Jakou mate verzi hommV?

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Jakou mate verzi heroesu?

Ceska sberatelska (original)
5
14%
Ceska sberatelska (warez)
3
8%
Ceska obycejna (original)
20
54%
Ceska obycejna (warez)
1
3%
Cizojazycna sberatelska (original)
0
No votes
Cizojazycna sberatelska (warez)
1
3%
Cizojazycna obycejna (original)
1
3%
Cizojazycna obycejna (warez)
6
16%

Total votes: 37

Touchwood

Post by Touchwood »

máš prý nějakou special auru kolem hrdiny ve hře.
chariot

Post by chariot »

Oskar999 wrote:no ty 4ky v necem byli fakt dobry (napr.: lepsi vyvoj schopnosti hrdiny) ale bylo tam hodne veci, ktere se mi nelibily - cestovani samostatnych potvor, 2 a vice hrdinu v jedny armade, hrdina sam bojujici jako nestvura ... proste mi to nejak nesedlo

Naprosto souhlasim, proto jsem tu 4ku taky nehral.

Jinak jsem hrdej Sberatel CZ H5 :twisted:

Skoda ze tech speeduv krabici nebylo aspon na mesic :wink:
Oskar999

Post by Oskar999 »

R4nger wrote:A jak se teda lisi sberatelska serie od obycejny? Ja myslel ze jenom kdyz to koupis tak k tomu mas mapy a postavicky a takovy hovadinky :)

no ty 3 mapy jsou herny a ne plakaty ;) jinak je navic uplne luxusni truhlicka, ve ktery je vsechno zabaleny a pak jeste takova ampulka s energo napojem Speed8 a par dalsich drobnosti a taky to kolecko okolo hrdiny (aura) je jina
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Oskar999

Post by Oskar999 »

Gregy wrote:Neodbihejte prosim od tematu, co je lepsi se resilo uz driv ve foru pro H4. Mimochodem, kdyz se ches zeptat, jakou verzi mate, tak misto warez radeji pouzij "zalozni kopii"

nemyslim zalozni kopii (to je kdyz to nekdo ma a vytvori si pro sebe kopii) ja vylozene myslim, kdyz si to nekdo stahnul ;)
Oskar999

Post by Oskar999 »

Wodka wrote:někde jsem zahlédl někým připravený patch, který z angl. obyč verze udělá sběratelskou verzi... možná bych to zkusil, ale pak bych nemohl hlasovat v téhle anketě, proto se ptám...

jj ten patch prida ty 3 mapy a auru pro hrdinu nic vic (otestovano kamosem)
Wodka

Post by Wodka »

Oskar999 wrote:
Gregy wrote:Neodbihejte prosim od tematu, co je lepsi se resilo uz driv ve foru pro H4. Mimochodem, kdyz se ches zeptat, jakou verzi mate, tak misto warez radeji pouzij "zalozni kopii"

nemyslim zalozni kopii (to je kdyz to nekdo ma a vytvori si pro sebe kopii) ja vylozene myslim, kdyz si to nekdo stahnul ;)

on tím myslel, že není moc dobré zmiňovat warez, úplně by postačilo napsat záložní kopie a všichni ví o co jde.
Last edited by Wodka on Thu Jul 13, 2006 7:49 am, edited 1 time in total.
Iris

Post by Iris »

Ale ten Speed8 je i v normální verzi a jedna mapa(plakát)taky
Gregy

Post by Gregy »

Wodka wrote:
Oskar999 wrote:

on tím myslel, že není moc dobré zmiňovat warez, úplně by postačilo napsat záložní kopie a všichní o co jde.

Presne tak...
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Gregy

Post by Gregy »

A co se tyce speedu8, tak si ho muzete koupit za par korun v TESCU. :wink: A jsou lepsi veci na energii...
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
R4nger

Post by R4nger »

Meli tam dat radsi Redbull se sloganem: "hraj za andela" :lol:
Image
cabannos

Post by cabannos »

Nemam original, protoze v CR eng. verzi za rozumnou cenu nesezenu. Takze sem poveril zname v zahranici :) To sem pronesl na svoji obhajobu, no a abych mel ciste svedomi :twisted:
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Jak Red bull? :P Pijte Kamikaze, skoda ze uz je nedelaj v plechovkach alá od párků :lol:
Image
Sharp

Post by Sharp »

Jj
ve sběratelský:Hezká truhlička,mapa světa,přehled jednotek,rozložení klávesnice,nový mapy,luxus aura u hrdiny a Lektvar vytrvalosti Speed8 což je prej pěknej blemc a když jsem si četl složení nestačil jsem valit bulvy :D
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Image
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Slozeni Speed8 je jako recept na chemicky zbrane a ta aura je nehezka, nebot je pro vsechny hrdiny stejna jedna jedina a k Necro se mi modra nehodi :? :arrow:
Image
Oskar999

Post by Oskar999 »

Destabilizator wrote:Slozeni Speed8 je jako recept na chemicky zbrane a ta aura je nehezka, nebot je pro vsechny hrdiny stejna jedna jedina a k Necro se mi modra nehodi :? :arrow:

presne tak, lepsi by bylo kdyby to prohodili - standartni byla jen ta "specialni" modra a u sberatelsky kazda rasa svoji vlastni ... ale nevadi
Post Reply