Zdenda wrote:A s hrůzou zjistil, že tam už nevystupuje...
Tak pěkně zašel za Ubisoftem a udělal tam kraval............
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
až se z toho Fabrice cambounet tak lekl, že začal přepisovat scénář
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
ale jelikož se přad sídlem Ubisoftu shromáždili všichni staří hrdinové i se svými armádami tak nakonec Fabrice dal do nových heroes všechny staré hrdiny.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
kvůli čemuž se jeho početní fandové vedeni Ashou udělali stávku a zablokovali všechny továrny na výronu CD/DVD aby se nemohlo H VI tak rychle šířit a tak tvůrcům nezbylo nic než tam dát i Karla, který reagoval slovy: To jsem opravdu, ale opravdu nečekal.
Paladin Pedofil, a byl tam pořidán mocný atrefakt.relikvie s názvem Isabelina motyčka. Peklo-
StreetX38 wrote:a tak se automaticky k elfům přidal Kája.
Akorát že né ke světlým elfům nebo temným, byla vytvořena nová rasa Růžoví elfové............
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
jenže pak ji zrušili, kvůli obžalobě ze starny právníků, že to je diskriminace. a tak se přidal zpět ke světlýmk.
zdy vypukly hádky jestli radši akádemie nebo vodní město. A zehir se slovy mě je to jedno, já si to udělám pozdějš až už s tim nebudete moct nic dělat tak jak budu chtít já tak si dělejte co chcete.