Zdravím všechny příznivce HoMaM
Přez léto bych se rád dokopal k tomu vytvořit několik článků o tom jak se HoMaM vyvíjely během doby své existence, popřípadě je porovnal s jinými jejich soudobými tituly
Rád bych před začátkem práce zjistil od čtenářů coby je asi nejvíce zajímalo.
Zde jsou otázky na které bych rád slyšel od vás odpovědi:
Měli by člínky být zaměřená na Historický vývoj situací
Četli by jste rádi o vývoji a změnách jednotlivých stran
CHtěli by jste se dočíst něco z historie starého světa HoMam I-III MaM VI-VIII
Líbylo by se vám článek sledující vývoje jednotlivých mechanizmu a jejich porovnání (jak se mechanizmi měnily a který díl přinesl co revolučního)
Těšily by ste se na podrobné porovnání jednotlivých dílu?
Mělo by to být porovnání celkové nebo jen mezi dvěma určitými díly
Mám do těchto porovnání zapúojit i HoMaM IV jakožto slepou větev nebo se jen zmínit o věcech a novinkách kterými ovlivnila HoMaM V.
Uvítaly by jste rubriku hráčských recenzí (Pravidelně případně dle zájmu se objevujících článků ve Kterých by zkušení hráči zdělovali své názory a dojmi z Daného dílu)
Přečetli by jste si podrobné porovnání HoMaM s jinými soudobými TBS, porovnání jejich kvalit a toho co je činní vijímečné.
Své ohlasy nebo vlastní návrhy či iniciativu pište zde do fóra
S pozdravou Redakce Dave_Jame
Články o vývoji HoMaM - prediskuze
Články o vývoji HoMaM - prediskuze
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
- StreetX38
Re: Články o vývoji HoMaM - prediskuze
No já bych to uvítal. Rád bych videěl na HC hráčské recenze a taky by bylo skvělé, kdyby byl nějaký registrační systém na heslo, aby se později vyhnulo zneužívání nicků apod. nebo spamování. Ocenil bych i srovnání jednotlivých dílů (vždy 2) a popřípadě bych se i zajímal o srovnání King´s Bounty The legend vs. HoMM V a já nevím, ale tak já jsem ten typ, co nemusí čtyřku a žare 3 a 5 takže do tohohle se nebudu míchat
prostě budu vděčný vlastně za cokoliv, co to tu oživí ) spamery za oživení nepovažuju, i když jisté zpestření tohohle fora to je, i když spíše negativní
) Tak asi tak.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden
Já bych to taky uvítal. Zajímavý by určitě byl vývoj jednotlivých frakcí během různých dílů Heroes. Hráčské recenze by byly taky velmi zajímavé a vítané. Porovnání bych uvítal vždy mezi dvěma po sobě následujícími díly (1. a 2.; 2. a 3.; 3. a 4.; ...) - co se od minulého dílu změnilo k lepšímu a co naopak k horšímu. Heroes IV bych do porovnání zařadil rozhodně také. I když je ve spoustě věcí zcela jiný než původní díly, pořád je to čtvrtý díl HoMaM, takže by neměl být z porovnání vyřazen. Srovnání Heroes s jinými podobnými hrami mě ani tak moc nezajímá, ale na škodu by to určitě nebylo.
- StreetX38
No s podobnými hrami
ON KB byl dřív než HoMM, a vlastně byl jako předlohou pro HoMM, ale on byl 1. a v současnosti také poslední. A jako hra se to tudíž HoMM podobá jako žádná jiná hra. Jinak s něčím co se HoMM nepodobá až tak jako KB tak to bych vynechal samozřejmě.
Díky přátelům a čestným lidem, s nimiž jsem se setkal, vím, že nejsem osamělý hrdina s nepochopitelnými cíli. Vím, že až zemřu, to, co je důležité, přežije. To je můj odkaz. Díky božímu milosrdenství nejsem sám.
Drizzt Do´Urden
Drizzt Do´Urden