Best spell
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Destabilizator
- Čestný člen
Zaity wrote:jak si mam nastavit na foru ten obrazek mně to prostě nejde přitom obrazek mam ve sprave velikosti pls poradte díky
je to sice offtopic alep poradím - uploadni si obrázek na http://imageshack.us/ , objeví se ti 4 odkazy na ten obr, vyber ten poslední (direct...), vlož ho v nastavení na tomto foru do adekvátní kolonky, a je to.
"Пошел ты!"
Zaity wrote:Wodka: díky moc za radu a promin že jsem to napsal sem ale byl jsem v nouzi a jak se říka v nouzi poznaš přítele
Já se to dozvěděl včera, taky v offtopicu
Kouzla Sylvanu (empowered atd...) nejsou špatná, ale já upředňostňuju mass kouzla na posílení mých jednotek nebo oslabení soupeře - hlavně v boji dvou velkých armád jednorázový útok hrdiny a dmg 1000 - 2000 zas tak moc neřeší... Ale mass haste, mass vulnerability a další takové vychytávky - to je ono! Škoda že není mass raise dead...
"Пошел ты!"
Destrukce je o ničem (pokud ovšem nehrajete za dungeon)
navíc nelze explicitně rozhodnot, která magie je nejlepší, protože hodně záleží i na rase, protože každá rasa je jinak specializovaná a tudíž je pro ni vhodná jiná magie
nejlepší kombinace černé a vyvolávací magie, realizovat to naplno jde snad jen za nekromancera, a proto má podle mě slabší jednotky, aby to bylo vyvážené
protože kouzla: puppet master, frenzy, raise dead, phantom forces, ale i conjure phoenix jsou ultimátní
z toho vyplývá jednoznačné pořadí:
1. místo - summoning magic
2. místo - dark magic
3. místo - light magic
4. místo - destruction magic
toto pořadí neplatí hrajete-li za dungeon
navíc nelze explicitně rozhodnot, která magie je nejlepší, protože hodně záleží i na rase, protože každá rasa je jinak specializovaná a tudíž je pro ni vhodná jiná magie
nejlepší kombinace černé a vyvolávací magie, realizovat to naplno jde snad jen za nekromancera, a proto má podle mě slabší jednotky, aby to bylo vyvážené
protože kouzla: puppet master, frenzy, raise dead, phantom forces, ale i conjure phoenix jsou ultimátní
z toho vyplývá jednoznačné pořadí:
1. místo - summoning magic
2. místo - dark magic
3. místo - light magic
4. místo - destruction magic
toto pořadí neplatí hrajete-li za dungeon
-
Destabilizator
- Čestný člen