Nejhorší alternativní jednotka 3. úrovně

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Zastánce
0
No votes
Plamenný pes
3
8%
Poltergeist
2
5%
Vůdce minotaurů
8
21%
Mystický střelec
2
5%
Magnetický golem
19
50%
Jezdec na bílem medvědu
2
5%
Štváč
2
5%

Total votes: 38

Raelag

Post by Raelag »

A 3. anketa o největší lamu.Já dávám hlas... moment... magnetickému golemovi, sice vyšší iniciativa, ale nelze magie světla
http://s7.battleknight.cz/index.php?loc ... f=NTEyMTk= kdo má srdce, klikne a dá Raelaggovi peníze klik, klik, klik. A kdo má opravdu srdce, ten se stane i rytířem a přihlásí se do klanu Cixotova armáda
Ornella
Location: Temple of Lahmian sisterhood-the best Family of Vampires,Lahmia the city of Vampires,Old World

Re: Nejhorší alternativní jednotka 3. úrovně

Post by Ornella »

já hlasuju taky pro magnetickýho golema
Image
Eru

Post by Eru »

Magnetický golem. Protože, narozdíl od Ocelového golema, nemá schopnost vracet všechny údery, nehodí se moc jako obránce ani jako útočník (na to je moc pomalý).
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Alarik

Post by Alarik »

Rozhodně Magnetický golem. Nemá schopnost "neomezené opětování úderů" a nelze na něj sesílat ani podpůrná kouzla. Zkrátka zlatý Ocelový golem.
LETHOS

Post by LETHOS »

jj ja souhlasim
Only a foces spirit can walk the power for the warior
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

a preto je najhorší :?: Veď mystický strelec je super.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

veď preto :)
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
drsnak

Post by drsnak »

golem
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
Bušák

Post by Bušák »

Vůdce minoutaurů ztrátou druhého útoku u mě ztratil veškeré sympatie.. Golem je málo použitelná jednotka ,ale myslím si , že je lepší než ten druhý , jelikož opravdu dobře odolává magii , ale jinak je k ničemu , stejně jako ocelový.
Grawl

Post by Grawl »

Nechápu proč má zastánce 0 hlasů když je ještě pomalejší než golem má útočnou abilitu a inic má jako obranář. Pokud ho používáš jako útočníka střelce kryje jen nějaká forma rolníka, když má být obranář j. lepší panoš. Ještě méně se mi ale líbí minotaur kterému sice zvedly staty ale abilita mi příde na prd.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Gotai

Post by Gotai »

Podle mě je nejhorší jezdec na bílém medvědu. Takhle – není úplně na nic, ale jezdec na č. medvědu je o hóóóóódně lepší!
Grawl

Post by Grawl »

Podle mě je bílý medvěd super, když máš v. štěstí tak řve hodně často a je podle mě lepší než černý.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
antalyan

Post by antalyan »

Taky mám bílýho medvěda radši, vyděsit je super :-)
Hlasoval jsem pro minotaura, ale nechápu magnetický golem?! Vždyť je super třeba s armageddonem. Rozhodně pro mě použitelnější než ocelový, toho jsem skoro nikdy neužil :-D
Alarik

Post by Alarik »

Já mám tedy radši černého medvěda a v boji se mi osvědčil daleko lépe. Stačí před úderem ujet co největší vzdálenost, aby byla šance na spuštění maximální. Navíc úder tlapou má tu výhodu, že funguje i proti jednotkám imunním vůči zastrašení.
Co se golema týče, tak magnetický je jistě výhodný proti kouzlícím nepřátelům, jinak je lepší ocelový. Kombo armageddon + magnetický golem je sice hezká věc, ale upřímně, jak často dostane člověk příležitost něco takového využít? Já používám radši ocelového, ale technicky vzato je mi to jedno, protože do boje se zpravidla stejně nezapojí :D
Grawl

Post by Grawl »

Tak proti nekromantům je lepší černý, ale jinak si beru bílého, protože zastrašení funguje na více jednotek a navíc není závislé na tom, kolik ujedeš a není to úplně ztracené, když ti ho zamotá strom.
Golema si beru ocelového, protože
A)Dají se seslat podpůrná kouzla
B) Vrací vždy úder, takže rozdá víc ran než zlatý
Post Reply