Zdravím všechny hráče nesmrtelných H3
Zajímalo by mě, jestli se vyplatí přidat si do armády silnou jednotku z cizího hradu. Také jestli existuje stejný postih na morálku když mám v armádě třeba soutok a fortress, nebo inferno a castle ( ty mi přijdou jako větší protiklad) a také do jaké míry to neguje secondary skill leadership. Přiznávám, že army občas kombím, třeba začínám za bažinu, expanduji rychle k dalšímu hradu, během 14 dnů už stavím cizí střelce, ke konci hry mívám i several, výjmečně pack předfinální, nebo finální jednotky záleží na povaze mapy. Možná je to náhoda, ale smůlu většinou nemívám ( S výjimkou kombinace s nemrtvejma k těm bych se do armády nepřipojil ani po smrti:).
Určitě to má slabiny a silný stránky. Myslim, že i když je za to nějakej postih tak se to třeba bažiňákům, nebo Barbarům, který jsou schopný dobýt cizí městečko fakt rychle může vyplatit hlavně do budoucna na větší mapě.
Ještě jedna otázečka. Je lepší volit u váečníka vyrovnaný primary skill a udržovat attack a defence přibližně v rovnováze, nebo prostě vsadit na talent a třeba u Barbara a jet jen na attack. A jak u kouzelníka?
Děkuji předem za reakce a omlouvám se za amatérské dotazy.
Mixování jednotek hradů
Re: Mixování jednotek hradů
Jasne, kdyz ti silna jednotka pomuze, tak je vyhodne to mixnout. Cena je 1 bod moralky dolu za kazdy dalsi typ, coz neni zas ak drasticke. Moralka se pohybuje v hodnotach od +3 do -3 a pri smichani 2 typu jednotek mas porad moralku 0. Leadersip ji muze zvednout az o +3 a krome toho existuje spousta artefaktu na moralku. To se vsechno samozrejme secte a vysledek je tvoje moralka.
Jake typy michas je uplne jedno, akorat pokud bys smichal 2 jednotky, ktere se navzajem nenavidi,(andel x dabel, efret x dzin), tak moralka klesne o dalsi 1 bod dolu. Take nemrtvi snizuji moralku zivych spolubojovniku o 1.
Jak vylepsit idealniho hrdinu je vecna otazka o ktere by se dalo polemizovat dlouho, na tohle ti neodpovi ani nejlepsi hraci.
Jake typy michas je uplne jedno, akorat pokud bys smichal 2 jednotky, ktere se navzajem nenavidi,(andel x dabel, efret x dzin), tak moralka klesne o dalsi 1 bod dolu. Take nemrtvi snizuji moralku zivych spolubojovniku o 1.
Jak vylepsit idealniho hrdinu je vecna otazka o ktere by se dalo polemizovat dlouho, na tohle ti neodpovi ani nejlepsi hraci.
Hledáte-li nové soupeře a kamarády na hraní Homam 3 online, neváhejte se registrovat do Heroes 3 ligy.
Re: Mixování jednotek hradů
Děkuji za reakci, už je mi to jasné