Akční cena na souhrné edice Heroes 5

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Post Reply
Greg

Akční cena na souhrné edice Heroes 5

Post by Greg »

To potěší, hlavně když jsem si kupoval základní hru za 1600 Kč :evil: .
Zehir

Re: Akční cena na souhrné edice Heroes 5

Post by Zehir »

Za 1600? Já jsem si kupoval nejprve za 599 Heroes 5, pak za opět 599 HOF a TOE za 599 také. Celkem za všechny díly 1797 což máš skoro 1800 za všechny díly a teď je edice všech dílů za 599 Kč. Ale to už je snad po dvou letech a tak dlouho bych čekat nevydržel.
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Greg

Post by Greg »

Jo tak já to koupil hned po tom co to vyšlo. Navíc jsem k tomu dostal pár dárků v podobě hry Might&Magic IX, nějakou lahvičku co člověka naspeeduje, docela tlustej manuál, nějakou kartu od CD projektu, mapu celé Heroes 5 (i když ji nějak moc nechápu... teda aspoň kampani moc neodpovídá) a ještě nějaké blbosti...
Zehir

Post by Zehir »

Greg wrote:Jo tak já to koupil hned po tom co to vyšlo. Navíc jsem k tomu dostal pár dárků v podobě hry Might&Magic IX, nějakou lahvičku co člověka naspeeduje, docela tlustej manuál, nějakou kartu od CD projektu, mapu celé Heroes 5 (i když ji nějak moc nechápu... teda aspoň kampani moc neodpovídá) a ještě nějaké blbosti...

No vidíš, máš aspoň ty dárky. :D
I use all kind of magic, all kind of power, all kind of weapons. Everybody will need to be much powerfull then we are, because the Chaos isn't sleeping anytime and the Demons will do anything to destroy us. But as the highest shield I will stand against them and fight for the glory of Asha and Elemental Dragons. Let the magic be with us!
Post Reply