Iris wrote:Takže to taktovaný nemám,ale vyměnit paměť mi táta nechce,takže mi nezbývá než si to po každým kole ikládat. Ale jinak díky moc za rady a porady
otestuj pameti programem "memtest86+" -http://www.memtest.org - a uvidis jestli je to spatnou pameti nebo necim jinym. Jestli je to pameti tak se to projevi pozdeji i u jinych aplikci... a to je opravdu na vymenu!
Počáteční velikost:1536MB
Největší velikost:3072MB
Celková velikost stránkovacího souboru všech souborů:1536MB
Nejnižší povolená hodnota: 2MB
Doporučená hodnota: 1534MB
Aktuálně přidělená hodnota: 1536MB
Počáteční velikost:1536MB Největší velikost:3072MB
Celková velikost stránkovacího souboru všech souborů:1536MB Nejnižší povolená hodnota: 2MB Doporučená hodnota: 1534MB Aktuálně přidělená hodnota: 1536MB
Toť vše.Ehm....Co s tím?
To je moc pekny.....jenze strankovaci soubor, nebo-li swapak, slouzi pouze k ukladani dat na pevny disk pokud kapacita pameti neni dostacujici, takze to tvuj problem s chybou nevyresi, bohuzel.
Kat wrote:Jinak tady jsou paměti,na kterých už by heroes neměl padat. I když jejich cena je celkem vysoká.
Hmm... tak kdyby mi někdo takovou paměť daroval, vůbec bych se nezlobil... asi si koupím 4096MB DDR333 ECC Reg. CORSAIR... jenom 75000 Kč . No ale jinak - já mám 1 GB a 256 MB Ram Noname a šlapeto bez problémů - spadlo mi to snad jenom 2x za celou dobu co to hraju... Takže pří srovnání 2GB ram za 10000 bez padání nebo noname za míň jak polovic - asi raději ušetřím. Ale každý svého PC strůjcem...
Počáteční velikost:1536MB Největší velikost:3072MB
Celková velikost stránkovacího souboru všech souborů:1536MB Nejnižší povolená hodnota: 2MB Doporučená hodnota: 1534MB Aktuálně přidělená hodnota: 1536MB
Toť vše.Ehm....Co s tím?
To je moc pekny.....jenze strankovaci soubor, nebo-li swapak, slouzi pouze k ukladani dat na pevny disk pokud kapacita pameti neni dostacujici, takze to tvuj problem s chybou nevyresi, bohuzel.
No kdyz to nebudes mit zapli (ukladani na disk zpomaluje komp) a nastaveny dobre tak to po vycerpani pameti zacne padat...tzn. na 1GB operacni pameti pri nejlepsich nastavenich to vydrzi asi 25 minut mozna min
Jinak Iris to ma v poho, takze tady problem nebude