Nejlepší hrdina Kobky
Nejlepší hrdina Kobky
A má špecializáciu na minotaurov!
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Ornella
- Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World
Re: Nejlepší hrdina Kobky
MINOTAUR wrote:A má špecializáciu na minotaurov!
njn já myslel že se ti právě líbit nebude když má název "Pán Otroků"
Nejlepší hrdina Kobky
To si nevšímam 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Podle mě je nej sinitar kythra a lethos
sinitar jenž má na začátku magický šíp a zlevnuje zesílená kouzla je fakt úzasny jak jiz bylo řečeno kobčani mají problémy s nedostatkem many a proto kdyz je katalyzátor zlevní a zesílí wow neni to úzasné? jasné můzete si sehnat artefakty ale kdy se vam podari dostat presne to co chcete?
Kythra proto ze začátku ma vedení hospodarení a minoutari delaji divi a pak co ty kluci delaj s jejima bonusama oh yeah baby rozjed to !!!
Lethos týpek s hnilobou zadačo na začatku boje s hnilobou ako kouzlo hru zjednodusuje hodite invisible na stopařře a sledujete jak je hniloba zabijí je to krásný pohled verte mi

sinitar jenž má na začátku magický šíp a zlevnuje zesílená kouzla je fakt úzasny jak jiz bylo řečeno kobčani mají problémy s nedostatkem many a proto kdyz je katalyzátor zlevní a zesílí wow neni to úzasné? jasné můzete si sehnat artefakty ale kdy se vam podari dostat presne to co chcete?
Kythra proto ze začátku ma vedení hospodarení a minoutari delaji divi a pak co ty kluci delaj s jejima bonusama oh yeah baby rozjed to !!!
Lethos týpek s hnilobou zadačo na začatku boje s hnilobou ako kouzlo hru zjednodusuje hodite invisible na stopařře a sledujete jak je hniloba zabijí je to krásný pohled verte mi
"My vládneme stínům, a jednoho dne budou stíny vládnout všemu"
u me je to LETHOS ale mohl vládnout ohni 
Only a foces spirit can walk the power for the warior
Ja som hlasoval za Vayshana lebo je najlepší 
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
no co sem mohl cekat kazdopadne sem na tom stejne
Vayshan na zacatku ti vrahove a vylepsovani
no proste BEST
Vayshan na zacatku ti vrahove a vylepsovani
no proste BEST
Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása!
Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
Jsem nekromant z rodu Necro,
a jsem upír a temný lord mrtvého hvozdu,
nikdo mě nikdy neporazil v boji,
Asatri Necro jméno mé jest,
a v boji všechna čest mě,
jako největšímu dobyvateli,
který kdy celý Ashan zažil,
od dob velevazenych hvezd,
kterym se Ugrash a Asha rika,
cely Ashan je spletity,
je cas nastolit jeden jediny rad,
a kdo jiny by ho mel vest,
nez ja a praele bohove.
U mňa vedie Sinitar, vyzerá celkom drsne a navyše sa mi páči jeho schopnosť: zosílené kúzla za nižšiu cenu čo je slušné, nehovorím, že musí byť najlepší ale ked hrám za kobku tak vždy si vyberem jeho a ako ženský hrdina jednoznačne vydie Kythra, priznávam výzor 
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Prosím vás, v jaké misi je agbeth (mutlitplayeru nebo online taky není? )?
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Za Agbetha je možno hrát ve scénáři v ToE "Nenávist plodí nenávist", tudíž v multiplayeru není přístupný.
Já si taky beru Sinitara, je to jako kdyby zesílená kouzla nestály víc many 
lethos nebo Eurina ale asi lethos
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Pro mě jednoznačně Vayshan, specializace na stalkera a počáteční kouzlo miny (které rád vylepšuji protože se velice hodí.) Pro mě je to velice mazanej a pro mě nejlepší hrdina Kobky.

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"