Best spell
Best spell
Který spell popřípadě magie se vám nejvíc líbí?
Je mi líto že spelly takhle okleštili,v H3 jich bylo daleko víc
Ale teď kraluje v kampani Phanom Creature,Summon Creatures
a v MP asi Raise Death a COTN
Je mi líto že spelly takhle okleštili,v H3 jich bylo daleko víc
Ale teď kraluje v kampani Phanom Creature,Summon Creatures
a v MP asi Raise Death a COTN
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''

-
Destabilizator
- Čestný člen
Re: Best spell
Sharp wrote:Je mi líto že spelly takhle okleštili,v H3 jich bylo daleko víc
Je sice pravda, ze ve 3 bylo asi vic, ale je tam docela pocetna skupina kouzel, kterou moc casto nepouzivam (napr. quicksand, landmine, magic mirror, disguise atd.). Na druhou stranu se mi kouzla v H5 zdaji silnejsi a lepe rozvrzene (napr. blind na 2 je trochu moc silne).
cabannos wrote:Naprostej souhlas, Dark Magic, konkretne Puppet master. Neni nad to oponenta rozsekat vlastni armadou Very Happy Blidness na Titany take neni k zahozeni.
Toto kouzlo je temer totozne s hypnozou z H4 (tam je vzdy na 3 kola).
Re: Best spell
Activator wrote:Je sice pravda, ze ve 3 bylo asi vic, ale je tam docela pocetna skupina kouzel, kterou moc casto nepouzivam (napr. quicksand, landmine, magic mirror, disguise atd.). Na druhou stranu se mi kouzla v H5 zdaji silnejsi a lepe rozvrzene (napr. blind na 2 je trochu moc silne).
Abych se prizna, tak HOMM5 je prvni hra ze serie kterou hraji, takze srovnani se vyhybam.
Jen sem cekal, ze v umeni kouzlit bude nejsilnejsi Academy, namisto toho je to Dungeon s Improved spells.
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Destabilizator
- Čestný člen
No ale to ti očistí třeba i víla
Navíc za n3kra bych řekl že ruluje COTN-Páč když nehraješ proti infernu tak je to killerský,jo taky mě dost zklamala imploze,efekt je pěknej ale dmg malý a to je agrael docela caster
(
Každopádně raise death za nemrtvý taky není k zahození pošleš do hry zpátky lichy,vampíry pošleš do hry automaticky a je to v poho
Takovej vampír se musí sejmout na jednu ránu,páč sekneš dáš mu za 4 von se retalací zase doplní o 2 a pak do tebe sekne a dopní se zase o 2 a není na něj retalace
tzn-Raise Death rulezz
Navíc za n3kra bych řekl že ruluje COTN-Páč když nehraješ proti infernu tak je to killerský,jo taky mě dost zklamala imploze,efekt je pěknej ale dmg malý a to je agrael docela caster
Každopádně raise death za nemrtvý taky není k zahození pošleš do hry zpátky lichy,vampíry pošleš do hry automaticky a je to v poho
Takovej vampír se musí sejmout na jednu ránu,páč sekneš dáš mu za 4 von se retalací zase doplní o 2 a pak do tebe sekne a dopní se zase o 2 a není na něj retalace
tzn-Raise Death rulezz
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."

-
Destabilizator
- Čestný člen