Zkoušela jsem všemožný způsoby,ale Gilraena jsem neporazila.Tak jsem to změnila na lehkou obtížnost,jenže.....Mě se tam pořád nastavuje zpátky normální!Pls,poraďte-to si musím celou tu misi zopakovat?
ta mise je fakt těžká, řekl bych že nejtěžší kterou jsem zatím hrál (jsem teď na konci druhé mise za dungeon)
můj postup:
1) vykašlat se na inferno hrad (je moc daleko od důležitých komunikací a myslím, že tam ani nejde postavit budova na ďábly)
2) obsadit co nejrychleji spodní sylvanský hrad
3) formovat armádu výhradně ze sylvanských jednotek (kvůli morálce a dostupnosti)
4) projít přes fénixe (jde to a je to jednodušší než jít přes elementály)
5) obsadit hrad na SZ a držet ho za každou cenu
6) zlikvidovat centrum druidské moci (uprostřed mapy) na začátku týdne se pak už nebudou na mapě objevovat hordy ušatců, kteří se vždy přidávají k oponentovi
7) udržovat si převahu v počtu sylvanských hradů (kvůli armádě)
*) průbežně odrazovat odrazitelné a uítkat před neodrazitelným, nebát se ztráty hradu pkoud ta bude nahrazena brzkým získáním hradu jiného, pokud je nepřítel silnější pak využít ochrany hradu
Nepochopil jsem sylvanské jednotky kvůli morálce,rozehrával jsem to za infenro a dá se to v poho doplnovat summon creatures takze ti nevadi ze je to v p...----Sylvanský jednotky maj naopak ho*no morálku u tebe a proto musíš na G s přesilou---jsem rpoti němu šel s Př 2:1 a Bad Morale for....neustále
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Otviram sampano a oslavuji,konecne jsem tu blbou misi dokazal a jsem o misi dal a ta 4. mise ta me zatim moc tezka neprijde tak vsem moc dik za rady a drzte mi palce v dalsich misich
Heh to by me zajimalo jak to teda delate, ale ja uz jsem skusil vsechny tipy co sem nasel na netu a proste nemuzu tuhle misi dat ani nahodou. Nez mam celkem pouzitelnou armadu tak uplyne mesic a za tu dobu uz me nahani dva zeleni kreteni s 500+ jednotkama.
Hraju na easy, ale jelikoz jsem pouze prilezitostny hrac her a HOMAM hraju vubec poprve, tak asi neco delam spatne. MOzna jsem si vybiral spatny vlastnosti pri levelovani. Nebo fakt uz nevim
Buddy wrote:mam podobnej problém, přemejšlim jestli tam hodit patch a oželit češtinu nebo ne
Nainstaluj patch, znova cestinu a pokud nepujde tak smaz v adresari DATA ty dva zalohovnay soubory nazev zacina tusim 0 (nula) - neco.. Cestina normalne jde.