3.mise za Inferno pls poradte mi

Vše ohledně hradu Peklo
Buddy

Post by Buddy »

už je to v poho podařilo se mi rozběhat českou verzi Heroese, ne anglickou s češtinou takže patch a hurá zrušit greenpeace (elfy)
R4nger

Post by R4nger »

Jo, tak tu misi sem prave udelal, obsadil sem prvni elfsky mesto, pak pockal tyden, udelal se army, vyrazil na druhy, cestou sem potkal jednoho hrdinu (asi Gilraena), hned za zadkem mu pelasil druhej kterej mel v army 5 vil ( :lol: ) a pak sem jeste v jednom tahu stihnul obsadit 2.mesto :)
To de-za jeden tah sejmout dva hrdiny a obsadit mesto ne? :)
Pak sem si udelal v prvnim meste jeste jednoho hrdinu, cekal par tydnu, nabral army. Z prvniho mesta sem poslal hrdinu k Agraelovi (ktery cekal v druhym meste) a vsechny jednotky sem mu predal. Na druhyho hrdinu sem se pak vykaslal a s Agraelem pokracoval za druidama (docela lehci az na ty Ancient Treants). Pak sem dal pokracoval po ceste na treti mesto, pred branou potkal zase Gylraena (teda vyhral sem o chlup, mel 10 upg.zelenych draku) a z moji armady zbylo: 4 Ancient Treanty. 18 Master Hunteru :)
Hned v tom tahu sem se jeste vydal na posledni mesto-3 strilici veze, 1 suchej hrdina a 4 Ancient Treantove ale nemeli na myho Agraela (21.level) jedinou sanci...
*MISION COMPLETED*
-obtiznost normal-
BTW sry za chyby :wink:
Image
Buddy

Post by Buddy »

já si docela rychler dal druidy.... stačilo aby attacli mojí Succuba Mistress a 2 skupuinky bylimrtvý.... pak sem si attack tu druhou a zbytek druidů pod drnem :-D
R4nger

Post by R4nger »

Ja sem se pak na inferno vykaslal a hral to jenom s elfi armadou (i kdyz moralka byla -1) :P
Image
Sharp

Post by Sharp »

A teď sipředstav že hraješ proti ekromantovy na 30 lvl a máš morálku
-6 :D
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Image
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Nez ma nekro lvl 30 tak uz je davno po ptakach...
Image
Wodka

Post by Wodka »

btw... tohle téma by zasloužilo přejmenovat z 3.mise za Inferno pls poradte mi na Virtuální průvodce po HOMAM 5, 3. Nekro mísí počínaje. :)
"Пошел ты!"
Sharp

Post by Sharp »

Dáme si mapu a já ti ukážu kdo bude po ptákách, hraj třeba za sylvan tvůj nejoblíbenější :D
Image
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Jestli Ti muj sig a avatar pripomina zelenace, tak mas asi oko z kasparovy kravy...
Image
Sharp

Post by Sharp »

TVůj sig mi připomíná reklamu na Airwawes :lol:
Image
Agrael

3 m

Post by Agrael »

Misia je jednoducha staci len popremyslat par tahov dopredu
a odlakavat pozornost dalsimi jednotkami.
Niekto tu tvrdil ze ju robil tyzden
tipicka lamka ktora je zviknuta vitunit si armadu a bez taktiky ist do utoku
zatial 1 misia takejto narocnosti a kolko sa ich tu naslo
Avsak je pravda ze autori ju mohli nasadit neskor.
h3ro

wtf omg grrrrrr yyyaaah

Post by h3ro »

mise je to kua tezka- prave se v ni patalm hirousy parim od 2. dilu

hm mam verzi 1.0- zajimalo by me jestli je tak spatna a chce to patch nebo jestli to tak ma bejt 8)

Muj hero(hlavni) nemuze utyct ani se vzdat jinak mision failed

Gi.....??? naky to meno hlavniho elfa- tohodle joudu semp otkal hned ze zacatku a porazil na 99 procent mi neutek proste zkapal a ja pak cumel jak puk kdyz na me vyjel znova

v taverne sem koupil levl 15 hera rovnou za 2500

k misi

no jak uz sem psal tak sem ho porazil hned v zacatcich ale pak prijel uz nepremozitelnej tak sem se tam s druhym herem a s tim elfem honil a objizdel kolecka obcas me chytil pak sem se vzdal...

a s druhym hlavnim syslil army a vyjizdel jenom kdyz byl elf na druhym konci mapy

zabral sem prvni 2 elfi mesta zbylo to nejvic nahore...
po naky dobe sem se prokousal k druidum a sejmul je

o toho smradlavyho elfa sem rozbil svoji elfi army asitak za 160 000
mel uz strasny Zoundsy- 900 vil 80 stromu 130 jednorozcu 65 emerald dragonu!!!!!!! + stovky lucisniku blade danceru druidu atd...

