Best spell

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Best Magie

Summoning
5
10%
Life
3
6%
Dark
10
20%
Destruction
25
51%
Nesnášim magii,sázim na Sílu
6
12%

Total votes: 49

MT

Post by MT »

R4nger wrote:
MT wrote:...z toho vyplývá jednoznačné pořadí:
1. místo - summoning magic
2. místo - dark magic
3. místo - light magic
4. místo - destruction magic

toto pořadí neplatí hrajete-li za dungeon

Hele, nech si nas udelat vlastni nazor, nebo si hrajes na dedu Vseveda?

já vám neberu názor, jen jsem napsal ten svůj, protože se na něj ptala anketa

Uvedené pořadí je mé subjektivní pořadí a já plně respektuji, že každý má své vlastní subjektivní pořadí, a opakuji, že pouze sděluji svůj názor.

A jestli máš s mým pořadím nějaký problém, jako že asi jo, tak vecně argumentuj a neurážej. Urážet dokáže kdejaký debil, ale umění argumentovat ovládají jen inteligentní lidé. Dokaž, že si inteligentní a neklesej pod úroveň.

A jen tak mimochodem tvůj příspěvek lze narozdíl od mého posoudit jako off topic. 8)
Sharp

Post by Sharp »

Děti nehádejte se
2 Mass Spells:Některý spelly opravdu mají mass effekt jako třeba weakness,zato vulne... a decay ne :arrow: ALE když se nepřítel brání a vidí že je slabší,vetšinou si armádu sroluje do rohu takže mass decay je naprostou žádoucí a střelce na toho archera uplně v rohu....to je :)
2 Newim kdo už:Sylvan nemá empowered spells
2 MT:Různou kombinaci spellů zvládneš u káždýho,raise dead a phantom forces na střelce je naprosto výborný,výborný je taky u té SUmmon Zbroje text:Částečně pohlcuje veškeré zranění :lol: :lol: :lol:
Dark magic je nejlepší,ale icq bolt s ehodí dycky a s spellpower 25 dává solidních myslim 400dmg což není na škodu ;)
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Image
R4nger

Post by R4nger »

já vám neberu názor, jen jsem napsal ten svůj, protože se na něj ptala anketa

Uvedené pořadí je mé subjektivní pořadí a já plně respektuji, že každý má své vlastní subjektivní pořadí, a opakuji, že pouze sděluji svůj názor.

A jestli máš s mým pořadím nějaký problém, jako že asi jo, tak vecně argumentuj a neurážej. Urážet dokáže kdejaký debil, ale umění argumentovat ovládají jen inteligentní lidé. Dokaž, že si inteligentní a neklesej pod úroveň.

A jen tak mimochodem tvůj příspěvek lze narozdíl od mého posoudit jako off topic. 8)

Takze: kdyz si rekl ze ten, kdo urazi je debil, a nad tim si me rekl neurazej, tak usuzuji, ze mi rikas debil. tak me TY laskave neurazej. Ja ve svem prispevku nerek ani jedno vulgarni slovo, tak klid. Za dalsi, nastvala me veta "toto poradi neplati, pokud hrajete za dungeon", to je jako uryvek z nejakych tebou vymyslenych pravidel a vypada to jako bys nam je vnucoval. Ten prispevek (ktery mas v quote) je mimochodem taky offtopic, mas si to vyridit pres SZ. To sem te setrel co? 8)
A aby ses na me nezlobil tak rikam, ze podle me je nejlepsi destruction magic.
A jen bych tak poznamenal, ze tve poradi je v ankete uplne oobracene, cili vetsina lidi se mnou sdili muj nazor o poradi :idea:
Image
R4nger

Post by R4nger »

A jeste neco, nauc se citovat, stacvi citovat co sem napsal JA, ne jeste ty prede mnou :wink:
BTW Sharpe, co to je icq bolt? :)
Image
MT

Post by MT »

to R4nger:
mé pořadí:
1. místo - summoning magic
2. místo - dark magic
3. místo - light magic
4. místo - destruction magic

pořadí dle ankety:
1. místo - destruction magic
2. místo - dark magic
3. místo - summoning magic
4. místo - light magic

mě to jako "uplne obracene" nepřipadá
spíš bych použil termín "odlišné"

z mého příspěvku nevyplývá, že si myslím, že jsi debil

pokud si myslíš, že to z toho vyplývá, pak by jsi si měl prostudovat, alespoň základy výrokové logiky

Ale abys poznal, že jsem dobrák pomůžu ti. neřekl jsem, jak mylně uvádíš, že každý kdo uráží je debil. Já jsem řekl, že urážet dokáže kdejaký debil. A z toho logicky nevyplývá, že každý kdo uráží je debil.

Spíš bych řekl, že jsem já setřel tebe, ale myslím si, že diskuse o tom kdo koho setřel sem nepatří, proto se o tom nadále nemíním bavit.
Smrt je jediná jistota.
R4nger

Post by R4nger »

Mam spis pocit ze si to tak myslel a ze si se z toho nadherne vykroutil. Je nadherne vydet jak si kazdy pomaha kdejaou blbinou... to uplne obracene sem pouzil pro zdurazneni, coz by pochopil kdejaky zak prvniho stupne zakladni tridy a pokud si alespon tak inteligentni jak si myslim, mohl si to pochopit i ty. Ty uvadis destruction magic na posledni, tedy 4. misto a anketa na 1. misto. A prestan s tim OT, pokud nechces uvest jeste neco dalsiho k tematu, pouzij radsi SZ, pokud vis, co to je, coz pri tvem IQ rozhodne neochybuji. Hezky den.
A chtel bych se zeptat, kolik ste meli u hrdiny nejvice many? Ja mam u Agraela 121 :idea:
Image
Sharp

Post by Sharp »

Já měl u agraela 300 :P
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Image
LordThonar

Post by LordThonar »

Ja mel u Markala nejakych 150 ale to byla spis nahoda . . .

Diky me lasce k nemrtvym a infernu vyplyva moje nejoblibenejsi magie - Dark magic. Pupper Master nebo Curse of the Underworld jsou jasni favoriti, neni nad to odvladnout nepriteli nejakou hodne silnou skupinu jednotek at se navzajem vymlati a pak je vsechny sejmout Kletbou :lol: :lol:
Gregy

Post by Gregy »

Panove, prestante se pls hadat. Vetsina rozhodne v ankete...
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Post Reply