LordThonar píše:Ted tu misi hraju, uz mam 5 hradu ze 7. Je to jednoduche.
Okamzite zaber ty 2 hrady co jsou blizko, zdrz se s nimi v Raelagem az do utoku cerveneho a bran je, pak udelej vypad pres branu na SV a dal uz je to jenom monotoni dobyvani
aver píše:LordThonar píše:Ted tu misi hraju, uz mam 5 hradu ze 7. Je to jednoduche.
Okamzite zaber ty 2 hrady co jsou blizko, zdrz se s nimi v Raelagem az do utoku cerveneho a bran je, pak udelej vypad pres branu na SV a dal uz je to jenom monotoni dobyvani
Takže, zabral jsem dvě města, ty nejblíž...červenýho rozdrtil...nakoupil trošku jednotek a rozjel se vrchem dobývat...dobiju jedno město, druhý...pak se vyřítí hrdinové se srovnatelnou nebo větší armádou...a druhej až třeti mě dá...nebo zase posbíraj hrady...pokud si udržím třeba tři hrady, vyběhne najednou zase červenej démon...a krouhne mě po tom, co mě oslabí jeden modrák...a tak je to pořád dokola...vždycky jsou krok přede mnou...
VIk píše:ono dost zalezi na Raelagovych schopnostech, ja to poprve musel vzdat, protoze jsem se porad branil za cenu velkych ztrat a pak jsem musel cekat celej tyden na posily, se kteryma jsem se opet tak tak ubranil a tak to slo porad.
Kdyz jsem to pak hral znovu (i s 1. a 2. misi), tak to bylo uplne v pohode
kucami píše:Zdar lidi...
Nějak si tuhle misi nedávám.
Dobiju oba dva hrady čekám na červenýho, toho dám a pak je zřejmě ta potíž, nevím jak dlouho čekat než se vydám dál dobívat.
A taky jestli mám rozšiřovat obě města ?
TomKQT píše:kucami píše:Zdar lidi...
Nějak si tuhle misi nedávám.
Dobiju oba dva hrady čekám na červenýho, toho dám a pak je zřejmě ta potíž, nevím jak dlouho čekat než se vydám dál dobívat.
A taky jestli mám rozšiřovat obě města ?
Zkus to zahrát znovu a tentokrát ta města dobývej.
TomKQT píše:Měl jsem asi to ý napsat červeně abys pochopil co jsem tím myslel![]()
(Dobívat a dobývat je rozdíl)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků