CAU vsichni potreboval bych save na 3. misi 3. kampane a nebo jeste by bylo lepsi kdyby byl naky patch ktery opravuje tu chybu s tema drakama jak se to nesplni kdyz je nazbiram az potom co je mi ten ukol zadan.klidne bych si to udelal sam ale jediny savy ktery mam jsou az potom uz s tema drakama a s prijatym ukolem takze uz s tim nic udelat nemuzu...mozna si to dat od znova ale abych hral znova tuhle dlouhou alespon 6-ti hodinvou misi se mi nechce.takze kdo by mel save ktery je ulozeny v naky priblizny dobe pred tim nez se vydam na posledni hrad by mi ho moh poslat. nebo jestli nekdo vite o nakym tom patchi bude to jeste lepsi.
PS:a omlovam se za moje naroky vim ze to je asi prehnany
3. Kampan 3. Mise NEKROPOLE
Re: 3. Kampan 3. Mise NEKROPOLE
tenhle bug mě taky strašně štval, ale nakonec sem ho v ,,klidu" vyřešil -> jednoduše jsem se nasral a zuřivě zaklikal na ten portál a ejhle, von ten můj panďulák tam vlezl
Takže žádný save jsem nepotřeboval
Diky ti za radu ale ja to mam asi naky pojebany me tam proste nevleze asi mesic sem to mackal furt az do vypotrebovani kroku a nic ..... kdybys mel jeste ten save poslal bys mi ho pls ????? muj email je Filip.boh@seznam.cz
Bohužel nepomůžu, já ten save nemám.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!