Zdravím všechny příznivce H3.
Potýkám se ze třetí misí kampaně Drakobijec. Za úkol je vybít všechny pohádkové draky na mapě. To by samo o sobě nebyl takový problém, kdyby část draků nebyla ukryta v nejsevernějším městě (typ Tower). Vstup chrání zelená vstupní věž. A to je kámen úrazu. Kousek za městem po poražení brány plné draků je cesta volná ke dvěma věžím - červené a modré. Heslo k červené je vedle zmiňovaného města a modrý stan chrání nepřekonatelná překážka v podobě několika legií nag. Připomínám, že na celý úkol je 6 měsíců a ve 3 městech co vlastním nemám žádné kouzlo pro pohyb hrdiny na mapě (nejspíš záměr autorů). Věřím, že jisto jistě někde tuhle misy úspěšně absolvoval a poradí. Předem dík.
H3: AB - Drakobijec
-
Bender
Re: H3: AB - Drakobijec
Zdravim, heh mas stesti zrovna vcera jsem tu kampan dohral...
snad po trech letech jsem si zas nainstaloval HOMAM a rekl jsem si ze jsem nedohral Drakobijce nikdy no k tvemu problemu jsem se tehdy ani nedostal ale dostal jsem se predevcirem a z prvu jsem si rikal ze taky nemam sanci kdyz jsem na tu legii nag napadl zabili mi jednotku hned na prvni ranu no at jsem mel staty jake chtel tak 500 v kazde je dost
ale loadnul jsem se a pustil se do boje znova prvni jsem to zkousel porad pres iplozi ale taky jsem narazil treti tah uz byli u me
tak dalsi load njn jsem lamka, dalsi boj jsem uz ale vyhral musis mit ale solidni armu jinak to nedas a udella jsem to tak ze prvni muj tah hromadne spomaleni a pak musis ale premyslet nagy zaberou dve policka a v bojisti jsou prekazky tak je zablokuj blindem ( cesky slepota ) a pak jdi strelcama a implozi vzdy po jedne a das to i bezestrat:) jo vlastne ja to dal az na po 4te protoze jsem udelal chybu a vzal si sebou balistu ktera mi je zase rozhybal tak si ho do boje neber protoze hodil blind a debilni balista bokud nanej nemas skill tak ti vystreli do nagy a je zase v pohybu...
treba jsem sel na to slozite ale sejmul jsem legii nag bezestrat a jsou tam 2* ty nagy pak jsou jeste pred portem na zaverecnou biku
S pohadkovyma drakama to bylo nejtezsi ability jsem si vybral jake chtel krome posledni cekal jsem na odolnost ale neprisla skoda diky tomu jsem si mel first aid
nanic skill do tehle kampane skoda no...podle me i do vsech ...
na gramatiku moc nejsem tak se omlouvam lidem kteri si nani potrpi...mozna jsem to mel napstat pred timhle romanem
byl bych rad kdyby si nekdo podelil i o svou taktiku jak dohral bud tuhle misi nebo kampan
snad po trech letech jsem si zas nainstaloval HOMAM a rekl jsem si ze jsem nedohral Drakobijce nikdy no k tvemu problemu jsem se tehdy ani nedostal ale dostal jsem se predevcirem a z prvu jsem si rikal ze taky nemam sanci kdyz jsem na tu legii nag napadl zabili mi jednotku hned na prvni ranu no at jsem mel staty jake chtel tak 500 v kazde je dost
treba jsem sel na to slozite ale sejmul jsem legii nag bezestrat a jsou tam 2* ty nagy pak jsou jeste pred portem na zaverecnou biku
S pohadkovyma drakama to bylo nejtezsi ability jsem si vybral jake chtel krome posledni cekal jsem na odolnost ale neprisla skoda diky tomu jsem si mel first aid
na gramatiku moc nejsem tak se omlouvam lidem kteri si nani potrpi...mozna jsem to mel napstat pred timhle romanem
byl bych rad kdyby si nekdo podelil i o svou taktiku jak dohral bud tuhle misi nebo kampan
juju...
Já sem tenkrát tuto kapan odehrál celkem v poho, i když sem ty mapy hrál víckrát...ty nagy ve třetí mapce není těžké zabít, jak si popsal ty...jinag drakobijce je podle mého nejtěžší kampan z celého armageddonu blade...
Já sem tenkrát tuto kapan odehrál celkem v poho, i když sem ty mapy hrál víckrát...ty nagy ve třetí mapce není těžké zabít, jak si popsal ty...jinag drakobijce je podle mého nejtěžší kampan z celého armageddonu blade...
Drakobijec je sice otravné tažení, a sám jsem ho přehrával několikrát, ale myslím že Andarienina poslední mapa proti lordu Heartovi je trošku otravnější
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame wrote:Drakobijec je sice otravné tažení, a sám jsem ho přehrával několikrát, ale myslím že Andarienina poslední mapa proti lordu Heartovi je trošku otravnější
Zdravím
Chtěl bych se zeptat. Když už si zmínil poslední část kampaně za Adrien, tak já se v této kampani nemůžu dostat dále přes druhou část kampaně "March of Dead". Nepřitel byl kompletně vyhlazen a všechny líhně nestvůr obsazeny, ale furt mi to nepíše mise u konce. Mapu jsem procházel x krát jestli jsem na nějakou líheň nezapomněl, ale nic. Není v tom nějaký fígl nějaký schovaný teleport nebo skrytá líheň někde na mapě ???
Předem díky za odpověď, už jsem z toho zoufalý
A jěště lépe existují nějaké webovky s návodem pro kampaně H3 AB i klidně v angličtině ??? Nikde jsem nic nenašel na celestian havens je vše krom H3 AB a na Gremlinových stránkách je opravdu jen strohý popis ???
Předem díky za jakýkoliv tip na webovky.
Předem díky za jakýkoliv tip na webovky.
- Montezuma3
Jo tak tuhle Kampaň jsem hrál jen jednou a bohužel jsem ji nedohrál. Nagy jsem dostal díky slepotě, využití terénu, střeleckým jednotkám, a hlavně díky kouzlu "berserkr" (nebo jak se to jmenuje) To kouzlo co způsobuje, že cílová jednotka zaútočí na kohokoli kdo je jí nejblíže. Mno takže se Nagy pomlátily navzájem. Kouzlo zpomalení je samozřejmě také důležité. A proč jsem mapu nedohrál? Nagy jsem sice dostal hned na poprvé. Ale nestihl jsem dohrát kampaň v časovém limitu. Přesněji jsem to nestihl o tři hrací dny. A protože jsem si to špatně uložil a nechtělo se mi to celé hrát znovu, vyprdnul jsem se na to a raději si zahrál kampaň "Mutare Drake"