Nejlepší alternativní jednotka 4. úrovně?

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 4. úrovně?

Bojový gryf
14
18%
Svůdkyně
13
17%
Bojový mág
3
4%
Princ upírů
18
23%
Nejvyšší druid
7
9%
Hbitý nájezdník
10
13%
Zuřivec
3
4%
Dcera země
9
12%

Total votes: 77

Raelag

Re: Nejlepší alternativní jednotka 4. úrovně?

Post by Raelag »

Od toho tu je runová magie 8) a s ronou draka, berserker nebo bojová zuřivosti je to maso :arrow: Buď zvýšené atributy nebo dvouúder( s úderem dokonalé) anebo prostě mlácení do všech s úderem(důležité v. štěstí)
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Coach

Post by Coach »

Ano, ale každý má něco. Třeba takový bojový gryf zase těží z hrdinovi schopnosti, takže má silné counter striky jako nikdo druhej, dcera země má zase body zuřivosti nebo sukuba šanci na bonus dmg z hrdinovi schopnosti + bránu atd.
Raelag

Post by Raelag »

No to máš pravdu, Bojový gryf + Příprava + Bránit se = Masakrující stroj
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Lopicia

Post by Lopicia »

no, bojovej gyf je pro mě jednoznačně nejlepší... ale ani dcera země neni špatná...
Ať si věří, kdo chce, v co chce, mně je to úplně jedno...
Image
~Killunia Firewind~
Lopicia

Post by Lopicia »

Garnol wrote:jo jo aj bojovy gryf je celkom ok...hlavne ten jeho nalet je pecka

hm... to jo a královský gryf a i normální gryf s Irinou sou s náletem good
Ať si věří, kdo chce, v co chce, mně je to úplně jedno...
Image
~Killunia Firewind~
Coach

Post by Coach »

Garnol wrote:jo jo aj bojovy gryf je celkom ok...hlavne ten jeho nalet je pecka

Jasně, je to pecka jako prase. Vzlétneš do vzduchu, pak čekáš jen půl hodiny než gryf útok provede, protože na rozdíl od hyperrychlého imperiálního gryfa (15) má bojový jen průměrnou iniciativu (10) a proto jeho slet trvá moc dlouho a moc se nepoužívá.
Mimochodem slet na single jednotku je o 75% slabší než u imperiálního sletu, to jen abyste věděli na příště.
Zehir

Post by Zehir »

Já si taky myslím, že lepší nálet je s Královským gryfem, zaměří se na jednu jednotku a zničí ji. Taky narozdíl od Bojového gryfa ten nálet mohu provozovat téměř do nekonečna, to se hodí, když má nad tebou nepřítel navrh: pošleš si gryfy pryč, a zatím sešleš nějaká dobrá kouzla, zejména destruktivní a klidně i armagedon, protože gryf je pryč.
Last edited by Zehir on Sun Mar 08, 2009 6:37 am, edited 1 time in total.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
StreetX38

Post by StreetX38 »

no mě víc štve, že to platí jenom, když máš jejich přírůstek 5/týden, takže když k nim nemáš město, nebo tam nemáš jejich věž tak jich můžeš mít 1000 a nenalétnou ani jednou. Bavím se o bojovém gryfovi.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.

Drizzt Do´Urden
drsnak

Post by drsnak »

princ upiru
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
drsnak

Post by drsnak »

drsnak wrote:princ upiru

ale druid je taky dobrej
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
gemball

Post by gemball »

Já považuji za nejlepší alternativní jednotku 4. provně v TOTE Prince upíru protože to je ho uspání je prostě boží i když ztratil schopnost že nepřátelé nedokáží vrátit jeho úder.
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Grawl

Post by Grawl »

Ylaya wrote:přesně tak.Elfové nejsou na kouzlo a proto jsou:Slabí!

A všimla sis jen tak mimochodem že elfové můžou dát ztrojenou implozi za jeden tah spotřeba many tři imploze. Temní dají ztrojenou implozi za cenu čtyř a za dva tahy nebo za tři tahy za cenu tří.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Post by Grawl »

Coach wrote:
Zehir wrote:.....oni stejně jako rytíři jsou spíše na magii světla nebo temnoty....

Tak teď ses usvědčil z toho, že za hvozd vůbec nehraješ. Elfům totiž magie temnoty témeř vůbec nepadá. Nebo ti 2% šance přijde vysoká? :)
Je to typický "hodný" národ, takže temnota ne.

Mě 2% moc vysoká nepřijde ale mému kompu ano protože u Findana sem měl v první misi expertní. :mrgreen:
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Post by Grawl »

Coach wrote:
Zehir wrote:Ale uznej sám, že u nich je třeba hromadné zpomalení lepší, než sesílat nějaké destruktivní kouzla...

Zpomalení pro elfy? To je scifi :lol:
V 95% her ti dark magic nespadne, už jen tohle je dostatečný argument sám o sobě. Špatné to sice není, ale čekat jestli někdy něco spadne, je pošetilé. Já jsem hrál za hvozd řekněme 25 -30 map a i kdyžsamozřejmě některé mapy končily dřív, jiné později, v každé mapě jsem měl minimálně 15 level, ale většinou spíš kolem 20-25. Takže jako ukazatel šancí to poslouží dobře. A hádej co, dark magic mi to hodilo jen jednou jedinkrát. A i tak mi to téměř nenabízelo podskilly.

V 99% her ti spadne light magic. Takže haste. Základní obrovská iniciativa jednotek elfů efektivitu hastu jen znásobí.

A co se týče destrukce, tak fialový druid takovou možnost mocně podporuje a ve věži dostávájí překvapivě hodně destruktivních kouzel, takže nevidím jediný důvod proč ne. Stačí se soustředit na předměty, co dávají znalosti.
Krom toho, protože elfové jsou nejrychlejší národ ve hře, takže musí útočit a málokdy se brání (aspoň já), jinými slovy když útočný hrad a útočná strategie, tak útočná magie klidně taky.

Zpomalení pro elfy je obyčejná věc z 1.a 2. kruhuse kouzla naučí každý
Btw: měl sem i hromadný
Grawl

Post by Grawl »

Fanatik wrote:
Elvenature wrote:"]
Elvenature wrote:důvod je jasnej , má dobrý staty , útočný tak i obraný kouzlo , krom toho umí regenrovat hrdinovi manu , nebo mu přidat spell power , je prostě výbornej

Ale to je jeho jediný plus že hrdinovi dává manu jinak je skoro na nic

vážně? .-) , fajn , tak pojď něco zahrát , předvedu ti jak jsou zbyteční :lol: 8)

Měl sem hrdinu který měl 11 dovedností a byl to elf a neměl jsem na to žádný artefakt a sílu kouzel sem měl 3 a k čemu mi to bylo když sem čaroval magický šíp za 84 a střílel z luku za 96 ? ta k proč potřebuješ manu :?:[/quote
ON přidá spellpower takže ty kouzla budeš mít silnější
Post Reply