Nejoblíbenější jednotka

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

2Křovák: ad3: Děsivý nájezdník? Myslis Grim raidera od Dungeonu? Nenapada me, co by mohli takhle prelozit od Sylvanu :lol: (kdyz jsi psal, ze se Ti nejvice libi jednotky Sylvanu..)
Image
Křovák

Post by Křovák »

jjje to z te kobky ze se mi libi nejvice jednotky ze sylvanu neznamena že se mi nelíbí i jiné :D :lol:
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Děsivý nájezdník... umiram smichy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zlaty Grim Raider, cestina je nadherna zalezistost, ale preklady jsou nebe a dudy :arrow:
Image
R4nger

Post by R4nger »

Destabilizator wrote:Děsivý nájezdník... umiram smichy :lol: zlaty Grim Raider, cestina je nadherna zalezistost, ale preklady jsou nebe a dudy :arrow:

:lol: :lol: :lol: nadherne vystihnuto :!:
Cestina je super, ale vsadim se, ze ti co delali cestinu do HoMaM 5 tak tu hru snad ani nehrali ( jeste ze mam anglickou verzi :wink: )
Image
Wodka

Post by Wodka »

myslím, že temný jezdec by to krásně vystihl... a nebylo by to tak k smíchu... ono problém totiž je, že češtinu máme (většinou) jako rodný jazyk, takže ji cítíme v mnoha nuancích, které třeba cizinci nic neřeknou. Když by byly Heroesy česká hra, vytvořená originál v češtině, a překládala by se do angličtiny, tak by se anglicky mluvící hráči asi taky nestačili divit (a co teprv, kdyby byla čeština světový jazyk :) ).
Křovák

Post by Křovák »

jn proste je to tak souhlasim tady s panem Wodkou
R4nger

Post by R4nger »

Myslim ze anglictinu by (i v pripade ze by to delali ceska firma) udelali prvni a pak by az doslo na materstinu (a na te by si nejspis dali vic zalezet)...
Pokud by ale byla cestina mezinarodni jazyk a anglictina nejaky zastrceny zemicky, tak se role prohodi cestina bude skvela a anglictina bude v ****** :wink:
Image
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Cestina je navic nesrovnatelne bohatsi nez anglictina :wink: Dle me si meli pani z CDprojektu zaparit celou hru anglicky a okouknout, jaky cesky nazev by se nejvice hodil (viz. napr. Spectre, mam dojem prelozeno jako Zjevení, pritom Přízrak by sedel mnohem vic a i vice odpovidal anglictine) :arrow:
Image
Buddy

Post by Buddy »

Spectre jestli myslíš těch pár duchů z nekropolis sou též přeložený jako spektra
sem dohrál ještě celou lidskou v english take sem něco pochytil, Wights a Wrights sou přeložený jako Zjevení a Přízraky (konkrétně nevim jaký) ale čeština bejvá ve všech hrách tak nějak divná
Incomer

Post by Incomer »

Cestinu jako takovou jeste nejak rozdejcham ale cesky dabing me nici :?
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

nejlepši pro mě jsou black knights a vylepšený death knight ale jsou jen v modu a nebo jako neutralove ale zkoušel jsem ten mod a dobře to vypada když se proti sobě rozběhne death knight a paladin :D
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

Incomer: mně se ten česky dabig líbí aji u Warcraftu to bylo dobre více mě to v tahne do děje a čeština je nahodou šupa jazyk :D
R4nger

Post by R4nger »

Zaity wrote:Incomer: mně se ten česky dabig líbí aji u Warcraftu to bylo dobre více mě to v tahne do děje a čeština je nahodou šupa jazyk :D

Hm, ja sem odrostl spis na profesionalnim anglickem dabingu, takze me vadi spis dabing cesky :wink:
Image
Křovák

Post by Křovák »

Zaity wrote:Incomer: mně se ten česky dabig líbí aji u Warcraftu to bylo dobre více mě to v tahne do děje a čeština je nahodou šupa jazyk :D

jn mě se líbí jak kdy např we warovy III to byl dobrý dabing :D :wink:
Incomer

Post by Incomer »

Och boze hral si Warcraft III v anglictine? :wink:
Post Reply