Rovnoprávnost Temných Elfů
Re: Rovnoprávnost Temných Elfů
Kdyby ti to nedošlo tak by mi to bylo hóódně divný

http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Raelag wrote:Kdyby ti to nedošlo tak by mi to bylo hóódně divný![]()
![]()
njn ale na co ty hned nemyslíš
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Ťak já tady mam jednu věc co se týká rovnoprávnosti ale je to zpíš z toho z čeho vznikli TE v heroesech a to sou Dark elves z Warhammeru ono se heroes V nechal hóódně inspirovat warhammerem ale to je něco už jinýho.K čemu sem se chtěl dostat je to že u TE maj muži a ženy pouze odlišný role v životě.
CHLAPI:
-zabijáco skrávající se ve stínech-vrazi,stopařiatd.
-obrnění válečnícy,královská garda-Černá Garda ale ta ve heroesech jako jednotka zatim neni
-Jezdci na raptorech(originální název-"Cold Ones")-(to myslim že je jasný kdo to je)
-Samozřejmě vojenští velitelé
ŽENSKÝ:
-skoro neobrněné krvelačné válečnice-Krvaví furie,Sestry atd.
-Královny kultů krvavích bojovnic
-Kněžky boha/yně(Heroes-Malassa,WAR-Khain)
-Vůdkyně vesnic každá vesnice má vlastní kněžku/kouzelnici/Krvavou Bojovnici která je vede
OBA:
-Kouzelníci-Warlocové
-Vládci
-Politici
A to je všechno
CHLAPI:
-zabijáco skrávající se ve stínech-vrazi,stopařiatd.
-obrnění válečnícy,královská garda-Černá Garda ale ta ve heroesech jako jednotka zatim neni
-Jezdci na raptorech(originální název-"Cold Ones")-(to myslim že je jasný kdo to je)
-Samozřejmě vojenští velitelé
ŽENSKÝ:
-skoro neobrněné krvelačné válečnice-Krvaví furie,Sestry atd.
-Královny kultů krvavích bojovnic
-Kněžky boha/yně(Heroes-Malassa,WAR-Khain)
-Vůdkyně vesnic každá vesnice má vlastní kněžku/kouzelnici/Krvavou Bojovnici která je vede
OBA:
-Kouzelníci-Warlocové
-Vládci
-Politici
A to je všechno
Ornella dobre si to zhrnula , tak by to malo byť.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Ornella
MINOTAUR wrote:Ornella dobre si to zhrnula , tak by to malo byť.
Montezuma3 wrote:mimochodem, co se tyce toho jestly jsou jezdci nebo jezdkyne na jesterech, odpoved se skryva u popisu schopnosti hrdiny "Sorgal" kde zazni slovo "jezdkyne" dokonce dvakrat
Tam nepíše jazdkyňa ale jašterka , oni myslia tých jašterov a nie jazdcov.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Ornella
nechce se k tomu vyjásřit ještě někdo jinej
pač je tady důkaz jak to je a najednou se ozve jenom minotaur
Presne tak.
Z HC
Chovatel ještěrů
Specialituje se na jezdkyně.Speciání útok Jezdkyně způsobí více škoda, v závislosti na hrdinově úrovni
Černá ruka
Specializace na zvědy.Všichni zvědové a
vražedkyně
získají +1 k jejich útoku a obraně za každé dvě úrovně hrdiny počínajíc první úrovní.
Chovatel ještěrů
Specialituje se na jezdkyně.Speciání útok Jezdkyně způsobí více škoda, v závislosti na hrdinově úrovni
Černá ruka
Specializace na zvědy.Všichni zvědové a
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
- StreetX38
A proč se jednotka jmenuje ještěří Jezdec???
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
To by mě taky zajímalo, kde je někdo, kdo to vysvětlí
- StreetX38
Třeba Coach.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Ale v hre my nepíše jazdkyňa.
Podľa mňa to je muž poďla vás vyzerá ako žena?
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
Jezdec je také podle mě muž, kolikrát už se to tu řešilo.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!