Chci, aby mě všichni poslouchali na slovo (ale žádnou ztrátu hlasu
Přeji si... - HRA
Re: Přeji si... - HRA
Ale Bohovi se to nebude líbit, tak se spojí s ďáblem a společně tě odrovnají.
).
Dobre ale nikto ti nebude rozumieť lebo rozkazy budeš môcť dávať iba v mongolčine.
Chcem objaviť novú planétu kde sa bude dať žiť.(nikto iný tam nebude ani sa tam nikto nebude chystať).
Chcem objaviť novú planétu kde sa bude dať žiť.(nikto iný tam nebude ani sa tam nikto nebude chystať).
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dobře, ale tamější slunce už bude tak staré a nestabilní, že uvolní všechnu nashromážděnou energii a spálí celou soustavu na uhel.
Chci umět ovládat počasí.
Chci umět ovládat počasí.
Dobre ale budeš ovládať iba zimné počasie,takže navždy bude na zemi iba sneh a ľad.
Chcem mať svetelný meč.
Chcem mať svetelný meč.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dobře, ale bude na baterky.
Chci, aby z planety zmizel všechen hmyz.
P.S.: Já má rád zimu
, takže pokud by nebylo -30°C, tak by to pro mě až takový problém nebyl.
Chci, aby z planety zmizel všechen hmyz.
P.S.: Já má rád zimu
Dobre ale vrátia sa dinosaury a tie vyhubia ľudí.
Chcem vymyslieť nejaký nový vynález vďaka ktorému budem slávny a bohatý.
Chcem vymyslieť nejaký nový vynález vďaka ktorému budem slávny a bohatý.
Vymyslíš bombu, která ale spolu s tebou zabije další 1 000 000 000 lidí, takže budeš nejslavnější blbý vynálezce a člověk co zabil nejvíce lidí najednou v historii a peníze půjdou do tvého muzea.
Chci umět někam teleportovat jakýkoliv předmět budu chtít.
Alarik wrote:Vymyslíš bombu, která ale spolu s tebou zabije další 1 000 000 000 lidí, takže budeš nejslavnější blbý vynálezce a člověk co zabil nejvíce lidí najednou v historii a peníze půjdou do tvého muzea.
Ale tepeportuješ si nechtěně někam do neznáma svůj mozek, protože budeš spát, a bude se ti zdát, že ¨tvůj mozek je nějaký červ.
Ať mám perfektně bílé zuby.
S těma olympiádama chodím na všechny, a slunce mi taky docela vadí, hned se spálím.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Přijde nejnovější nadupaný vir a PC bude v...
Chci, aby nám ve škole častěji odpadaly hodiny, jako třeba dneska.
P.S.: Mně vadí slunce spíš proto, že z vedra (zvlášť když jsem ještě k tomu zavřený v autě nebo malé nevětrané místnosti) se mi děla špatně (stává se mi to hlavně ve škole).
Chci, aby nám ve škole častěji odpadaly hodiny, jako třeba dneska.
P.S.: Mně vadí slunce spíš proto, že z vedra (zvlášť když jsem ještě k tomu zavřený v autě nebo malé nevětrané místnosti) se mi děla špatně (stává se mi to hlavně ve škole).
Dobre ale keď sa budeš vracať domov tak bude strašne svietiť slnko a odpadneš aj ty.
Nech vyjde Dark Messiah 2 a bude sa tam hrať za Raelaga za ktorého zabijeme Saretha.
Nech vyjde Dark Messiah 2 a bude sa tam hrať za Raelaga za ktorého zabijeme Saretha.
Dobre ale hneď nato ho zrušia lebo zistia že spravili zase H5.
Chcem mať všetky mágie a byť proti nim imúnny a byť nesmrteľný.
MINOTAUR wrote:Dobre ale hneď nato ho zrušia lebo zistia že spravili zase H5.
Jenže zjistíš, že magie se stane protizákonná, a budou po tobě slídit všichni lidé, a staneš se tak vyvrhelem. Přestane se ti to líbit, a jelikož jsi nesmrtelný, přivážeš se kouzly do nějaké sopky, a budeš tam čekak na věky věků jako Prométheus.
Ať vynaleznou oblečení, které si nemusíš zkoušet a bude přesně na tebe.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Dobře, ale jakmile si ho oblékneš, nebudeš ho moci sundat.
Chci, aby mi každý den na účtě přibyla 1 miliarda eur.
Chci, aby mi každý den na účtě přibyla 1 miliarda eur.
Dobre ale fungovať to bude iba jeden deň lebo už nebude toľko peňazí aj z toho ti 3/4 zoberú na charitu.
Chcem aby ma prestala bolieť hlava po opici.
Chcem aby ma prestala bolieť hlava po opici.
Někdo ti tu hlavu usekne a už tě nebude bolet nic.
Chci mít vlastní luxusní vilu.
Chci mít vlastní luxusní vilu.