Přeji si... - HRA
Re: Přeji si... - HRA
Přispívat se bude, ale čím dál méně a přitom tam bude 80 lidí denně.
AŤ jsem děsně bohatý.
AŤ jsem děsně bohatý.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Přeji si... - HRA
Dobre ale hneď nato ťa okradnú a zabijú.
Nech mám to čo chcem.
Nech mám to čo chcem.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Budeš mít co chceš ale opiješ se a jen tak ze srandy řekneš chci smrt.
Chci aby mi nesmrděli ponožky.
Chci aby mi nesmrděli ponožky.
Přeji si... - HRA
Dobre ale spadneš do žumpy a budeš smrdieť celý.
Chcem aby bolo leto celý rok.
Chcem aby bolo leto celý rok.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Ano ale ledovce by roztály a hladina moří stoupla
Chci navázat kontakt z inteligentníma a mírumilovníma mimozemšťanama
Chci navázat kontakt z inteligentníma a mírumilovníma mimozemšťanama
- StreetX38
Dobře, ale opijou se a přestanou bejt mírumilovní.
přeju si, aby byl Empire: Total War bez bugů.
přeju si, aby byl Empire: Total War bez bugů.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Dobře ale místo národů tam jsou fankluby fotbalových družstev.
Budiž světlo.
Budiž světlo.
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
Morgrim wrote:Dobře ale místo národů tam jsou fankluby fotbalových družstev.
Budiž světlo.
Světlo bude, dokud nepraskne žárovka.
Ať umím psát rychlostí blesku.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Přeji si... - HRA
Dobre ale rýchlosťou blesku to aj zabudneš.
Nech ma nebolí krk čo som si ráno zaležal.
Nech ma nebolí krk čo som si ráno zaležal.
Nebude, ale začne tě bolet všechno ostatní.
Chci umět létat.
Chci umět létat.
Přeji si... - HRA
Dobre ale za narušenie vzdušného priestoru ťa zostrelia.
Chcem vedieť ľuďom ovládať myseľ.
MINOTAUR wrote:Dobre ale za narušenie vzdušného priestoru ťa zostrelia.
Ale ztatíš kontrolu nad končetinami.
Ať nemusím dělat ty dlouhé DÚ.
Tak je budeš psát ve škole a budou ještě 3x delší.
Chci umět číst myšlenky druhých.
Chci umět číst myšlenky druhých.
Dobre ale budeš ich počuť po mongolsky takže nebudeš vedieť nič.
Nech je u nás lepšie počasie.
Nech je u nás lepšie počasie.
Bude, ale jen na 2 dny. Pak přijdou vichřice a všechno zavane sněhem.
Chci umět všechny jazyky na světě.
Chci umět všechny jazyky na světě.