Tak jsem v hradu koupil vojáky, jsou na seznamu, ale když se podívám na ikonku hrdiny, tak je tam nemám. Jak je dostanu k příslušnému hrdinovi? Marně jsem pročítal manuál, jsem nováček v Heroes Díky za radu.
rapon wrote:Tak jsem v hradu koupil vojáky, jsou na seznamu, ale když se podívám na ikonku hrdiny, tak je tam nemám. Jak je dostanu k příslušnému hrdinovi? Marně jsem pročítal manuál, jsem nováček v Heroes Díky za radu.
Přijeď s Hrdinou do hradu, a to tak, aby se ti hrad, po dojetí hrdiny, otevřel. dole na obrazovce máš dva řád se čtverečky. Spodní řádek je hrdina (má tam ikonku), ten nad ním je město - v tom horním máš jednotky, přetáhni je myší do prázdných kolonek u hrdiny - klik na jednotku, přilepí se ti k myši, najedeš nad volnou kolonku, zase klik levým tl. myši.
no to bylo v jeden osudny den kdy nam nešla 5 hodin elektřina z důvodu poruchy tak jsem se tak už nudil a že jsem vytahl knížku s obsaženym navodem a popisu hry H5 pro mě (manual) a četl jsem si a tam jsem se dozvěděl o tom rozděleni jednotek za pomocí klavesy Shift tak doufam že vam už je všechno jasne a nemusím podrobněji vysvětlovat