Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

The Warlock - 3 misia - The Cultists

Vše ohledně hradu Kobka

The Warlock - 3 misia - The Cultists

Příspěvekod quark » úte čer 13, 2006 7:19 pm

Nevie mi niekto poradit co mam robit v tejto misi. Aj ked vyhram v battli s tym modrym tak mi napise ze som prehral. Mesto som do tyzdna stihol obsadit.
quark

Příspěvekod 38669 » pon čer 19, 2006 1:41 pm

Cilem mise je obsadit vsechna mesta, ktere vlastni modry. Zaroven se musi obsadit mesto do 1 tydne. Modreho pak muzes vymastit kdykoliv.
38669

Příspěvekod aver » sob črc 15, 2006 6:03 pm

já jsem teřba smysl týhle mise pochopil, ale ne a ne ji vodehrát...dobiju jeden hrad...a to kterejkoliv...buduju armádu, zabírám doly...dobiju a obsadím druhej hrad...hned po mně jde červenej démon...modří mě mezitím oslabí...démon potom zabije, když nezabije, zabije mě za chvilku jinej modrej...poradí mi nekdo taktiku?...díkec
aver

Příspěvekod LordThonar » sob črc 15, 2006 8:24 pm

Ted tu misi hraju, uz mam 5 hradu ze 7. Je to jednoduche.
Okamzite zaber ty 2 hrady co jsou blizko, zdrz se s nimi v Raelagem az do utoku cerveneho a bran je, pak udelej vypad pres branu na SV a dal uz je to jenom monotoni dobyvani
LordThonar

Příspěvekod aver » ned črc 16, 2006 1:28 pm

LordThonar píše:Ted tu misi hraju, uz mam 5 hradu ze 7. Je to jednoduche.
Okamzite zaber ty 2 hrady co jsou blizko, zdrz se s nimi v Raelagem az do utoku cerveneho a bran je, pak udelej vypad pres branu na SV a dal uz je to jenom monotoni dobyvani

Takže, zabral jsem dvě města, ty nejblíž...červenýho rozdrtil...nakoupil trošku jednotek a rozjel se vrchem dobývat...dobiju jedno město, druhý...pak se vyřítí hrdinové se srovnatelnou nebo větší armádou...a druhej až třeti mě dá...nebo zase posbíraj hrady...pokud si udržím třeba tři hrady, vyběhne najednou zase červenej démon...a krouhne mě po tom, co mě oslabí jeden modrák...a tak je to pořád dokola...vždycky jsou krok přede mnou...
aver

Příspěvekod VIk » pon črc 24, 2006 8:46 pm

aver píše:
LordThonar píše:Ted tu misi hraju, uz mam 5 hradu ze 7. Je to jednoduche.

Takže, zabral jsem dvě města, ty nejblíž...červenýho rozdrtil...nakoupil trošku jednotek a rozjel se vrchem dobývat...dobiju jedno město, druhý...pak se vyřítí hrdinové se srovnatelnou nebo větší armádou...a druhej až třeti mě dá...nebo zase posbíraj hrady...pokud si udržím třeba tři hrady, vyběhne najednou zase červenej démon...a krouhne mě po tom, co mě oslabí jeden modrák...a tak je to pořád dokola...vždycky jsou krok přede mnou...

ono dost zalezi na Raelagovych schopnostech, ja to poprve musel vzdat, protoze jsem se porad branil za cenu velkych ztrat a pak jsem musel cekat celej tyden na posily, se kteryma jsem se opet tak tak ubranil a tak to slo porad.

Kdyz jsem to pak hral znovu (i s 1. a 2. misi), tak to bylo uplne v pohode
VIk
VIk

Příspěvekod Phoenix » úte říj 10, 2006 9:22 am

VIk píše:ono dost zalezi na Raelagovych schopnostech, ja to poprve musel vzdat, protoze jsem se porad branil za cenu velkych ztrat a pak jsem musel cekat celej tyden na posily, se kteryma jsem se opet tak tak ubranil a tak to slo porad.

Kdyz jsem to pak hral znovu (i s 1. a 2. misi), tak to bylo uplne v pohode

Nevíte jak ovlivnit abych získal pro warloka zesílená kouzla? Nechápu to ze skillwheelu. Podle něj nepotřebuju skoro nic. Má Raelaga na 25 úrovni a ještě jsem to neměl v jediné nabídce při zvýšení úrovně. :x Naštěstí mám alespoň warlockovo štěstí a to to občas plně vynahradí. :twisted:
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Phoenix

Příspěvekod Pajis » pát říj 20, 2006 9:08 am

hral ste nekdo the cultist na hrdinskou uroven (bez patchu), lepe receno, vyhral ste nekde the cultist na hrdinskou uroven? Me se teda podarilo prezit maximalne tri tydny, pak mi neustaly najezdy modryho smejda postupne vypustily zilu.
Jinak mam H5 na normal cely a vsechny mise pred the cultist na hrdinskou zvladnuty, ale tady nevim
Pajis

Příspěvekod kucami » stř led 31, 2007 3:22 pm

Zdar lidi...
Nějak si tuhle misi nedávám.
Dobiju oba dva hrady čekám na červenýho, toho dám a pak je zřejmě ta potíž, nevím jak dlouho čekat než se vydám dál dobívat.
A taky jestli mám rozšiřovat obě města ?
kucami

Příspěvekod TomKQT » stř led 31, 2007 5:38 pm

kucami píše:Zdar lidi...
Dobiju oba dva hrady čekám na červenýho, toho dám a pak je zřejmě ta potíž, nevím jak dlouho čekat než se vydám dál dobívat.

Zkus to zahrát znovu a tentokrát ta města dobývej.
TomKQT

Příspěvekod kucami » čtv úno 01, 2007 5:35 pm

TomKQT píše:
kucami píše:Zdar lidi...

Zkus to zahrát znovu a tentokrát ta města dobývej.

Zkusil jsem to párkrát, ale vždy mě dostali.
Je jasný, že nelze dlouho čekat, ale naopak brzy vyrazit, ale jsem docela oslaben po boji s "červeňákem" a jakmil vyrazím na severovýchod vyběhnou tam na mě dva modrý a ten druhej mě dá...
kucami

Příspěvekod TomKQT » čtv úno 01, 2007 6:30 pm

Měl jsem asi to ý napsat červeně abys pochopil co jsem tím myslel :wink:

(Dobívat a dobývat je rozdíl)
TomKQT

Příspěvekod kucami » čtv úno 01, 2007 6:39 pm

TomKQT píše:Měl jsem asi to ý napsat červeně abys pochopil co jsem tím myslel :wink:

(Dobívat a dobývat je rozdíl)

Tak promiň byl jsem byl jsem pár let mimo ČR a tak se mi gramatika trochu vytratila.
Už to neudělám, když Ti to tak vadí. Chtěl jsem jen poradit v týhle misi
kucami

Příspěvekod TomKQT » čtv úno 01, 2007 7:12 pm

Já se omlouvám, obvykle narážkami na gramatiku fóra nezaplácávám, nevím proč mi to teď ujelo :wink:
TomKQT

Příspěvekod kucami » čtv úno 01, 2007 7:18 pm

TomKQT píše:Já se omlouvám, obvykle narážkami na gramatiku fóra nezaplácávám, nevím proč mi to teď ujelo :wink:

Ok. Jako by se nic nestalo. Člověk by si to měl hlídat...
Jdu zkusit zapařit tu misi. Zatím zdar
kucami

Další

Zpět na Kobka (temní elfové)