Destabilizator wrote:Ja nevim, mozna je to muj subjektivni dojem, ale take vam veskere dractvo ve hre prijde takove... neuatoritativni? Vim, ze me v HM4 hrozne natapel "Pohádkový drak", ten vypadal naprosto otresne Ale v HM5 to take zadna slava neni, ikonky draku jsou vesmes pekne, ale pri boji mi pripadaji jako jesterky (proste maji hrozne maly hlavy) a od Necropolis vypada jako jezevcik s cenichem u zeme Drak ma byt podle me impozantni bytost (pokud nekdo vlastnite knihu obrazu ze Stredozeme, nalistujte si Šmaka ) a ne takova zouzelka... Vam se draci libi?
LordThonar wrote:Dva u nekromantu (zakladni + upgradovana verze), 2 u obou elfich hradu (taktez zakl. + upgr. verze) takze dohromady myslim ze 6
jsem myslel že bude aspon nějaky neutralni drak no snad v datadisku se dočkame třeba takoví Azurovi 1000 života jeho hlavu bych si napíchl na meč sveho nej blacknighta
bohuzel v H5 neni nic jako treba pohadkovi draci nebo tak, jako neutralove co se nedaji najmout jsou tam jenom black knights a elementalove :-/ tohle bla vyhoda H3 a H4
Incomer wrote:Mohl by mit zavalovaci utok...vyletel by do nebes a pak volnym padem pupikem primo na nepritele
Vyletět do oblak by se mu asi nepodařilo. Spíš bych mu dal útok jako má arcimág ale na dvě řady omezenou vzdálenost a přesunul by se na konečné pole. (kutálel by se.)
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.