Tak za prvé-mám oficiální HOMAM.Nešly mi loadovat savy(a to ani ty starší)a ještě k tomu mi hra padala.Tak jsem reinstalovala Windows(stejně to bylo potřeba;-))a teď můžu libovolně načítat,ale hra mi padá ještě víc!Jsem už zoufalá,nevím co mám dělat .Pls help!
Zkus zkontrolovat RAM pameti, hlavne pokud je mas prenastavovane (memtest 86+)-vyborny program na kontrolu, pokud bude jakakoliv chyba tak je musis nastavit na konzervativnejsi (pomalejsi). mi to pomohlo
Jestli mas vicero modulu, zkus je prohodit, mival jsem ramku Kingmaxe a nejakou neznackovou a Kingmax v prvnim slotu proste delal bordel, kdyz byl na dvojce, sekal latinu
Tak to je na vymeneni RAM, ja myslem podtaktovat pokud je taktovana , ja ji nastavil na CL2 a hazela chyby tak jsem dal 2.5 a je v pohode, i kdyz je o par bodu horsi vysledek v testech jinak pokud neni PC taktovany tak vymenit RAM pripadne ji vyzkouset v jine desce jestli je to deskou nebo pameti.
arakin wrote:Tak to je na vymeneni RAM, ja myslem podtaktovat pokud je taktovana , ja ji nastavil na CL2 a hazela chyby tak jsem dal 2.5 a je v pohode, i kdyz je o par bodu horsi vysledek v testech jinak pokud neni PC taktovany tak vymenit RAM pripadne ji vyzkouset v jine desce jestli je to deskou nebo pameti.
Tak to nebyla chyba pameti, proste nebyly na CL2 delany. CL2 podporuji vetsinou jen znackove pameti. Pokdu je chyba v RAM, tak je na vyhozeni, protoze narozdil od disku, nejde nijak chyba HW ani SW zablokovat. Takze ti to bude hazet chyby stale
arakin wrote:Tak to je na vymeneni RAM, ja myslem podtaktovat pokud je taktovana , ja ji nastavil na CL2 a hazela chyby tak jsem dal 2.5 a je v pohode, i kdyz je o par bodu horsi vysledek v testech jinak pokud neni PC taktovany tak vymenit RAM pripadne ji vyzkouset v jine desce jestli je to deskou nebo pameti.
Tak to nebyla chyba pameti, proste nebyly na CL2 delany. CL2 podporuji vetsinou jen znackove pameti. Pokdu je chyba v RAM, tak je na vyhozeni, protoze narozdil od disku, nejde nijak chyba HW ani SW zablokovat. Takze ti to bude hazet chyby stale
netrvrdim ze to moje byla chyba pameti, proste jsem to zkusil na 2 a neslo to tak jsem dal zpatky 2.5 a v pohode. tohle bylo mysleno na taktovane PC, pokud RAM haze chybu normalne tak je jasne na vymenu.