Jojo

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 1
Post Reply
Choosen

Jojo

Post by Choosen »

Díky této stránce jsem si H1 mohl zahrát (díky tomu přídavnému updatu) . Náhodou to nebylo špatné :) Líbilo se mi , že jsem měl určitý počet kolikrát můžu zakouzlit určité kouzlo . Zato se mi nelíbily ty obrovské rozdíly v rychlostech , s jakou jednotky běhaly po bojišti . Než se jednotka s rychlostí slow dostala na druhou stranu , tak jí to trvalo tak 5 tahů , zato ta s fast tam byla za jediný tah :(
Gregy

Post by Gregy »

Mne se H1 libili, co do roztomilosti, ty jednotky pres pulku bojiste nemaj chybu. :wink:
Glorin

Re: Jojo

Post by Glorin »

Choosen wrote:Díky této stránce jsem si H1 mohl zahrát (díky tomu přídavnému updatu) . Náhodou to nebylo špatné :) Líbilo se mi , že jsem měl určitý počet kolikrát můžu zakouzlit určité kouzlo . Zato se mi nelíbily ty obrovské rozdíly v rychlostech , s jakou jednotky běhaly po bojišti . Než se jednotka s rychlostí slow dostala na druhou stranu , tak jí to trvalo tak 5 tahů , zato ta s fast tam byla za jediný tah :(

Je to úplně nejlepší díl, ta grafika, ty zvuky, ty efekty, ty kreatury, to napětí, tomu se žádný díl nevyrovná :mrgreen: :evil: :oops: 8) :idea: :P :) :o :lol: :shock:
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

To byla pohadka, coo? Taky se vam na vsecky ty ťuťu postavicky a kotlicky a kaminky a krystaly a a a chtelo sahnout? :lol: :arrow:
Image
křysař ľubo

Post by křysař ľubo »

A ten zlatučký fialový dráčik, jáj, to boli časy :roll:
Glorin

Post by Glorin »

křysař ľubo wrote:A ten zlatučký fialový dráčik, jáj, to boli časy :roll:

A pořád jsou :lol:
Post Reply