3.mise, zehir

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
shark.69

3.mise, zehir

Post by shark.69 »

zdravim a pozdravuji...asi delam neco spatne, nebo neco prehlizim, nevim...kazdopadne ale dostavam nak na frak .o)) nema negdo typ, jak tuhle misi probehnout?! omlouvam se za dalsi tema a predem diky za opdoved...pak to klidne smazte ;o) diky, shark
Raelag

Re: 3.mise, zehir

Post by Raelag »

Jestli sis nechal ashinu slzu u Zehira, tak ji postav u trpajzlů, pomocí pána vzpomínek získej Zehirovi mystickou vševědoucnost, jestli ji máš tak Wulfstanovi úplnou ochranu a projdi všechno v podzemí, ale neporážej ty nehmotný draky směrem nahoru/poraž je a dobij to město za nima, až budeš tohle mít, tak jdi se Zehirem na povrch a tam někde budeš mít skupinu trpajzlů a za nima prostor pro Zehirovo létající město, to postav a pak už si procházej po vršku se Zeirem a podzemí braň s Wulfstanem
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
shark.69

Post by shark.69 »

jasny...jen co se tyce tech draku, nerozumim presne jak si to myslel...sory, sem po vcerejsku asi trochu pomalej .o))
Raelag

Post by Raelag »

v podzamí směrem na ,,sever" bys měl mít nehmotné draky a další nemrtvé a ty buď porazíš a rychle dobiješ město nebo je necháš než je porzí žlutý soupeř
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Eru

Post by Eru »

Raelag wrote:Jestli sis nechal ashinu slzu u Zehira, tak ji postav u trpajzlů, pomocí pána vzpomínek získej Zehirovi mystickou vševědoucnost, jestli ji máš tak Wulfstanovi úplnou ochranu a projdi všechno v podzemí, ale neporážej ty nehmotný draky směrem nahoru/poraž je a dobij to město za nima, až budeš tohle mít, tak jdi se Zehirem na povrch a tam někde budeš mít skupinu trpajzlů a za nima prostor pro Zehirovo létající město, to postav a pak už si procházej po vršku se Zeirem a podzemí braň s Wulfstanem

Zehirovu Ashinu slzu je lepší použít až v poslední misi. Na této mapě se Ashina slza (i všechny obelisky) nachází také (v podzemí).
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
shark.69

Post by shark.69 »

ok, diky za rady...du na to .o)
Zehir

Post by Zehir »

Ne Ashinu slzu používejte, ve 4. misi vyvoláte město a to vám přiletí už s postavenou vzducholodí.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Eru

Post by Eru »

Zehir wrote:Ne Ashinu slzu používejte, ve 4. misi vyvoláte město a to vám přiletí už s postavenou vzducholodí.

Já ji tam neměl.
Zehir

Post by Zehir »

Eru wrote:
Zehir wrote:Ne Ashinu slzu používejte, ve 4. misi vyvoláte město a to vám přiletí už s postavenou vzducholodí.

Já ji tam neměl.

Jakou jsi hrál obtížnost?
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Eru

Post by Eru »

Zehir wrote:
Eru wrote:

Já ji tam neměl.

Jakou jsi hrál obtížnost?

Normální
Zehir

Post by Zehir »

Já taky, ale u mně normálně byla. Nevím čím.
bcgroi

Post by bcgroi »

Koukněte se pls na povídky, jestli můžete na ten první a druhý příspěvek. první - protože je můj, a druhý - protože tam nesjou komenty a možná by to chtělo. :D :?
Zehir

Post by Zehir »

bcgroi wrote:Koukněte se pls na povídky, jestli můžete na ten první a druhý příspěvek. první - protože je můj, a druhý - protože tam nesjou komenty a možná by to chtělo. :D :?

Tu tvoji už jsem četl, až budu mít více času napíšu komentář, tu druhou už mám taky přečtenou.
bcgroi

Post by bcgroi »

Díky, to je super, že alespoň nkdo :) :roll:
Dark-Rider

Post by Dark-Rider »

:? :? za boha nemůžu přijít na to, kde je ta ashina slza, vím že to je někde, kde nejsou cesty pro důlní vozíky ale napiště mi aspoň sever-jih-západ - SZ,JV atd. nejlépe screenshot. Díky
Post Reply