první mise Inferno kampaně

Vše ohledně hradu Peklo
Verdona

Post by Verdona »

Kat wrote:
Incomer wrote:Nazev je 1. pekelna mise protoze dotycna slecna potrebovala poradit avsak jak postupuje pribehem dostava se k dalsim problemum a je zbytecne kvuli nim zakladat nove toppicy :wink:

Podle mě se tohle téma už změnilo v pokec.
Měla napsat název tématu:
,,Jsem strašná lama,nevím si skoro s žádnou misi rady,pomozte mi pls." a ne tohle.

:roll: hlavně že ty ses narodil nadpřirozeně geniální a všechno zvládáš s přehledem
Kat

Post by Kat »

jj,tak už to bývá :D
Jinak jsem se tu nepřišel hádat,jenom Vás upozornit.....
Verdona

Post by Verdona »

Kat wrote:jj,tak už to bývá :D
Jinak jsem se tu nepřišel hádat,jenom Vás upozornit.....

taky se nehodlám hádat
ale účelem fóra je snad to, že si hráči navzájem můžou radit a dávat tipy na to, jak se dají mise dohrát jednodušeji nebo jak je prostě dohráli oni svým způsobem :roll:
Verdona

Post by Verdona »

:evil: můj momentální zásek je v 3. misi za necro - tahle mise mě momentálně už vůbec nebaví, když si dojedu obsadit první academy hrad, tak tam na mě vyběhnou elfové a ty nějak nedávám a zas když moc dlouho vyčkávám, tak mágové jsou už moc silný a nejlíp, když se mi oběvěj u hradu a kouzlem si namnožej Master Gremlins a jiný jednotky na stovky :?
v týhle misi mi přijdou necro jednotky dost slabý - jediná výhoda je, že se na mapě ke mně přidávaj, jinak nic moc
help pls :idea:
Petren

Post by Petren »

Verdona wrote::evil: můj momentální zásek je v 3. misi za necro - tahle mise mě momentálně už vůbec nebaví, když si dojedu obsadit první academy hrad, tak tam na mě vyběhnou elfové a ty nějak nedávám a zas když moc dlouho vyčkávám, tak mágové jsou už moc silný a nejlíp, když se mi oběvěj u hradu a kouzlem si namnožej Master Gremlins a jiný jednotky na stovky :?
v týhle misi mi přijdou necro jednotky dost slabý - jediná výhoda je, že se na mapě ke mně přidávaj, jinak nic moc

Přesný postup ti neporadím, ale rozvíjej se rychle, především Nekromantskéj hrad. A jakmile zničíš toho, co si namnožuje jednotky a ty elfy, je to už docela v pohodě, akorát bacha, budou na tebe chodit jednotky z finálního hradu za třemi hafo silnými branami. :wink: :wink:
Verdona

Post by Verdona »

Petren wrote:
Verdona wrote::evil: můj momentální zásek je v 3. misi za necro - tahle mise mě momentálně už vůbec nebaví, když si dojedu obsadit první academy hrad, tak tam na mě vyběhnou elfové a ty nějak nedávám a zas když moc dlouho vyčkávám, tak mágové jsou už moc silný a nejlíp, když se mi oběvěj u hradu a kouzlem si namnožej Master Gremlins a jiný jednotky na stovky :?

Přesný postup ti neporadím, ale rozvíjej se rychle, především Nekromantskéj hrad. A jakmile zničíš toho, co si namnožuje jednotky a ty elfy, je to už docela v pohodě, akorát bacha, budou na tebe chodit jednotky z finálního hradu za třemi hafo silnými branami. :wink: :wink:

jj necro hrad je prioritní a ten stavim kolo/budova a pak postupně upgraduju až nakonec není co stavět ani v Haven hradu, a tak na něj vyjedu, ale nemá to efekt a elfové mě úplně rozprášej - přitom už mám všechny jednotky až po Wraighty :?
Petren

Post by Petren »

Na tom ostrově na kterém začínáš je dost nemrtvích jednotek na to, abys s menšímy posilama z hradu zničila toho na moři a pak dobyla ten první mágskej hrad. Hned potom se objeví ti elfové takže se hned vrať a nech si ten mágskej hrad klidně vzít. Těch elfů není zas tak strašně moc, navíc po cestě bys měla najít i kostěný draky. Jakmile zničíš elfy, tak se okamžitě vrhni a dobyj ty tři. Jakmile se ti to povede, zhromáždi army, zautoč na brány a nakonec i na hrad, ale bacha, portálem k tobě budou posílat silná jednotky. 8) 8)
Petren

Post by Petren »

To Verdona: Ještě malá rada. Než dobiješ tu poslední bránu, tak si sežeň 20 kostlivých draků, ať nedopadneš jak já, že to budeš muset hrát celé od začátku.
Verdona

Post by Verdona »

mission completed :) teď jdu hledat toho srabíka v podzemí ve čtvrtý misi
Image
Post Reply