Přeji si... - HRA
Re: Přeji si... - HRA
Uvidíš že zemřeš za dvě minuty z toho důvodu že víš že za dvě minuty zemřeš a dostaneš z toho infarkt
Chci abych se nikdy nenudil
Chci abych se nikdy nenudil
Budeš umět, ale vždycky budeš vidět jenom okamžik své vlastní smrti, která nastane za 2 minuty.
Přeji si ovládnout svět.
Přeji si ovládnout svět.
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
počkej já už jsem mu na to odpověděl
Pro Morgrima: Ovládneš, ale za rok přijde revoluce, tebe svrhnou a popraví tě.
Pro QAIE: Nebudeš, ale až do smrti budeš dřít v dolech.
Chci, aby zase začali dávat můj oblíbený seriál.
Pro QAIE: Nebudeš, ale až do smrti budeš dřít v dolech.
Chci, aby zase začali dávat můj oblíbený seriál.
- StreetX38
Budou, ale bude to jeho dermiéra. (poslední opakování vůbec.)
Přeju si, abych měl doma krajtu. (asi mě uškrtí co?
Ale nevadí)
Přeju si, abych měl doma krajtu. (asi mě uškrtí co?
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Budeš ale pujdeš do vězení za kradež v ZOO.
Chci umět metat blesky a proti bleskům být imuní.
Chci umět metat blesky a proti bleskům být imuní.
Přeji si... - HRA
Dobre hodíš blesk,trafíš strom ten sa zapáli a ty zhoríš.
Chcem byť nesmrteľný a odolný proti všetkým chorobám.
Chcem byť nesmrteľný a odolný proti všetkým chorobám.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- StreetX38
Dobře, ale nastane Armageddon, všichni zemřou, všechno zmizí a ty se budeš doživotně nudit.
Přeju si, aby vyšel Assassin´s Creed 2.
Přeju si, aby vyšel Assassin´s Creed 2.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Dobře, ale bude se to odehrávat v českém parlamentu a hrát budeme za Topolánka.
Přeji si abych dokázal dohrát poslední misi v HoF.
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Morgrim wrote:Dobře, ale bude se to odehrávat v českém parlamentu a hrát budeme za Topolánka.
Tys ju ještě nedohrál? Dobře dohraješ ji, ale zrovna když se budeš těšit na závěrečnou animaci tak ti zkolabuje comp.
Ať ovládám mysl všech ostatních.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Dobře ale svojí už ovládat nedokážeš.
Ať už konečně vyjde čtvrtý díl Odkazu Dračích Jezdců.
PS: Nejde mi to vyhrát ani na easy
Morgrim wrote:Dobře ale svojí už ovládat nedokážeš.
Tak na to musím reagovat jedině souhlasem, ale když hra tak hra. Paolini si tě zařadí mezi neoblíbené fanoušky a nikdo ti čtyřku ani neprodá ani nepůjčí.
Ať už Zdenda přejede tu 5. misi v HOF.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Přeji si... - HRA
Prejde ju ale bude to posledná misia ktorú prejde.
Nechcem ísť zajtra do školy.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR wrote:Prejde ju ale bude to posledná misia ktorú prejde.
Do školy nepůjdeš, ale půjdeš do krematoria.
AŤ nepotřebuju spát.
Nepotřebuješ ale tvá spotřeba jídla stoupne o 56489645501313346% takže sežereš celou planetu.
Přeji si aby do NP přispívalo víc lidí. (a ne že to budou spameři nebo tak.)
Přeji si aby do NP přispívalo víc lidí. (a ne že to budou spameři nebo tak.)