no a ted co s tim hlavni hero ho neda ani za nic slabsi taky ne leda ho oba oslabej s tim ze hlůavni nemuze zdrhat- to bych o nej svoje hordy rozbijel a casem by sel....... ale takhle

takze situace- 2 elfi mesta bez populace 1 inferno trapne vosekany ze si ho nemuzu vylepsit vic nez tak do pulky 1 elfi hero bez jednotek
nasyslenej hlavni kterej je k nicemu pac napoprvy elfa neda...
zadny zalto co ted s tim? :lol:

hraju na normal na easy nema cenu...
h3ro

at se dou vy****

Post by h3ro »

kua jak mam do pic* asi porazit hordu emerald dragonu throngy vsech ostatnich jednotek a prez 1000 pixies?????????? dprdl ze sem to vubec zacinal hrat takovou pic*vinu

vzkaz autorum: polibte mi prd*l kreteni

este ze sem si nekoupil origos

fuck off :evil:
Petren

Post by Petren »

Patch 1.1 tuto misi zjednoduší(na spoustě servrech byla totiž zhledána jako jedna z nejtěžších misí).

Můj návod na vítězství: Co nejrychleji poraž poprvé Gilraena a obsaď nejbližší město. Obsazuj doli, ale s co nejmenšími strátami. Po nějakém čase by měl z jedné strany zaútočít zelenej. Poraž ho a poté se hned vrhni cestou, kterou přišel a obsaď elfí město ke kterému dojedeš. Poté vyráběj armádu ve všech městech. Vytvoř si ke každému městu hrdinu. Jedním dovážej jednotky z pekelnýho hradu Agraelovi, u dalších zhomažďuj elfí armády. Nalékej pak Gilraena na Agraela a odlákej ho co nejdál od jeho hradu(ale né moc blízko k jinému svému hradu). Druhým hrdinou s elfi mu obsaď město. Měl by tě přestat honit a vrátit se osvobodit svoje město. Nech tam tu armádu a pokud budeš moci, tak naverbuj nové jednotky. Pronásleduj ho Agraelem, ale drž si jednodení odstup. Až zaútočí, oslab ho co nejvíc to půjde. Možná že vyhraješ, pokud ne, tak ho okamžitě napadni Agraelem a znič ho. Potom Agraela můžeš vytáhnout na nejvyšší možnou úroveň(doporučuji si vytrénovat expertní destruktivní magii), neboť druidy můžeš zničit kdykoliv, každopádně si je nech nakonec.

Ještě něco. Spousta hráčů říká, že pokud nebudeš mít v hradu hrdinu, tak ti na něj nepřítel nezaútočí, já nevím, já to neskoušel.
h3ro

Post by h3ro »

hm- hrady nechava bejt de jenom po hrdinech tohle sem zkousel v ruznych fazich hry asi 3-4 krat oslabit ho elfem a dorazit ho tim demonem
ale proste bez sance zabrat vsechny mesta neni problem problem je udrzet je. Teda az to hlavni o ktery se ten elfi gay zajima:)

add druidi ja si myslim ze sem udelal chybu ze sem nesejmul druidy hned a G....... si mezitim napakoval ty svy nekonecny rady monster, na druhou stranu sem je sejmul hned jak sem se knim propracoval.

Hrozne me sere jak je to nefer comp ma vsechno player nic- nemuze nezvitezit ani v jedny bitve s hlavnim charakterem!!!!( pochopil bych ze nemuze prohrat ale ze nemuze zdrhnout nebo se vzdat to me proste vytaci) domovsky mesto si muze postavit do poloviny a dal ani tuk.... zatimco komp ma 2 vytuneny mesta z kterejch sosa army + se k nemu pridavaj vsichni ty zmetci co je jich ta mapa plna navic ma vic stesti nez lucky luke + nebeha zrovna maly kousky+i kdyz ho porazis prijede vesele znovu s novou varkou draku+ ma krutou iniciativu a i úproti elfim jednotkam pod vedenim vymaxovanyho (levl cap) elfa hraje vetsina jeho army prvni horda emerald dragonu sfoukne cokoliv pak se to rozstrili mezitim si ja soupnu jedny pesaky a kdyz mam armadu rozstrilenou na sracky tak si milostive muzu zahrat s 20 lucisnikama co zbyly ze 400 (uz sem se zas nas*al jenom to pisu :)

a tahat za sebou furt toho G prez mapu sem a tam kdy zabiram doly a von je po me zabira zpatky to je jak u blbejch to u me neni zabava

proste tohle je humus a sikana hrace

no doufam ze to ten patch spravi - daj se pouzit savy z 1.0 na 1.1?

btw- srry za muj pissed off post co je vejs akorat sme to dohral a mel sem rudo pred ocima :roll:
Post Reply