4%
Paní Stínů
29
53%
Šampion
0
No votes
Paokai
1
2%
Bánší
7
13%
Zuřivý ent
10
18%
Rakšasa Kšatra
3
5%

Total votes: 55

Raelag

Re: Nejhorší alternativní jednotka 6. úrovně

Post by Raelag »

Měli ji dát bez postihu na blízko
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
StreetX38

Post by StreetX38 »

Matka stínů je.............................................................mno úplně na nic.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Eru

Post by Eru »

Ornella wrote:
Eru wrote:
Raelag wrote:Vážně, vážně a ještě vážně, matka stínu měla abilitu na nic, takhle se to využije

Matka stínu ji využívá při obraně.

ale protože má postíh tak jí k moc neni

Právě proto, že má postih, tak se jí hodí cokoliv navíc.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Eru

Post by Eru »

StreetX38 wrote:Matka stínů je.............................................................mno úplně na nic.

StreetX38 wrote:naprostý souhlas s Eruem. Taky paní stínu hrad bez střelce je na nic.

Se kterým názorem se stotožňuješ nyní?
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Xira Dera

Post by Xira Dera »

Ačkoli je Kobka můj nejoblíbenější hrad, hlasuji pro Paní stínu. Absence střelby je velkým mínusem oproti Matce stínu, který nevyrovnávají lepší atributy a neviditelnost. Takhle mít větší škálu kouzel... Ovšem je hezčí :)
StreetX38

Post by StreetX38 »

s oběma. prostě podle mě je paní stínu nejhorší alt. upgrade 6.lvlu
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
Raelag

Post by Raelag »

Ty prostě nemáš rád kobku, co?
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Zehir

Post by Zehir »

Víš Relagu, my tady jenom hodnotíme, kdyby tu byl Krevík, ta by se rozčilovala, nám se na kobce nelíbí pár věcí, které tak horlivě zastával právě Krevík.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Bušák

Post by Bušák »

Hlasoval sem pro paní stínů , protože neviditelnost je krásná věs , ale ztáta střel ji ůplně znemožnila...
StreetX38

Post by StreetX38 »

Ne ale jak vidíš tak nejsem sám komu se nezdá a mimochodem já bych se tebe taky moh zeptat jestli nemáš rád elfy? taky jsi dal enta a kdo ti to kritizuje?

Drizzt Do´Urden
Coach

Post by Coach »

Entabych v žádném případě nedával, je to pořád řízek, který se může ůžasně zrychlit, když to potřebuju. Navíc je to přesně ten typ jednotky, který přežije ty největší masakry.
Paní stínu neumí střílet (velká chyba), má slabé staty a aby je nějak dohonila musí hodně kouzlit. A co je nejhorší, není zrovna zběsile rychlá.
Takový šampion je vzhledem k základnímu kavalírovi neuvěřitelně předražený, na to že jsou víceméně stejní. Samozřejmě až na propichování. Ale staty mají nehorázně podobné. Kdyby to byla anketa málo muziky za hodně peněz, s přehledem by jí vyhrál šampion. JENŽE! Kavalír je už v základu ukrutně silný, takže šampion i když je jen lehce silnější, rozšiřuje jeho využitelnost ještě o trochu dál právě tím propichováním, takže ve finále dokáže rozdat více pecek než kavalír (nebo paladin) a o to jde.

Tyhle upgrady jsou téměř všechny velice silné, takže je těžké určit jednoho slabšího. Ale pro mě je to paní stínu. Nadprůměrný kouzlící střelec nebo statisticky slabá kouzlící pěchotní jednotka s neviditelností, kterou beru spíš jako berličku? Pro mě jasná volba.
Coach

Post by Coach »

A v čem je podle tebe o tolik lepší? Protože umí kouzlit a dál?
Raelag

Post by Raelag »

Garnol wrote:Hm neviem ale podla mna pekelny reznik..kedze normalny je ovela lespi.

To bude asi tím, že za něj nejspíš neumíš hrát. Jetsli s ním útočíš na jednotky vyských levlů, tak se nediv, PŘ je zabiják 1. úrovní jednotek, ne archandělů
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

On si to myslí asi preto že má temný meč.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Coach

Post by Coach »

To jsou argumenty, tady se člověk fakt nedozví nic nového...

Garnol se nevyjádřil, takže to objasním. Řezník je obecně lepší než pit lord. Úplně všechny staty má vyšší (krom dmg) než lord. Co na tom, že pit lord má kvalitní abilitu, když je pomalý jak šnek a není nijak zvlášť silný.
Řezník je dost silný na to, aby si to se 7.lvl jednotkama rozdal, takže lepší abilitou lorda bych se moc neoháněl. A tím se dostáváme k tomu. co je úplně nejdůležitější, řezník je totiž rychlejší než pit lord.
I na ofic foru je pit lord obecně považovaný asi za nejhorší jednotku všech 6.levelů a to i když se zvažují různé taktiky fightu, takže jestli tady garnol píše, že není, tak laskavě ať příště napíše, proč si to myslí.
Post Reply