H4-nový neof. datadisk-bwb

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 4
Post Reply
Niven

H4-nový neof. datadisk-bwb

Post by Niven »

Už půl roku pracuji na asi jediném neoficiálním datadisku pro Heroes IV s podnázvem Big World Barbarian-BWB.Jsou tam zatím upravené schopnosti všech bojovníků,cena budov a ještě pár úprav.
Datadisk complete bude celkově v češtině a o dalších úpravách se ještě rozhodne.-mohl být tam rozdělen necropolis a peklo a nové kampaně a mapy.

Scháním lidi na pomoc s tímto datadiskem - např. testery, mapmakery, úprava textů,modding(většinu budu dělat já) atd.
Stránka samozřejmě bude. Potom vám dám odkaz.
!!!Najde se tu někdo kdo má nejradši pořád tento díl a na datadisku by se chtěl podílet?!!!
Ozvěte se na emailu:niven@seznam.cz,na stránce niven.webzdarma.cz a nebo tady - zapřemýšlejte o tom"!!! :D
Niven

Re: H4-nový neof. datadisk-bwb

Post by Niven »

Jak jsem slíbil, tak stránka tohoto datadisku je už na světě. A také jak sem řek, tak dále na tom sám dělat nebudu, bud se někdo přihlásí, nebo zůstane verze 4.3, která je ke stažení na stránce. Najdete tam i spoustu informací a obrázků z datadisku.

http://heroes4bwb.kvalitne.cz
Sir Worton

Post by Sir Worton »

Ten stáhlej soubor nešel nainstalovat :roll:
Niven

Post by Niven »

Sir Worton wrote:Ten stáhlej soubor nešel nainstalovat :roll:

Jo de nainstalovat-každýmu...
Sir Worton

Post by Sir Worton »

Někde sem viděl, že bylo rozdělený peklo s necropolisem?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Drahý Nivene

Už z mnoha vašich přízpěvků jsem pochopil že jste nadaný ale absolutně pomatený fanoušek. Ale abych nebyl hrubý a vyjímečně vám i pomohl, protože hádky ohledně popularity a hratelnosti jednotlivých verzí jsou ukázkou Internetové paralimpiády, prosím příjměte následující řádky spíše se zájmem než s opovržením.

Bod 1: Radil bych vám prohlédnout si Mezinárodní Projekt Equilibris. což je modovací projekt alea WOG pro H-IV. Aby jste snad nezabýval pouhým opožděnou a zbytešnou moodování které už někdo dávno provedl.

Bod 2: doufám že vaše moodování se z grafického hledicka neomezí jen a pouze na vykrádání modelů z Jiných MaM her. Tím si totiž zájem nikoho nezískáte.

Bod 3: Vaše stránky jsou relativně Děsivé a někompletní. Mou radou je zjednodušení a přehlednost a hlavně funkčnost. Nehrajte si zbytečně s barvou pozadí. Vypadá to jako práce 13 mladistvého který v tomto obrou našel zálibu.

Bod 4: Jakožto člověk studující ANglický jazyk vás prosím o přehodnocení názvu vašeho projektu, Překlad "Velký Svět Barbar" zřejmě není jeho zamýšlený název. Dále bych radil o multijazykový veb a tvorbe v AJ.. čistě jen z důvodu že takový projekt má větší šanci na rozšíření po subkultůře.

Bod 5: Jako poslední bych vám rád poradil začlenit se do Anglického MaM fóra "The round table" kde najdete jiné nadšence, můžete získat radu a pomoc a taktéž zvyditelníte svůj projekt.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Niven

Post by Niven »

Já mám na všechno strašně málo času, bud' práce nebo žena...to je na prvním místě a pak když mám čas, tak na tomto rád pracuju, protože čtyřka mě opravdu vzala...na těch forech Equilibris a Heroes community atd...sem dávno zaregistrovanej, to oni mi s tím dost pomohli...na stránkách se mi nic měnit nechce, zaprvé není čas a účel splnují...akorát tu ligu heroes IV by to chtělo, ale do mého času se to bohužel nevcucne...
gemball

Post by gemball »

Chlape jak to vypadá s tím tvojim neofic datadiskem? v celku bych si to i zahrál :-) už dlouho jsem nehrál něco nového v Heroes IV
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Post Reply